Opublikowano 23 Stycznia 201511 l Ale ujowo zaczyna się weekend nawet nie ma z kim dobrze wypić wszyscy ode mnie pojechali znów na zachód :/ wysłane z Galaktycznej S5
Opublikowano 23 Stycznia 201511 l co tak szybko lecicie szybko,...w iatek nie bede kulał prawie 600km wiec czwartek bankowo
Opublikowano 23 Stycznia 201511 l co tak szybko lecicie szybko,...w iatek nie bede kulał prawie 600km wiec czwartek bankowo też racja, muszę popytać pięknego jak on to widzi
Opublikowano 23 Stycznia 201511 l może mi ktoś powiedzieć gdzie w lampach zwykłych b6 przerobionych na bixenon wymienia się oring na grubszy bo lampy ponad rok po przeróbce QWERTEGO a nadal parują? ewentualnie jakiś inny patent
Opublikowano 23 Stycznia 201511 l Ludzie orientuje się ktoś z Was jaki zbiorniczek spryskiwaczy potrzebuję żeby podłączyć spryskiwacze reflektorów w audi z silnikiem avf?
Opublikowano 23 Stycznia 201511 l ja to planowo bede w BT gdzies o 23 w czw no to akurat...poczekamy no ja mysle ze nie bede musial was zanosic jak przyjade Ludzie orientuje się ktoś z Was jaki zbiorniczek spryskiwaczy potrzebuję żeby podłączyć spryskiwacze reflektorów w audi z silnikiem avf? musisz szukac z takim malym zbiorniczkiem dodatkowym
Opublikowano 23 Stycznia 201511 l ja to planowo bede w BT gdzies o 23 w czwno to akurat...poczekamy no ja mysle ze nie bede musial was zanosic jak przyjade Ludzie orientuje się ktoś z Was jaki zbiorniczek spryskiwaczy potrzebuję żeby podłączyć spryskiwacze reflektorów w audi z silnikiem avf?musisz szukac z takim malym zbiorniczkiem dodatkowymA jakiś numer może podrzucisz bo myślałem, że dołożenia sprysków będzie trochę łatwiejsze :/
Opublikowano 23 Stycznia 201511 l ja to planowo bede w BT gdzies o 23 w czwno to akurat...poczekamy no ja mysle ze nie bede musial was zanosic jak przyjade Ludzie orientuje się ktoś z Was jaki zbiorniczek spryskiwaczy potrzebuję żeby podłączyć spryskiwacze reflektorów w audi z silnikiem avf?musisz szukac z takim malym zbiorniczkiem dodatkowymA jakiś numer może podrzucisz bo myślałem, że dołożenia sprysków będzie trochę łatwiejsze :/ numerka nie posiadam ale ten zbiornik jest charakterystyczny i pamietaj od b7 nie podejdzie
Opublikowano 23 Stycznia 201511 l ja to planowo bede w BT gdzies o 23 w czw no to akurat...poczekamy no ja mysle ze nie bede musial was zanosic jak przyjade Ludzie orientuje się ktoś z Was jaki zbiorniczek spryskiwaczy potrzebuję żeby podłączyć spryskiwacze reflektorów w audi z silnikiem avf? musisz szukac z takim malym zbiorniczkiem dodatkowym hmmmm taka szansa jest zawsze ale nie bój nic w piatek wstaje i ogien od nowa
Opublikowano 23 Stycznia 201511 l może mi ktoś powiedzieć gdzie w lampach zwykłych b6 przerobionych na bixenon wymienia się oring na grubszy bo lampy ponad rok po przeróbce QWERTEGO a nadal parują? ewentualnie jakiś inny patent nikt nie pomoże?