Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To kup lampke, ja takową  mam też u siebie. Nie dawno, kupiłem cały komplet przycisków i wizytownik w wersji Usa i podłącze, chyba ten przycisk?

Edytowane przez A4b6quattro

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
5 godzin temu, golgi12 napisał(a):

Wiem , ale nie chcę się pozbywać szufladki...

Chyba że kupię lampkę podsufitową z kontrolką airbag :)

Dzięki ,spróbuję z rezystorem tym póki jeszcze nie mam lampki ?

Jak coś to mam lampkę i włącznik 

Opublikowano

Piszesz o tej w podsufitce?

Opublikowano
W dniu 19.03.2024 o 14:31, Piotrek81 napisał(a):

Panowie czy podkładki pod talerzyki z b6 pasuja pod talerzyki z b5.I czy wogole sie je wymienia?

Tak.

Czy jarzmo pod tarczę 288 (przód) występuje w innym zamienniku niż to od ATE? Według numeru OEM znajduje mi właśnie ATE.

Edytowane przez george

Opublikowano
1 godzinę temu, george napisał(a):

Czy jarzmo pod tarczę 288 (przód) występuje w innym zamienniku niż to od ATE? Według numeru OEM znajduje mi właśnie ATE.

potrzebujesz takie jarzmo ?

Opublikowano
Godzinę temu, Dev napisał(a):

potrzebujesz takie jarzmo ?

Tak. Jak rozumiem masz takowe? ;)

Edytowane przez george

Opublikowano

jo, mam

Opublikowano

Wiela? 1 czy 2 sztuki?

Czy masz numer nowych zamienników? To nie temat dla mnie, więc potrzebuję numery nowych.

Edytowane przez george

Opublikowano
2 godziny temu, george napisał(a):

Wiela? 1 czy 2 sztuki?

Czy masz numer nowych zamienników? To nie temat dla mnie, więc potrzebuję numery nowych.

Leży tego u mnie na złomie po swapach, zadzwon w poniedziałek 

Opublikowano

Panowie czy to bedzie ten zawór zwrotny od wspomagania,mam wyciek I według aukcji na allegro nie pasuje do 1.8

https://allegro.pl/oferta/oe-zawor-zwrotny-8e0422529-audi-vw-skoda-seat-uklad-wspomagania-11580019778

20240411_191536.jpg

Screenshot_20240412-120619_Allegro.jpg

Opublikowano

To redukcja chyba, zawór jest dopiero przy maglu. Dlaczego nie zamówisz tylko podkładek?

Opublikowano

Wymieniał ktoś tylną szybę grzaną? Jak jest z dostępnością nowych oryginalnych? Czy może nowy zamiennik?

Opublikowano
6 godzin temu, kosik25 napisał(a):

Wymieniał ktoś tylną szybę grzaną? Jak jest z dostępnością nowych oryginalnych? Czy może nowy zamiennik?

Mam u siebie pilkingtona, jest naprawdę spoko. Szyba klapy niestety sporo droższa niż ta na przód. 

Opublikowano

Mi wymieniali ze 3 lata temu z ubezpieczenia, dwa razy zamiennik i dwa razy reklamacja bo niedopasowana, za trzecim razem ori (produkcji Carlex) do niej nie mam zastrzeżeń.

Opublikowano
16 godzin temu, MaTeo85 napisał(a):

Mam u siebie pilkingtona, jest naprawdę spoko. Szyba klapy niestety sporo droższa niż ta na przód. 

Uszczelka ori szyby się poddała i w jedynym miejscu przepuszcza wode. Szyba jest cała, ale szyby są ubezpieczone i zamiast wklejać na nowo starą zastanawiam się nad nową.

Opublikowano
15 godzin temu, tass napisał(a):

Mi wymieniali ze 3 lata temu z ubezpieczenia, dwa razy zamiennik i dwa razy reklamacja bo niedopasowana, za trzecim razem ori (produkcji Carlex) do niej nie mam zastrzeżeń.

Kojarzysz ile ta ori kosztowała? Wycene mam dostać jutro.

Opublikowano

Nie pamiętam, było to z naprawy gwarancyjnej i nie maiłem z tego pełnego rozliczenia, ale z tego co rozmawiałem w serwisie, który to robił ubezpieczyciel zapłacił za nią "grosze" tzn 400- 450 pln. Ori szyba w klapie jest wklejana, uszczelka która tam jest nie zatrzymuje wody i była ciężko dostępna, jak jest obecnie nie wiem. Szyby też mam ubezpieczone i z tego co wiem wybiłem jedną z najtańszych szyb w samochodzie, przednią mam podgrzewana, boczne podwójne z tymi jest problem i ceny zaporowe.

Opublikowano

Ori szyba w klapę też ma cenę z kosmosu, 2400 a wersja przyciemniana 3600. Uszczelki są częścią szyby i nie są dostępne osobno. W czasach kiedy ja zmieniałem to szyba kosztowała w okolicach 1600, a za pilkingtona jak dobrze kojarzę wyszło około 600-700zl z montażem. 

Opublikowano

Podobno 4 lata temu jak mi strzeliła szyba z tyłu, fabrycznie przyciemniana, to w Europie ani jednej sztuki nie było, stąd założyli mi zwykłą 

Opublikowano
2 godziny temu, Langista napisał(a):

Podobno 4 lata temu jak mi strzeliła szyba z tyłu, fabrycznie przyciemniana, to w Europie ani jednej sztuki nie było, stąd założyli mi zwykłą 

Jutro się dowiem co są wstanie zaoferować. Przednia zmienialem już 3 razy, co roku po zimie jest  nowa :P