Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BPW] Audi A4 B7 S-line ABT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ostatnio namawiałem oniaka na te halogenki :) ale chyba oniak wymięknie bo za dużo rezania :)

Opublikowano

auto jest mega koxiarskie !! i jak widze wypowiedzi typu marna felga to :kwasny::disgust:

po prostu mała :P

a poza tym tylko garstka maniaków z tego forum odróżni ospojlerowanie S-line od ABT i nie piszcie tu że to jest składak i , ospojlerowanie S-line i ABT sie gryzą , bo jak widać po zdjęciach auto prezentuje sie pięknie.

tylko podziwiać i czekać na kolejne ciekawe mody. nie wszystkie auta muszą wyglądać jak S-line !!!

Gratuluje fury z dobrym silnikiem , tylko jak możesz to zmień chiptunera :D

Opublikowano

MMMM mniam! Fajna bryka! Fele kwestia gustu...mi sie nie podobaja ...ale i tak lux wyglada ta b7

Opublikowano

czasami nie umiem sie powstrzymać

932220028064db79.jpg

1064aa0497907395.jpg

:gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Hmmm te diody to mi festynem troche zapitalają , może na żywo jest lepiej.

Opublikowano

Diody wygladaja fajnie w A5, w B8 - jak sa umieszczone w lampach i sa to rozwiazania seryjne :). Trzeba wziac pod uwage, ze w naszym pieknym kraju jezdzimy w dzien na swiatlach, a swiatla + diody to juz IMO festyn :)

Keżor, bez urazy, ale ta fela poprostu nie pasuje do tego charakterystyki i stylistyki tego auta, przykro mi :)

Opublikowano

przykro mi :)

a mnie jest przykro , że dla Ciebie nic nie może wyglądać inaczej niż oryginał :)
Opublikowano

Oczywiscie, ze moze. Nie naginaj moich wypowiedzi. Rewelacyjnie wygladaja auta w USA na felgach i pakietach zew. Sportec'a na przyklad. Ta fela to nawet do B5 srednio pasuje :)

To jego samochod i niech robi z nim co chce, ja tylko wyrazam swoja opinie :)

Opublikowano
  • Autor

czasami nie umiem sie powstrzymać

932220028064db79.jpg

1064aa0497907395.jpg

No w czarnym lekierku wygladaja lepiej.

Tez sobie w photoshopie tak przeabialem i stwierdzilem ze bede malowal ale jak troche sie te kola zniszcza :) a o to nie trudno na naszych "super" drogach.

:gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

a poza tym tylko garstka maniaków z tego forum odróżni ospojlerowanie

Wypraszam sobie! :rant:

Opublikowano

Tutaj np. Sportec, o ktorym wspominalem.

audi_sportec_rs300_voor.jpg

audi_sportec_rs300_achter.jpg

Opublikowano

Dlatego ja zrezygnowałm z z lotek, srotek, i innych pirdół różnych firm i zostawiam łori outlook :kox:

Opublikowano
  • Autor

Fele SportTec sa dobre i rownie dobrze kosztuja.

Szkoda taki ladnych felg na nasze drogi...:(

A te zdjecia mojego Audi po photoshopie sa spox,czarny lakierek na felach i czerwony na zaciskach - popieram :th:

Opublikowano

Bardzo ładna mi się wszystko podoba w twoim auteczku felga też, ogólnie :th: , przecież wszystkie :a4fan: nie moga wyglądać tak samo. Pewna odmienność jak najbardziej wskazana :oklaski: :hi:

Opublikowano

wg mnie auto piękne - zarówno ospojlerowanie jak i felgi. a czarne ramiona i polerowany rant - miodzik, kojarzą mi się z Czwórkami śmigającymi po USA :) pogratulować zmian ale... wnętrza nie widać!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

fura mega kox.. a co do czarnych felg.. hmm - coś pięknego.. a dopiero by to wyglądało w czasie jazdy :drool: :drool:

masz może jakieś fajne fotki w większej rozdzielczosci np. na tapetke 1280x1024 :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Przeciez te felgi nie sa czarne ? :decayed: to byl chyba tuning wirtualny.Mam pytanko do wlsciciela czy szukales klapy od slajna(s-line)?Fajny ten tylny spoiler ale nie ma jak klapa z garbem tym ktory miesci sie na srodku jej brzegu bo widzialem jeszcze takie np w r4 ze ten rant jest tez na blotnikach ,ale to juz inna bajka.

Opublikowano

swietny furacz, mi sie fele z tymi czarnymi ramionami bardzo podobaja, niektorzy przeginaja z tymi oryginalnymi czesciami, wszystko tylko ori audi, az to nudne...

Opublikowano

Widziałem wczoraj wieczorem na Foksalu zajefajne kombi sline ,srebrne b7 :dance: Czyje to cudo ?

warnwarn.gifjednodniowe ostrzeżenie za :

po pierwsze OT

po drugie nie uzupełniony profil.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Mały photo update :a4fan: Fans :th:

a2oq5.th.jpga3wd0.th.jpga1xo3.th.jpga5oa0.th.jpg