Opublikowano 21 Września 201411 l Hej Ho Halastro. Kiedy temat o skodzie zakładasz? lepiej nie - takiego oblężenia jednego tematu nawet nowe form nie obrobi :-) a poza prócz siatki w bagażniku to total nuda jak i seria. Pany i Panie
Opublikowano 21 Września 201411 l Marcin spokojnie damy radę jakoś przetrawimy Twoją wyrezaną Skodzine
Opublikowano 21 Września 201411 l Czy na avusy III założę 245 ? zmieści mi się to ? Bo są w miarę dobrej kasie ściągnąłeś już? a jak
Opublikowano 21 Września 201411 l Czy na avusy III założę 245 ? zmieści mi się to ? Bo są w miarę dobrej kasie ściągnąłeś już? a jak A ile to szerokie 8? Jak tak to spoko:wink:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 21 Września 201411 l Pany ile przód do tego? kpl pas przedni ?? Marcin spokojnie damy radę jakoś przetrawimy Twoją wyrezaną Skodzine nie mam serca jej tykać tak się wygodnie jeżdzi-a buja na zakrętach jak w melexie
Opublikowano 21 Września 201411 l Pany ile przód do tego? kpl pas przedni ?? Marcin spokojnie damy radę jakoś przetrawimy Twoją wyrezaną Skodzine nie mam serca jej tykać tak się wygodnie jeżdzi-a buja na zakrętach jak w melexie Ja bym miał komplet jak coś w kolorze LY7W.
Opublikowano 21 Września 201411 l Pany ile przód do tego? kpl pas przedni ?? Marcin spokojnie damy radę jakoś przetrawimy Twoją wyrezaną Skodzine nie mam serca jej tykać tak się wygodnie jeżdzi-a buja na zakrętach jak w melexie Co Ty dajesz? Przecież nie jeździłeś Melexem to skąd wiesz
Opublikowano 21 Września 201411 l Eee to Ty światowy człowiek jesteś ale pasażerem napewno nie jeździłeś
Opublikowano 21 Września 201411 l przyjadę za rok PROMISA jak po drodze do mni nie wstapisz to nie bede Ci już fot mojej a4 wysyłałWysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 21 Września 201411 l przyjadę za rok PROMISA jak po drodze do mni nie wstapisz to nie bede Ci już fot mojej a4 wysyłał Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 i tak pażdziesz nie doszedł To muszę Cię w notatnik wpisać bo już miejsca po rezerwowane są ALKOMOTEL u Władimira ma full obsadę