wild80 Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Witam wreszcie mam zaszczyt przedstawić wszem i wobec moje pierwsze audi jakim akurat jest A4 B5 A więc jest to rok 1999 po lifcie ze 150 konnym silnikiem o poj. 1.8T (wcześniej miałem golfa III i 60km więc jest różnica) Audi w Polsce od 2008 r. przebieg 225000 Wyposażenie -wspomaganie kiery -ABS -el.lusterka -el.szyby przód -el.sterowanie świateł -klimatronik -4x Airbag - alu 16'' -podgrzewane fotele -centralny sterowany ze scyzoryka -domykanie i otwieranie szyb z pilota -podświetlenie nóg i lampki w drzwiach -podgrzewane spryskiwacze -i wszystko inne co dawali w tym roku i do tej wersji :> plany -na pewno gleba,myślę o gwincie na wiosnę (bo teraz stoi jak koza,aż dziwne ) -myślę o podłokietniku ale jeszcze nie wiem -może jakaś większa felga -pomalowane chromowanej ramki grila na czarny mat i może też znaczka OOOO kilka fotek
Armi Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 Teraz wiem jakby mój audik wyglądał gdyby był po lifcie (vulkanschwarz perleffect ) Ładny tylko ten wydech tak średnio
wild80 Opublikowano 30 Października 2010 Autor Opublikowano 30 Października 2010 wydech niestety już taki był jak kupiłem auto,zmienię go bo też mi się średnio podoba ale na razie mi się nie chce :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 jak gwint planujesz to koło większe koniecznie weź pod uwage ogólnie to bardzo ładna
jozek726 Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 wywal to drewno masz 2din
Gość -makaveli- Opublikowano 30 Października 2010 Opublikowano 30 Października 2010 jeśli już o wywalaniu mówimy...to ten komin bym wywalil i wstawił podwójny
wild80 Opublikowano 31 Października 2010 Autor Opublikowano 31 Października 2010 komin pójdzie do wymiany,drewno nawet mi się podoba ale myślę nad czym innym a co do większych kół to nie dam rady raczej kupić gwint,większą felgę i co za tym idzie opony naraz więc muszę wybrać.Co polecacie najpierw kupić? Ja myślę że gwint
Gość DiM Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 idealna baza pod mody szkoda że nie Q rezaj suke
Armi Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Też myślę, że gwint. Jeździłem na seryjnym zawieszeniu i 17' - straszna koza była. Ale Ci zazdroszczę polifta w takim kolorze
siara Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Bardzo ładna sztuka Polecam alu ringi na zegary i folię na dekory.
bezimienny Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 LZ9U trzeba klub założyć aut w tym kolorze Naprawde fajny polift, teraz tylko trzyramienną kiere, stołki z S'ki jakieś ładne 17" i troche auto w dół, wtedy będzie malina
wild80 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 A więc panowie alu ramki na zegary już dawno są,jakiś miesiąc temu założone springi Eibach -30 ale jeszcze za wysoko stoi jak dla mnie i koło na lato też jest 18.Zmienił się też lekko przód,ramka grila i emblemat w czarny mat i halogeny żółte aaaa i ta rynna imitująca wydech też znikła i wpadła dwururka
siara Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 A to przepraszam. Trzeba się chwalić modami na bieżąco Daj jakieś foto jak się prezentuje na -30
wild80 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2011 Wrzucę nowsze foto jutro,pojutrze
Maxcudo Opublikowano 4 Grudnia 2011 Opublikowano 4 Grudnia 2011 Też myślę, że gwint. Jeździłem na seryjnym zawieszeniu i 17' - straszna koza była. Ale Ci zazdroszczę polifta w takim kolorze Coś jak mój :kox:Furmanka cacy!! Kolorek piękny Niech się kula, i rzezaj ją :good:
wild80 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2011 wrzucam kilka nowszych zdjęć tak jak obiecałem wlepa od Addassko stickery springi Eibacha -30 na amory 1BA,jeszcze za wysoko alu ramki na zegarach sory za jakość zdjęć
Armi Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Ja bym zostawił znaczek w chromie jednak :gwizdanie: Wydech jest ekstra
wild80 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2011 też mam dylemat czy zostawić tak czy chrom,na razie pobawię się folią karbon.Zobaczymy jak wyjdzie
siara Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Każdy ma soje widzi mu się.. Ja bym w chomie polecał
Rekomendowane odpowiedzi