Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hehe napisz ja mam czarne a on jakie?

nie wiem wlasnie wyslalem mu pw jak odpisze cos to dam ci znac.ja bym lykal jak mlody pelikan:decayed:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No tak tylko wiesz nie będę jak coś zbaczał z trasy dużo bo nie mam zbytnio za dużo czasu:whistling:

Opublikowano

zartowalem:decayed:przeciez jak co to kurierem wyslecie sobie i ujj:wink:

---------- Post dopisany at 20:29 ---------- Poprzedni post napisany at 20:24 ----------

logo_blue.jpg

Ergebnis 1 bis 1 von 1

[h=1]Thema: Tausche S4 Leisten gegen S-Line[/h]

• [h=6]Themen-Optionen[/h]
  • [h=6]Thema durchsuchen[/h]

• Gestern, 21:03

maloj808
    user-offline.png
    Benutzeravatar5823_9.gifModellAudi A4 8E/B7BauformLimousineBaujahr2005Motor2.0 TFSI QuattroMKB/GKBBGB
    OrtUlmRegistriert seit04.05.2009
    [h=2]Tausche S4 Leisten gegen S-Line[/h]

Guten Abend,

tausche originale "dicke" S4 8E Leisten in schwarz glänzend lackiert gegen "mittlere" S-Line Leisten.

mfg

[h=4]Aktive Benutzer[/h]Aktive Benutzer in diesem Thema: 2 (Registrierte Benutzer: 2, Gäste: 0)

[h=4]Ähnliche Themen[/h]

[h=4]collapse_40b.pngBerechtigungen[/h]

• Neue Themen erstellen: Nein
  • Themen beantworten: Nein
  • Anhänge hochladen: Nein
  • Beiträge bearbeiten: Nein

Foren-Regeln

masz tu ogloszenie jak cos...jego sa w czarnym polysku pomalowane

Opublikowano

No to tak samo jak moje więc będą mu pasowały:wink: a coś napisał czy jak to miało by wyglądać:whistling:

Opublikowano

czekam az mi odpisze ale mozliwe ze poszedl chlac jak wiekszosc z nas:grin::grin: ale jak sie odezwie to dam ci znaka:wink:

Opublikowano

No oki tylko że jeszcze jutro tylko będę dostępny a potem lipa:whistling: ale dzięki za wszystko:wink:

Opublikowano

a nie masz tam kogos zaufanego kto by to ogarnal???

Opublikowano

No niestety, po drugie nie będę bez listew jeździł:grin:

Opublikowano

kuzwa:facepalm: a taka okazja.ze jak ja szukalem to takich okazji nie bylo w morde jeza

Opublikowano

Zobaczymy może się uda coś wymyśleć jak będę na miejscu to będę wiedział co z netem i najwyżej z Włoch mu wyśle:naughty:

Opublikowano

Poczekaj, aż odpisze na jakich warunkach, bo może nie być fifty-fifty :decayed:

Opublikowano

Spokoooojnie.

Pewnie bedziesz 59 w kolejce a jak uslyszy, ze Polak to juz na pewno bedzie po temacie:grin:

Opublikowano

spoko po mniemiecu mu napisalem a jak sie pisze to nie wiadomo czy polak czy ruski:grin:

Opublikowano
RARYTAS AUDI A4 S-LINE AIR RIDE 19' PORSCHE SEDAN (3561102398) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale jakoś mi się nie podoba :whistling:wnętrze :thumbdown: i właśnie wkur...mnie takie coś jak się wożą chłopaki na zlotach....że aira ma glebe duże koło i wielki wiracha a w środku kibel że masakra:facepalm::grin:
Opublikowano

no wiesz jeden inwestuje na zewnatrz a drugi wewnatrz i zewnatrz

---------- Post dopisany at 21:14 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ----------

no ale srodek w porownaniu do zewnetrznego looka to jest jak slamsy:facepalm:

Opublikowano
RARYTAS AUDI A4 S-LINE AIR RIDE 19' PORSCHE SEDAN (3561102398) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ale jakoś mi się nie podoba :whistling:wnętrze :thumbdown: i właśnie wkur...mnie takie coś jak się wożą chłopaki na zlotach....że aira ma glebe duże koło i wielki wiracha a w środku kibel że masakra:facepalm::grin:

Jakbyś znał to auto to byś wiedział że w środku było recaro, sportowa kiera, etc. Auto poszło do handlarzy w rozliczeniu za B7 07r BRD Q S-line...

A tak to piszesz farmazon :decayed:

Opublikowano

Nie no ja wiem że każdy robi pod siebie tego tylko dałem na przykład...ale widziałem takie padaki na air i dużym kole i przyjmowali ich na Vaga nie kumam o co tu chodzi a ładnie zrobione auto odrzucali:facepalm:

Opublikowano

+100 zgadzam się z Tobą, sam to samo w aukcjach b6 division napisałem :wink:

Opublikowano

ale nie zmienia to faktu ze troche do d*py teraz wyglada z tym srodkiem

Opublikowano

Jakbyś znał to auto to byś wiedział że w środku było recaro, sportowa kiera, etc. Auto poszło do handlarzy w rozliczeniu za B7 07r BRD Q S-line...

A tak to piszesz farmazon :decayed:

No oki Hammer ja tylko podałem jako przykład bo to jest ładne i jeżeli jest tak jak mówisz to petarda ale właśnie jak wspomniałem takie padaki sie czasem dostaja na Vaga że poracha:whistling: