Opublikowano 15 Października 201411 l Rolki obie ci działają? Jak ja naciskam mode to otwiera mi się lista kontaktów z telefonu. Nigdy mi przełączalo mi się pomiędzy radiem a cd czy karta pamięci.
Opublikowano 15 Października 201411 l Dzieki chlopaki za info cos tam jutro podzialam jak juz wyspie sie po nocy. Dzis juz zabraklo czasu na glebsza analize, milo jak swieci sie cos wiecej w kabinie wciskajac przycisk MODE nie przelacza mi miedzy radiem CD a zmieniarka czemu tak? Przewijanie i vol dzialaja tj rolki dokladnie,nie licz na to ze bedzie ci przelaczac miedzy radiem a cd
Opublikowano 15 Października 201411 l Tomek jak mala? U mnie urwis rosnie jak na drozdzach miesiac i juz ponad 5kg No to szkoda myslalem, ze z tym sterowaniem jest wiekszy luksus
Opublikowano 15 Października 201411 l zna ktos moze numer tego wezyka?? taniej jest kupić cały używany zacisk niż ten nowy wezyk:kwasny:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 15 Października 201411 l Tomek jak mala? U mnie urwis rosnie jak na drozdzach miesiac i juz ponad 5kg No to szkoda myslalem, ze z tym sterowaniem jest wiekszy luksus mala spoko.zeby juz pierwsze wychodza i wiesz co sie z tym wiaze?malo snu
Opublikowano 15 Października 201411 l Kajak wpadasz w piatek? Fedex nie do przejścia układ jest:kwasny: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 15 Października 201411 l zna ktos moze numer tego wezyka?? taniej jest kupić cały używany zacisk niż ten nowy wezyk:kwasny:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 co ty bredzisz
Opublikowano 15 Października 201411 l To se sprawdz:przebiegly: Jestem uczniem Dev'a także wiem co mówię Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 15 Października 201411 l Kajak wpadasz w piatek? Fedex nie do przejścia układ jest:kwasny: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 c**j im w cycki, robie siedlce, potem do domina i na noc będę wracał. w sobotę rano muszę być na miejscu
Opublikowano 15 Października 201411 l Kajak wpadasz w piatek? Fedex nie do przejścia układ jest:kwasny: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 c**j im w cycki, robie siedlce, potem do domina i na noc będę wracał. w sobotę rano muszę być na miejscu Dobra daruje CI masz 2.5tdi
Opublikowano 15 Października 201411 l Chlopaki co jest? Zmienilem modul tasme i kiere z B7 i zrobilem recode i adaptacje jak w watku z modem i teraz mam blad na fisie Abs esp i brakes co to moze byc? W tym wątku masz wszystko napisane jak zakodować poprawnie ABS, modul kierownicy i zrobić kalibracje czujnika skrętu. Po tych procedurach błędy powinny zniknąć. :arrow2: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/14538-wymiana-modulu-kierownicy-pod-tempomat-kierownice-multifunkcyjna/ Zaraz dopisze w wątku o wymianie modułu info o taśmie Zrobiłem małą edycję i dopisałem info
Opublikowano 15 Października 201411 l Super sprawa, a no i nie kazdy moze domyslic sie ze trzeba wyjac piny ze starej wtyczki (leci ona na smietnik) i wpiac odpowiednio w pin 1 i 2 tego nowego lacznika kabelki zolty pod pin 1 i bialy w pin 2 we wtyczce. I bedzie wszystko jasne Robilem to kolo 19:00 w polmroku i mialem nerwa na poczatku, ze co ja mam z tym zrobic tj z tym lacznikiem bo w jedno miejsce mi pasowal w tasmie ale juz do zoltej wtyczki przy module nie ppdchodzilo To info mogloby rowniez znalezc sie na 1 stronie watku a nie w 2000 ktoryms tam poscie bo ciezko ogarnac spam ;P Edytowane 15 Października 201411 l przez serfin
Opublikowano 15 Października 201411 l A panowie, rozumiem, ze dokladnie w tych samych miejscach trzeba te piny podpiac?
Opublikowano 15 Października 201411 l A powiedz mi,to jest kostka 4e0 972 133 ? jakos taki byl chyba numer. Bo musze wlasnie kupic
Opublikowano 16 Października 201411 l Witam. Panowie, pewnie niektóry z Was już przerabiał temat silniczków klimatronika. Różne porady czytałem na różnych forach i finalnie każda porada kończy się wymianą silniczka. Teraz pytanie, czy szukać pojedynczo, czy może kupić całą nagrzewnice + silniczek od strony kierowcy ( tak wielu radzi - taniej i pewniej)? Drugie pytanko, czy wiecie z jakiego rocznika szukać takiej nagrzewnicy? Niby z B7 i Exeo podchodzą, ale po 2009 roku były niby już ulepszone....czy z tak młodego rocznika podejdą?. Może jakiś sprawdzony sprzedawca??? Z góry dziękuje i pomóżcie, bo zima tuż tuż a w aucie zimno Ponawiam pytanie. ..
Opublikowano 16 Października 201411 l Pchnij go palcem, przesteruj nawiewy czym się da, scisnij jego obudowę palcami i pewnie będzie chodził długo i szczęśliwie.