Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wg mnie do srebrnego czarny dach pasuje jak najbardziej. Srebrny to bardzo neutralny kolor.

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ja uwzam ze czarny dach pasuje tylko do bialego auta,tak samo nie pasuje bialy dach do czarnego auta o czym sie przekonalem sam :kwasny:

a moim pasuje tylko bez relingów :wink: czerwony ,biały ,pomarańcz ,zielony niebieski z czarnym dachem możne być :wink: tylko sedan lub bez relingów

---------- Post dopisany at 08:41 ---------- Poprzedni post napisany at 08:37 ----------

Przemian z Krakowa miał srebrne z czarnym dachem na początku z relingami i wyglądało :facepalm: i sam doszedł do tego aby sciągnac i wyglądało to całkiem spoko tylko zostały mu dodatki srebrne ,grill-ramki szyb :kwasny:

Opublikowano
mam dwa rodzaje sprezyn o oznaczeniu rozowy zielony niebieski i niebieski zielony zielony Ktore z tych sprzezyn bardziej obniza mi auto a4 b6 1.8tq

szukałeś tu

http://a4-klub.pl/zawieszenie-13/all-b6-b7-obnizenie-zawieszenia-sprezynami-jak-dobierac-zakres-mas-osi-136448/

Opublikowano

Cześć pany

Czy to urządzenie będzie dobre do wyciągania pinów z kostek

Chodzi mi te pierwsze od góry zakończone dwoma szpikulcami

scaled.php?server=576&filename=capture20120605094639.png&res=landing

eBay - The UK's Online Marketplace

Opublikowano

Gdzieś kiedyś czytałem to pisali że właśnie coś takiego.

Jak tam gwint na aucie?

Opublikowano
Gdzieś kiedyś czytałem to pisali że właśnie coś takiego.

Jak tam gwint na aucie?

Gwint już siedzi na aucie. I nareszcie jest kozak i nikt mi już nie powie że koza :kox:. Z tyłu z jedna stroną bawiłem się tymi ściągaczami do sprężyn , myślałem że jajko zniosę przy tym samochodzie , gdy robiłem drugą stronę przyjechał szwagier i powiedział żebym sie z tym nie pierd... tylko żebym odkręcił dwie dolne śruby z wachacza , końcówkę stabilizatora i sprężyna sama odejdzie , no i tak było. A ja sie prawie godzinę męczyłem z tymi ściągaczami bo nawet nie było ich tam jak wsadzić . Dzisiaj albo jutro zarzucę zdjęcia , wpadły też dystanse po 15mm na tył :kox: . Te podkładki pod spręży na tył o których wcześniej pisałem też włożyłem bo faktycznie ciężko sie kręciło , sam je dorobiłem .

Ten gwint dodatkowo ma takie pokrętło na "+" i "-" , jeszcze nie obczaiłem jak to ustawic ale wszystko wyjdzie jak trochę pojeżdżę . Jak dawałem max na "-" to po wciśnieciu amorka jak jeszcze nie był na aucie bardzo powoli wychodził a gdy dawałem max na "+" to wychodził od razu .

Opublikowano

To była regulacja twardości pewnie. Nie obciera ci przy 15mm na tyle?

Opublikowano
To była regulacja twardości pewnie. Nie obciera ci przy 15mm na tyle?

Obcierało jak chciałem przykozaczyć i dałem ostro w dół , więc troche podniosłem i jest ok , myślę że ustawie jeszcze tą twardość i będzie można spokojnie jeździć z odstępem 0.5-1 cm koło od nadkola :kox:

Opublikowano

Ja mam mniej więcej równo i czekam na dystanse 12mm

Opublikowano
Cześć pany

http://desmond.imageshack.us/Himg576/scaled.php?server=576&filename=capture20120605094639.png&res=landing

coś takiego na pewno ułatwi Ci rezanie, tylko nie do wszystkich pinów to wejdzie... są piny miniISO, ISO, i duoISO...

Opublikowano
Cześć pany

http://desmond.imageshack.us/Himg576/scaled.php?server=576&filename=capture20120605094639.png&res=landing

coś takiego na pewno ułatwi Ci rezanie, tylko nie do wszystkich pinów to wejdzie... są piny miniISO, ISO, i duoISO...

Będe na dniach rezał elektryczne szyby z tyłu i potrzebuje tego przyrządu głównie do kostki 20 pinowej która jest w słupku B .

W samochodzie zmieni się też wystrój , dekory oklejone carbonem zastąpi aluminium tybu rybia łuska z B7 + czarna podsufitka z B7 :kox: . Brakuje tylko jakieś skóry ale wszystko idzie w dobrym kierunku :wink:

---------- Post dopisany at 12:27 ---------- Poprzedni post napisany at 12:26 ----------

Ja mam mniej więcej równo i czekam na dystanse 12mm

Te 12mm to na przód czy na tył ?

Opublikowano

Ostatnie graty z mojej B6 zostały na sprzedaż jak coś to PW

Opublikowano
Cześć pany

He he, dokładnie :naughty:

Mikaszi, napisz do Bart-S, wysyłałem mu kiedyś namiary na komplet wyjmaków do pinów w jakimś sklepie internetowym. Komplet kosztował ok. 300 zł. Może Bart ma jeszcze gdzieś ten link. Ja go już nie mam :kwasny:

Opublikowano

Stabilizatory z RS4 panowie jeden z najlepszych modów. Nie poznaje samochodu:shock3:

Opublikowano
Stabilizatory z RS4 panowie jeden z najlepszych modów. Nie poznaje samochodu:shock3:

jaki koszt? i gdzie kupiłeś??

Opublikowano

jak możesz puma podaj nr i cene może się skusze :slina:

Opublikowano

Tutaj chłopaki znajdziecie wszystko

Tak w skrócie Przód w RS4 i B7 3.0 TDI są takie same więc możecie szukać używki z 3.0 ja tak właśnie kupiłem za 150zł.

Tył ciężko dorwać na allegro. W Aso po rabatach 360zł z gumami i nowymi uchwytami ( bo jest grubszy).

---------- Post dopisany at 20:18 ---------- Poprzedni post napisany at 20:18 ----------

http://a4-klub.pl/zawieszenie-13/b6-avf-ktos-zakladal-stabilizator-rs4-zwyklej-a4-22341/

---------- Post dopisany 06-06-2012 at 19:14 ---------- Poprzedni post napisany 05-06-2012 at 20:18 ----------

Panowie szukam rns-a w ładnym stanie miał by ktoś coś ciekawego do zaoferowania?