Geronimo25 Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Audi A4 B6 Avant 1.9 TDI 96KW 2004r wyposażenie Climatronic 2 strefowy ABS ESP ASR Elektryczne szyby przód (domykanie i otwieranie z pilota) elektryczne lusterka (grzane) relingi otwieranie bagażnika z pilota podłokietnik przód i tył skrzynia 6 audio b głosników, sub i wzmak seryjny alu 16" Planowane zmiany to jak narazie. Skórzana kierownica, chip, felgi 17" na wiosnę, może przyciemnienie szybek, a co jeszcze to się okaże jak poogladam wasze autka. Chętnie przemyślę wszelkie pomysły. Moim poprzednim autem był opel astra G ale niestety skończył tak
Geronimo25 Opublikowano 25 Października 2010 Autor Opublikowano 25 Października 2010 xenon'y wsadź hmmm może to i dobry pomysł ale raczej zmiany beda delikatne nie chce znowu wartością modów przewyższyć wartości auta jak było w przypadku astry :gwizdanie: :gwizdanie:
kadafi Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 xenon'y wsadź hmmm może to i dobry pomysł ale raczej zmiany beda delikatne nie chce znowu wartością modów przewyższyć wartości auta jak było w przypadku astry :gwizdanie: :gwizdanie: jak widac na zalaczonym obrazku najwiekszy mod Opla to tylna klapa otwierana w pionie to hydraulika? :polew: a audiczka ciekawa
Madoń Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 jak widac na zalaczonym obrazku najwiekszy mod Opla to tylna klapa otwierana w pionie to hydraulika? :polew: a audiczka ciekawa tzw. lambo-bagażnik Co do ksenonu... nie wiem jaki koszt w sumie wyjdzie... za ori lampy + - 1500zł, przeważnie są już z przetwornicami i żarnikami moim skromnym zdaniem się opłaca - dużo uroku dodaje No chyba, że byś chciał robić poziomowanie i spryski żeby się policja nie czepiała to wtedy rzeczywiście się nie opłaca :gwizdanie: ale w b6 wydaje mi się to zbędne :>
Geronimo25 Opublikowano 25 Października 2010 Autor Opublikowano 25 Października 2010 Proszę nie czepiać mojej asterki :tongue4: Co do ksenonu... nie wiem jaki koszt w sumie wyjdzie... za ori lampy + - 1500zł, przeważnie są już z przetwornicami i żarnikami moim skromnym zdaniem się opłaca - dużo uroku dodaje A co z samo-poziomowaniem ??
MAGIC87 Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 A co z samo-poziomowaniem ?? laduj hida za 200 zł do B6 miski sie nie czepiaja
Geronimo25 Opublikowano 25 Października 2010 Autor Opublikowano 25 Października 2010 A co z samo-poziomowaniem ?? laduj hida za 200 zł do B6 miski sie nie czepiaja że niby za młode i za dobre auto żeby się czepiali??
Młody_drog Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 W soczewce jest więc światło jest skupione i nie razi wszystkich dookoła i z tyłu samochodu..
Geronimo25 Opublikowano 25 Października 2010 Autor Opublikowano 25 Października 2010 W soczewce jest więc światło jest skupione i nie razi wszystkich dookoła i z tyłu samochodu.. to logiczne ale tak czy inaczej brak sprysków i już mogą się czepiać, a jak wiadomo to panowie jak nie maja się do czego przyczepić to byle czego sie przykleją
Młody_drog Opublikowano 25 Października 2010 Opublikowano 25 Października 2010 Nie wiem dokładnie jak jest w Polsce, moim zdaniem jak trafisz na barana który chce cię ud***ć to i tak cię udupi za coś
Madoń Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 hehe dobre wzburzenie widzę BMW e46 mojego kumpla ponad rok latało na ksenonie, oczywiście dobrym za 500zł, a nie na tych badziewnych, mazda xedos, passat tak samo... ani sprysków ani samopoziomowania także nie wiem o co chodzi. Jesteś miły dla miśka, masz lampy przystosowane do ksenonu na d2s np żeby nie dawać po oczach i zero problemu... No chyba, że jesteś wielkim kozakiem to się przyczepi, że nie masz sprysków i udupi ale ja wiem, czy to aż taki problem, że ktoś Ci dowód zabierze? Powiem tak, zależy jak kto lubi. Moim zdaniem ksenon warto wstawiać i to wyraziłem w moim pierwszym poście. Ja na szczęście mam w serii spryski i samopoziomowanie ale nawet gdybym nie miał to ksenon by i tak siedział Pozdrawiam
agentsmith Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Jak jest dobre autko, porządny ksenon (czytaj: barwa normalna, bliska białej a nie granatowej co się zdarza np. w starych beemkach) to nikt się nie będzie czepiał. Moim zdaniem warto dorobić także spryskiwacze bo to fajny mod ale nie wiem czy nie za bardzo kosztowny... Tak jak Madoń pisze: oryginalne lampy pod ksenony, porządne żarniki i jest dobrze a autopoziomowanie dobrze mieć ale uważam, że to drogi mod i można z niego zrezygnować
Armi Opublikowano 26 Października 2010 Opublikowano 26 Października 2010 Dokładnie, ja mam 4300k Philipsa + szpryski i każda psina ( i nie tylko ) myśli że to oryginał. B6 jest dość młode i tak się nie rzuca w oczy z ksenonem. Chyba, że walniesz jakieś 8000k :gwizdanie:
Geronimo25 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 Panowie zmieniłem dzisiaj radio z fabrycznego Blaupunkta z navi na Alpine. Jest mały problem tego typu że nie śmiga mi tył czyli głośniki w drzwiach i Sub w bagażniku, domyślał się że coś trzeba pokombinował z kablami czy ktoś wie jak to trzeba ogarnąć. Bo skoro już jest to fajnie by było żeby to wszystko grało. Będę wdzięczny za pomoc [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 21:08_________________________________________________Mała aktualizacja tematu. Zakupionych zostało trochę gratów, zakładane będzie wszystko pewnie na święta jak będe w kraju. Na Mikołajki Audi dostało kierowniczkę By geronimo25 at 2010-11-15 Za to w prezencie gwiazdkowym takie oto cosik Skóra, podgrzewana, wysuwane podudzie, i elektryczne sterowanie odcinka lędźwiowego. By geronimo25 at 2010-12-04 By geronimo25 at 2010-12-04 By geronimo25 at 2010-12-04 Dodatkowo zakładany z pomocą klubowego kolegi będzie tempomat i manetka z obsługą FIS
majkel20 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Chyba takie cóś musisz założyć: http://allegro.pl/audi-a3-a4-a6a8-wymien-radio-podlacz-glosniki-m003-i1310276160.html
Geronimo25 Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Opublikowano 14 Lutego 2011 Chyba takie cóś musisz założyć: http://allegro.pl/audi-a3-a4-a6a8-wymien-radio-podlacz-glosniki-m003-i1310276160.html już jest kupione coś takiego tylko założę za kilka dni bo narazie nie ma mnie w kraju [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 16:59_________________________________________________Jako że lada dzień Jadę do domu to pochwalę się kilkoma gratami które zostały zakupione. A jak tylko będę w Polsce to będą zakładane. Na pierwszy ogień pójdą, tempomat i manetka z obsługą FIS. Kierownica Radio Concert3, Panel Climatronica z grzanymi tyłkami. Skórzana tapicerka By geronimo25 at 2010-12-04 Gałka S3 Będzie jeszcze kilka innych rzeczy, wszystko pokażę i opisze podczas montażu
A4_Dominik_WAW Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Chyba takie cóś musisz założyć: http://allegro.pl/audi-a3-a4-a6a8-wymien-radio-podlacz-glosniki-m003-i1310276160.html już jest kupione coś takiego tylko założę za kilka dni bo narazie nie ma mnie w kraju [br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 16:59_________________________________________________Jako że lada dzień Jadę do domu to pochwalę się kilkoma gratami które zostały zakupione. A jak tylko będę w Polsce to będą zakładane. Na pierwszy ogień pójdą, tempomat i manetka z obsługą FIS. Kierownica Radio Concert3, Panel Climatronica z grzanymi tyłkami. Skórzana tapicerka By geronimo25 at 2010-12-04 Gałka S3 Będzie jeszcze kilka innych rzeczy, wszystko pokażę i opisze podczas montażu co ja tutaj za informacje widzę
Geronimo25 Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Opublikowano 14 Lutego 2011 co ja tutaj za informacje widzę TZN ???
Chuck Norris Opublikowano 14 Lutego 2011 Opublikowano 14 Lutego 2011 Będziesz docinał Climatronik? Bo radio masz 2 din, a Climatronik jets 1 dinowy, chyba, że się mylę.
Rekomendowane odpowiedzi