ba$ior Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Witam. Chciałbym przedstawić swoje AUDI A4 B7 S-LINE 2.0 TDI Auto posiadam od grudnia 2004 roku. Przez ten okres udało mi sie dokonac kilku zmian w aucie. Fabryke auto opuscilo z: - pakietem wewnetrznym s-line - skorzana tapicerka - bixenonami - ogólnie full loaded bez nawi i szyberdachu Modyfikacje: - przedni grill od AUDI RS4 - progi ABT (dedykowane dla B6) - tylna dokładka ABT - trzy czesciowy spoiler na klape VOTEX - wydechy ABT - nakładki na pedały od AUDI RS4 - zestaw Xenon H.ID. w lampach przeciwmgielnych - chip V-Tech, moc wedlug wskazan hamowni 171 HP,415 NM
Iverson Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 ładna B7 utrzymana w dobrym stylu
grippen Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 nic dodać nic ująć też taką chce :drool: :drool: :drool: ale chyba nie będe miał no może kiedyś jak będe dziadkiem to bedzie tania
Flyer Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Felgi nijak sie maja do tego auta. Lepiej zainwestuj w te od RSa
malik Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Zgadzam się z Flyer-em. Felgi troche retro, jakby z innej epoki :-) Poza tym autko piękne.
alvaro Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 wg mnie progi nie świrują i tak jak piszą Warszawiacy :> felgi też nie za bardzo ale ogólnie ładna...
ba$ior Opublikowano 3 Października 2007 Autor Opublikowano 3 Października 2007 Dzieki za pozytywne i negatywne słowa Mi osobiscie felgi podobaja sie bardzo - styl "retro" TO MI SIE Z GOLFEM 3 KOJARZY... W W-wi nie widziałem ciekawych felg na AUDICACH 9oprócz RS), czesto widze chromy na AUDI i nosi mnie na wymioty W moim aucie nie chcem żeby progi czy inne czesci "swirowały", ma byc ladnie, z klasa, ekskluzywnie dlatego wybrałem ABT a nie allegro... Fele od RS powinny zostac na RS-ie. Prosze podajecie ciekawe wzory felg - ja chcem na nowy sezon ramiona dac na czarny kolor i rancik tylko srebrny zostawic.
Flyer Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Wlasnie takie felgi pasuja do Golfa 3 Jak dla mnie w gre wchodza tylko ori wzori audi - s-line, rs, s. Mowisz o klasie, a na razie masz mala mieszanke, cos tam od ABT, felgi z innej bajki, doklejany spojler (w B6 wyglada spoko, w B7 juz nieco gorzej - szczegolnie z boku). Moim zadniem o niebo lepiej wygladalby ori zewnetrzny pakiet s-line
poziek Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 A ja na poczatek pozbylbym sie wirusa firmy wałtek Autklo wizualnie spoko. Fele...
ba$ior Opublikowano 3 Października 2007 Autor Opublikowano 3 Października 2007 To twoja opinia, której nie podzielam. Fellgi S-line mi sie znudzilu dlatego zmieniłam na obecne "z innej bajki". Cos tam ABT...
Flyer Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 A ja na poczatek pozbylbym sie wirusa firmy wałtek wałtek = wałek
malik Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Prosze podajecie ciekawe wzory felg - ja chcem na nowy sezon ramiona dac na czarny kolor i rancik tylko srebrny zostawic. Zobacz na fele z galerii z mojego podpisu. To jest model Mam Nuvolari. Jest też wersja z czarnym malowaniem. http://cgi.ebay.de/S-Line-Nuvolari-Alufegen-Felgen-A3-A4-A6-A8-TT-GOLF-EOS_W0QQitemZ110176193386QQihZ001QQcategoryZ9892QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Może ciekawie wyglądać na Twoim autku.
Gość NUTI Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 No ładna A4 ( jak każda ) ale twoja to konkret,
sonnen_x Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Fajna i we właściwym kolorze... tylko szkoda że nie aVant:-)
ono Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Bryczka kox , fakt felga hmmm... kwestia gustu Interesi mnie grill od rs jak jest z zakładaniem tego ? Czy dużo rezania czy klik klik ? A najlepiej to wpadnij na spota i pooglądamy
poziek Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 To twoja opinia, której nie podzielam. Fellgi S-line mi sie znudzilu dlatego zmieniłam na obecne "z innej bajki". Cos tam ABT... hehe widać, że świerzak na forum
ba$ior Opublikowano 3 Października 2007 Autor Opublikowano 3 Października 2007 Wstawienie grilla od RS4 do wersji S-line (zderzak) to kwestja zdjecia zderzaka i klik-kili,a bez zderzaczka S-line (moje auto) trzeba kombinować,wyciąc ta dolna listwe ze zderzaczka i wspawać niżej i grill pasuje jak ta lala Ja planuje dokladke ABT pod zderzak i w ta dokladke diody od S6 ale jeszcze niew iem czy ten pomysl wypali bo nikt jeszcze tego nie robil w dokladce ABT no i $$$ hajs zbieram...
malik Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 ...diody od S6 Fajny pomysł, widziałem kilka takich rezań na audizine i wygląda miodnie :th:
ykk Opublikowano 3 Października 2007 Opublikowano 3 Października 2007 Fajny gadzet z tych diod od S6.. :th: ale jak na razie cena wysoka za nie.. A autko sliczne! Chociaz ja bym sie pozbyl chromow i zrobil cala czarna. Jedno albo drugie..
ba$ior Opublikowano 3 Października 2007 Autor Opublikowano 3 Października 2007 Masz racje drogo. Najlepsza oferte cenowa jaka znalazlem to 160 euro.Mysle że cala instalacja wyniosla by 200 euro jezeli ktos ma zderzak S-line, jezeli normalny to trza ciac...ale efekt fajny
Rekomendowane odpowiedzi