Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

quwa to ja odkąd pamiętam pamiętam avanty w gnoju,a teraz smaki są na sedana w benzynie:decayed:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja swojej benzynki 1.8T w sedanie dlugo nie zmienie oj dlugo :D predzej Wy wszyscy przeskoczycie na B8 i inne bryczki , a ja swoim dziadkiem z 2001r bede dalej wozil sie :P bo dzidzia w drodze i mieszkanie w kredyt biore w wakacje :/

Opublikowano

jest przeskurwensyn :kox: ale ja bym inne koło dał

btw :siema:

koło od zawsze mi się podobało:naughty: kurcze czemu mój nie jest czarny to już bym się na tym wzorowała:kox:

przecież Twoje do jasnych nie należy więc myślę, że nie będzie tragedii :decayed:

Opublikowano
Ja swojej benzynki 1.8T w sedanie dlugo nie zmienie oj dlugo :D predzej Wy wszyscy przeskoczycie na B8 i inne bryczki , a ja swoim dziadkiem z 2001r bede dalej wozil sie :P bo dzidzia w drodze i mieszkanie w kredyt biore w wakacje :/

moja to ma u mnie już dożywocie:decayed:

syn czy córa:wink:

---------- Post dopisany at 12:24 ---------- Poprzedni post napisany at 12:21 ----------

przecież Twoje do jasnych nie należy więc myślę, że nie będzie tragedii :decayed:

zobaczymy zobaczymy :naughty:

Opublikowano

Pod koniec kwietnia zona idzie do lekarza, oby tym razem dobrze ulozone bylo podczas badan to i wkoncu dowiem sie bo juz nie wiem jakie resorki zbierac czarne czy rozowe :P

Opublikowano
Pod koniec kwietnia zona idzie do lekarza, oby tym razem dobrze ulozone bylo podczas badan to i wkoncu dowiem sie bo juz nie wiem jakie resorki zbierac czarne czy rozowe :P

dobrze, że mam syna, bo nie zniosła bym różu:facepalm::polew:

Opublikowano

moja to ma u mnie już dożywocie:decayed:

chyba jak w większości u nas :decayed:

w sumie to jak na forum nie pójdzie to się nie opłaca sprzedać bo nikt nie zapłaci za prace włożoną :facepalm:
Opublikowano

Taa pogadamy za 5latek kto co ma :P ja teraz wpakowalem co nieco w furke bo wiem, ze bedzie musiala dlugo mi posluzyc jeszcze :D juz wkrotce montaz fotochromu, no i musze czekac na inne boczki na tyl bo mi handlarz przyslal takie gdzie jeden ma ulamane 3 uchwyty od spinek i dupaa

Opublikowano

Taaa najlepiej to robiac mody w miare mozliwosci odkladac graty z golasa by potem latwiej bylo poprzekladac i fanty perelki sprzedac oddzielnie :)

Opublikowano

tylko na te graty trzeba by było mieć cały garaż wolny :facepalm:

Opublikowano

Panowie i Panie jak zakodować fis tak aby pokazywał ta mala cyferkę 1-2 po prawej w rogu? ktoś kiedyś pisał a nie mogę teraz tego znaleźć

Opublikowano

No wlasnie i tu jest problem :/ teraz musze pogonic zwykly kompletny zderzak przod sreberko bo troche miejsca zajmuje niestety :(

Opublikowano

Jeszcze 7h w robocie i do domu :/

Opublikowano
:hi:

dopiero wstałeś :decayed:

No tak się złożyło, a moja głowa :facepalm::decayed:

Opublikowano

Pany, próbuje u kumpla wyregulować bixy (bez spryskow i samopoziomu) i kręce tą śrubą imbusową co nachodzi w błotnik i próbowałem tą śrubą plastikową od długich i też nic... żadnych zmian. Co moze być nie tak ? (zębatka od śruby imbusowej się kręci ale żadnej reakcji na kręcenie nie ma, w długich też...)

:facepalm:

Opublikowano

Eeee tam kupie sobie od angola klameczke kierowcy i bede mial ala US hyhy :D