wladi Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Ty mi Tomaszek gryla szukaj lepiej:naughty:
tomcrack27 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 ni ma narazie nic w rozsadnych piniondzach:kwasny:ale jak co to moge ci dac mojego grila z balkonu:sarcastic:
Artur82 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Chyba dawno w pierdziel nie dostałeś:grin: Wladi mówi się wp***dol...co Ty taki delikatny
wladi Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Chyba dawno w pierdziel nie dostałeś:grin: Wladi mówi się wp***dol...co Ty taki delikatny Wiesz Wielki Brat czuwa a raczej jego oko.................... kakaowe:polew:
tomcrack27 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Chyba dawno w pierdziel nie dostałeś:grin: Wladi mówi się wp***dol...co Ty taki delikatny Artur bo kropkie dostaniesz:grin:
jozek726 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Wladi się boi ze da znowu po łapach i na letni nie pojedzie
wladi Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Spoko spoko na letni to nie ma uja we wsi a jak nie to wszyscy przyjedziecie do mnie:polew:
Artur82 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Chyba dawno w pierdziel nie dostałeś:grin: Wladi mówi się wp***dol...co Ty taki delikatny Artur bo kropkie dostaniesz:grin: Spoko myślę ze żarty i nie aż tak obraźliwe słowa są zrozumiałe...
tomcrack27 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Chyba łupiną łupine to ty masz wiesz gdzie:grin:
Patryś Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Pany gdzie wrzucacie teraz foty bo is woła ode mnie hajs a nie będę płacił.
Rekomendowane odpowiedzi