Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No w takich cenach widzialem na alle. Jak masz gdzies cos tanszego to zapodaj link.

Na Ebay jest tego zatrzęsienie w cenach od ok 95€, wysyłka od 12€.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czyli wychodzi ~450zl. Na alle znalazlem najtansze za 529zl chyba ... A same nakladki sa dostepne na tym ebayu?

Opublikowano

100 lat Kaju :drunk:

Opublikowano

Czyli wychodzi ~450zl. Na alle znalazlem najtansze za 529zl chyba ... A same nakladki sa dostepne na tym ebayu?

Same RS4 naklaki za niecale 435zl na Ebayu z free wysylka

281703111569 - numer aukcji.

To z Ebay.co.uk ale sprzedawca jest z Berlina

Edytowane przez marcin9680

Opublikowano

Kaju wszystkiego ! Takich jak Ty powinno się więcej na tym świecie chodzić :)

Opublikowano

Teraz wisza jakiez uzywane nakladki z rs4 za 250zl.

Opublikowano

Te od rs4 są fajne ?

Opublikowano

Dzień dobry!

Pytanie mam, bo nie znalazłem odpowiedzi...

Czy jak kupię antenkę na dach ori, to dużo rezania jest w aucie aby ją podłączyć?

Nie mam takiej na dachy, więc bym sobie doposażył..

Jak jest z GPS? Mam dołożonego RNS-E i antenę mam za radiem, kupić przedłużkę i podłączyć? Czy da się to jakoś przez wzmacniacz?

Opublikowano

Ja tego nie rozumiem skoro nie masz dziury w dachu,to na jakiego uja go dziurawić skoro Ci wszystko działa

Rozdupić pół auta aby dołożyć rzecz na którą nikt uwagi nie zwróci :facepalm:

Opublikowano

+1, tym bardziej, że sygnał z anteny czy jest za blatem, czy za radiem ściąga prawidłowo. jak masz za dużo to łap:

96 1090 1160 0000 0001 1007 8915

yf ju noł łot aj min :wink:

Opublikowano

No właśnie auto mi gubi zasięg jak tylko wyjadę z miasta.

Kabelki wszystkie połączone, więc nie wiem gdzie szukać problemu. A i tak będę "rozdupiać" pół auta bo kasuje CB z samochodu, a kabel puściłem sufitem.

tapatak napisał z hjułałej p8

Wzmacniacz wymienic tylko?

Opublikowano

jak nie masz zamienionego fm z diversity to wzmak robi pod siebie

Opublikowano

Kable za radyjkiem? Mam dwa podłączone. Jest tam opis który powinien być gdzie? Wzmaki nie są tragicznie drogie...

Opublikowano

A może gdzieś masz coś uszkodzone (wiązka/kabel) i antena nie działa? W mieście jest mocny sygnał więc antena niepotrzebna jest tak bardzo a kawalek kabla...

Rns-d,rns-e łapało mi radia bez problemu, a mam tylko w szybach anteny (na dachu tylko gps).

Edytowane przez niebieski708

Opublikowano

Poszukam...

Opublikowano

Panowie jak już jest temat radia to jak sprawdzić wzmacniacz czy nie walnął,bo od jakiegoś czasu mam lipe z radiem (wcześniej było ok)

Edytowane przez ucho.77

Opublikowano

Panowie jak już jest temat radia to jak sprawdzić wzmacniacz czy nie walnął,bo od jakiegoś czasu mam lipe z radiem (wcześniej było ok)

Podpinam sie pod temat jezeli moge.

Moj wzmacniacz antenowy byl uszkodzony po naprawie blacharskiej , jak pany lakierniki skladali wsio do kupy to go zlamali w pol i go wymienilem ale zadnej znaczacej poprawy.

Opublikowano

Coś dla fanatyków:

New Arrival Audi big umbrella Rain women fashion oversize black and blue parasols men automatic business paraguas windproof

http://s.aliexpress.com/7FfMriEF

(from AliExpress Android)

Opublikowano

Podpinam sie pod temat jezeli moge.

Moj wzmacniacz antenowy byl uszkodzony po naprawie blacharskiej , jak pany lakierniki skladali wsio do kupy to go zlamali w pol i go wymienilem ale zadnej znaczacej poprawy.

Też mogę się podpiąć, mam ten sam problem. W mieście ok ale w trasie nie mam prawie żadnej stacji. Wymieniałem już wzmacniacz i nic. Tylko u mnie też pojawia się problem z przejściówką przy rns-e, muszę ją przejechać papierem ściernym bo śniedzieje i wtedy nawet w mieście nie mam żadnej stacji.
Opublikowano

Panowie a co do tego radia to jeszcze jedno pytanie , wiem bylo juz poruszane kilka razy ale chodzi mi o podanie sprawdzonej nazwy producenta , aukcji na alledrogo , lub sklepu internetowego gdzie moge zakupic odpowiednia przejsciowke , ktora podlaczona do nie ori radia spowoduje , ze tylne glosniki beda graly jak nalezy ? Bardz prosze.

Juz kupilem dwie , rzekomo mialy robic to o czym napisalem wyzej ale nadal tylne glosniki nie graja jak w ori.

Edytowane przez marcin9680