mrpotter Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 witam, mam problem z wlaczeniem instalacji na tym malym displayu przy zegarach. normalnie powinien byc przycisk menu przy hamulcu recznym, u mnie nie ma mysle ze dlatego ze posiadam navi plus. nie mam pojecia jak wlaczyc ta instalacje. prosze o pomoc.. dziex
alvaro Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 mrpotter wlaczyc ta instalacje ???????????????????????? o co Ci chodzi ?? o wyświetlanie navi na zegarach czy co ???? jak tak to spróbuj włączoną navi wyłączyć i włączyć z powrotem i powinno wyświetlać strzałki...
pre_pl Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 właściwie powinienem powtórzyć zdziwienie alvaro... jak nie masz navi, to nie masz przycisku przy hamulcu przecież komputer (jesli masz) obsługujesz przciskiem na końcu przełącznika od wycieraczek (pisaliśmy o tym już). Także opisz dokładniej swoj problem .
alvaro Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 Przemas jak mrpotter ma kolorowe zegary to ma już przycisk koło ręcznego ale nie zmienia to faktu że powinien bardziej sprecyzować o co mu chodzi...
mrpotter Opublikowano 2 Października 2007 Autor Opublikowano 2 Października 2007 sorry za nieprzejrzyste zapytanie, chodzi mi o to ze nie moge wlaczyc instalacji. nie chodzi mi o o zadne strzalki spalanie czy inne pierdoly, to akurat wiem jak sie robi, ale np o zmiane jezyka itp. czy ktos mi podpowie jak to uruchomic??
alvaro Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 jak masz kolorowe zegary (a nie bursztynowe) to czy masz nav plus czy nie to i tak powinien przycisk być chyba że poprzedni właściciel sobie zmienił zegary... (widziałem coś takiego u gościa w B6 2001 rok...)
Rekomendowane odpowiedzi