Marcino87 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Ta. działałeś coś z tylną kanapą ?? podpowiedzcie chłopaki czym najlepiej usunąć taśmę z pod listew progowych która została na progach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Ta. działałeś coś z tylną kanapą ?? podpowiedzcie chłopaki czym najlepiej usunąć taśmę z pod listew progowych która została na progach Oj nigdy czasu nie mam. Dopiero wczoraj u znajomego zobaczyłem jak te bolce wyglądają i jak to w ogóle zamontowane jest, ale numerów dalej nie mam Poza tym najpierw chcę mechanicznie samochód ogarnąć na tiptop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 kurde a u mnie leży ten tył grzany i też się muszę za to zabrać najlepiej jak by była druga fura na wzór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Marcino obojetnie jakim zmywaczem albo rozpuszczalnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 kurde a u mnie leży ten tył grzany i też się muszę za to zabrać najlepiej jak by była druga fura na wzór E no to samą kanapę możesz przecież wsadzić bez oparć Ja tak jeżdżę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 panowie jutro po robocie tak pod wieczór spróbuję ogarnąć wam wszystkie numery części potrzebnych do montażu tej kanapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 kurde a u mnie leży ten tył grzany i też się muszę za to zabrać najlepiej jak by była druga fura na wzór E no to samą kanapę możesz przecież wsadzić bez oparć Ja tak jeżdżę No brawo myślisz że taki głupi jestem siedzenie wsadziłem ale oparcie nie ---------- Post dopisany at 20:13 ---------- Poprzedni post napisany at 20:13 ---------- panowie jutro po robocie tak pod wieczór spróbuję ogarnąć wam wszystkie numery części potrzebnych do montażu tej kanapy :thumbup1:---------- Post dopisany at 20:14 ---------- Poprzedni post napisany at 20:13 ---------- Marcino obojetnie jakim zmywaczem albo rozpuszczalnikiem ale to się wałkuje a Artur nie uszkodzi lakieru rozpuszczalnik ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 panowie jutro po robocie tak pod wieczór spróbuję ogarnąć wam wszystkie numery części potrzebnych do montażu tej kanapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 panowie jutro po robocie tak pod wieczór spróbuję ogarnąć wam wszystkie numery części potrzebnych do montażu tej kanapy włącznie ze śrubkami i podkładkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 panowie jutro po robocie tak pod wieczór spróbuję ogarnąć wam wszystkie numery części potrzebnych do montażu tej kanapy włącznie ze śrubkami i podkładkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 panowie jutro po robocie tak pod wieczór spróbuję ogarnąć wam wszystkie numery części potrzebnych do montażu tej kanapy włącznie ze śrubkami i podkładkami tylko bez gumek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Marcino obojetnie jakim zmywaczem albo rozpuszczalnikiem ale to się wałkuje a Artur nie uszkodzi lakieru rozpuszczalnik ?? Marcino byle nie NITRO!! ---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 21:14 ---------- Młody_z_drogi chwal się tu autem PS. A6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 [/color]Młody_z_drogi chwal się tu autem PS. A6 No dziwne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 puma chodzi ci o te szare kapsle?ja tez mam...fajny dodatek Kurde ja kupiłem i nie trzymają mi się na śrubach te kapsle:kwasny: a mi się trzymają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Spalanie z ostatnich 86km wychodzi 13.8 wg. fis, no do c.. o co chodzi no fakt że silnik nawet do 60C sie nie zagrzeje jak jadę do pracy ale żeby aż tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 panowie przed chwilą taka historia puka ktoś do drzwi , otwieram patrzę mój kumpel z jakimś gościem i że ten chce kupić moje stare koła i dystanse . Bez targowania położył 450F na stole , zabrali wszystko i pojechali. A ja nawet dobrze nie zacząłem myśleć o sprzedaży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Chciałbym żeby ktoś tak z moimi Borbetami zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baszmak7 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 puma chodzi ci o te szare kapsle?ja tez mam...fajny dodatek Kurde ja kupiłem i nie trzymają mi się na śrubach te kapsle:kwasny: a mi się trzymają zapoadjcie numerem tych nasadek na szpilki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 puma chodzi ci o te szare kapsle?ja tez mam...fajny dodatek Kurde ja kupiłem i nie trzymają mi się na śrubach te kapsle:kwasny: a mi się trzymają zapoadjcie numerem tych nasadek na szpilki szczerze to dostałem od kumpla w prezencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi