Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szrot. Kup nową i tyko ori.

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Polecajka kolegi @kkam odnośnie modułów składanych lusterek, moduły mają dożywotnią gwarancję. W pierwszej wersji (bez obsługi CLH) jak i drugiej wersji sprawdził moduły i wymienił bezpieczniki w ramach gwarancji. :hi:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka :)

Zapytam może ktoś się orientuje/ma wiedzę na ten temat. Czy tylne sanki od S4 B7 różnią się poza poduszkami czymkolwiek więcej od sanek do a4 b6 1,9tdi?

Pytam bo ETKA pokazuje różne numery dla S4, 1,9tdi, i trzeci dla całej reszty. 

Mam blisko do kupienia te od S4 i dlatego pytam.

Pozdr i z góry dzięki :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć czy mógłby mi ktoś potwierdzić, audi a4 b7 2.0 tfsi avant, jaki tu idzie wał napędowy 8E0521101D, 8E0521101G, 8E0521101T, mam zrobiony swap Q z takiego modelu samochodu i drugi raz siadł przegub od strony dyfra i podpora widać już ma luz, chciałbym wymienić cały wał niestety nie ma na nim już oznaczeń korozja zrobiła, swoje według pomiarów jest to 157 cm jak szukam sprawdzam to ten wał o tym oznaczeniu który podałem ma 154 cm, a ai podaje 156 cm, i już sam nie wiem czy będzie pasować czy nie.😃 podziękował uszanowanko.

Opublikowano
1 godzinę temu, morelo napisał(a):

8E0521101D, 8E0521101G, 8E0521101T

Według etki wszystkie wały są zamienne.

8E0521101G > 8E0521101D > 8E0521101T

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie, znacie może żywotność ledów z Mitsubishi Lancer? Chyba Evox są te projektory, o ile się nie mylę. Zaczynają mi mrugać powoli przy starcie i nie wiem, czy to przetwornice siadają, czy same ledy już..

Opublikowano

Ale evox to bixenon a nie led.

Opublikowano

To pomieszałem, mam biled od Kamila i w sumie kojarzę tylko, że to zestaw z Lancera 😅

Opublikowano

No to albo masz biled albo evox normalnie z palnikami i przetwornicami, ja nie pamiętam, ewentualnie pokaż foto...

Opublikowano

Mam biled na 100% ale przecież tam też musi jakaś przetwornica być, żeby go zasilić, nie? 

Opublikowano
14 godzin temu, kamil-vag napisał(a):

No to albo masz biled albo evox normalnie z palnikami i przetwornicami, ja nie pamiętam, ewentualnie pokaż foto...

Langiście robiłeś na biLEDach, w sumie dwa komplety. Mój był na ori bixenonie. ;) 

Opublikowano
20 godzin temu, kamil-vag napisał(a):

Na Ali kpl poniżej 200zł 😅

Serio? Masz na myśli przetwornice czy LED? 😂 Czego konkretnie szukać?

Opublikowano

Takie cudo?

Link

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam 🙂

Przymierzam się do zmiany wydechu (nierdzewka 2.5”) w swojej 1.8T BEX FWD. Poleci ktoś jakieś sprawdzone tłumiki? Marka, rozmiar? Soft na 230KM, DP jest. Warto pchać się w Magnaflow itd.? Będzie konieczność kolejnej zmiany softu?

Druga sprawa: Chętnie przygarnę reflektory bixy najlepiej już poprzerabiane 🤑

Opublikowano

Custom Hoffman. Co prawda kupowałem od Filipa kata z heatshieldem, ale fajna i dobra jakość. Zestaw 

CUSTOM-HOFFMAN.PL

Tłumiki Audi a4 b6/b7 UWAGA: Wszystkie tłumiki są naszej produkcji, możemy dowolnie zmienić parametry i dostosować je do Twoich potrzeb :)   Wymiary puszek oraz ustawienie...

6 godzin temu, R4xx napisał(a):

Warto pchać się w Magnaflow itd.? Będzie konieczność kolejnej zmiany softu?

Nie, seryjny wydech radzi sobie z mocami tego rzędu.

Edytowane przez george

Opublikowano

Panowie rns-e  ledowego z TT przeszczepiony na a4,trzeba kodowac jesli wczesniej siedzial zwykly?

Fis jest czarny i radio nie wlacza i wylacza sie po zaplonie,reszta jest ok.

Opublikowano
10 godzin temu, Piotrek81 napisał(a):

Panowie rns-e  ledowego z TT przeszczepiony na a4,trzeba kodowac jesli wczesniej siedzial zwykly?

Fis jest czarny i radio nie wlacza i wylacza sie po zaplonie,reszta jest ok.

Według rozpiski ma to znaczenie 

Jeżeli nie kodowanie, to może być problem w pinologii. Zamontowałem u siebie kieszeń na USB. Na Symphony działało na zasadzie p&p, a w RNS-E. Symphony ma inną instalację niż RNS-E i trzeba przełożyć piny. 

Opublikowano

Panowie ze spryskiwaczami lamp, za niedługo będę miał oprawy na spryskiwacze (te, których nie da się już dostać, poza aliexpress, 150 ziko za sztukę), ktoś chętny? Jak na razie próbujemy z ASA bo ABS odpada. Jak u mnie zda egzamin to można się ugadać na tej samej zasadzie, co adaptery od Kamila do projektorów.