Flyer Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 to ja juz sam nie wiem. czytam długo forum , nigdy nie jezdziłem na kołach wiekszych niz 17" ale.... z tego co wyczytałem przez te kilka lat to : miedzy 17" a 18" jest minimalna różnica w komforcie , miedzy 18" a 19" nie ma zadnej różnicy , teraz czytam ze miedzy 19" a 20" tez nie ma. Czyli reasumując na 20" jest tylko lekko gorszy komfort jazdy niz na 17" ??? gicior to takie pierdolenie... miedzy 17, a 18 jest odczuwalna roznica. miedzy 17, a 19 jest spooora roznica. no chyba, ze ktos jezdzi po idealnych drogach w tempie emeryckim, to na pewno roznicy nie ma
moskal Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 to takie pierdolenie... wiem , dlatego pisałem tamtego posta z lekkim przekąsem a czytając co niektórych w odpowiednim do tego dziale to dla nich różnicy między 16" a 19" wogóle nie ma :kox: Zeby nie było OT , fajna fura nosb , szkoda tylko ze sedan
slepy Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Nosb nakładka już leci do mnie , jak tylko dojdzie to wysyłam
Stolkien Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 OOOOfeeeee. muszę szybciochem auto przerejestrować na TJE "jędrzejów"
Nosb Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 cholera to po to mam na poczte jechac a juz myslalem ze po suba [br]Dopisany: 01 Luty 2011, 14:24_________________________________________________Alvaro są Wczoraj odebralem sobie z poczty
Nosb Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 Przedwczoraj nie wytrzymalem nerwowo zbiorki klientki i jeblem drzwiami
Brysio Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 a wiec Nosb przepraszam ze sie wczesniej nie wczytalem piszac o wydechach ale juz kumam baze ) dla mnie projekt wyjebianski wiec nawet dwoch zdan nie powiem rob stary i nie patrz na innych wynik bedzie czad a ten silniczek z kkk04 opierd... s6/7 bez mydelka w sumie moj klekot takie ski objezdza :polew: co mi sie podoba za***iście to te listwy malowane sa WAYYEEBANE brawa za pomysl wyszly czad naprawde czad bo to badziewne drewno a raczej plastoimitacje ktore te firmy laduja do srodka to jest dopiero masakra co do lamp te betoniarskie okregi hmm moga byc ale nie jestem fanem mam nadzieje ze w lampach schowales kabelki w jakis czarny plaszcz zeby ich nie bylo widac bo tak to bede negowal )) kolego kolba_leon nie znasz sie i widze tu tylko wyrazy czystej zazdrosci bo kupiles lamerka s6 serie jak ja mojego klekota i wiekszosc innych ktorzy podobne kupili modyfikacje ktore wymieniles mowia juz same za siebie co chcialbys w zyciu osiagnac wez ske na rolki i nie wiem czy bedzie serie miala (dodam jeszcze ze abt 3.0tdi chipuje na 310koni i taki klekot objedzie cie ze 3 razy ) --->>> i w dodatku nigdy nie bedzie wygladala tak jak furmana nosba! ps: ze tez sie trafi zawsze jakis malkontent zazdrosnik ps2: jak bys chcial jakies ori czesci albo musial kupic daj znac mam dobre znizki na niektore moze cos sie uda urwac po co przeplacac po 200%albo i wiecej
slepy Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Nosb :gwizdanie: Nie spodziewałem się ze to bedzie takie duże , jutro leci paczuszka do Ciebie, daj tylko dane po gdzieś przesiałem
kolba_leon Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 a wiec Nosb przepraszam ze sie wczesniej nie wczytalem piszac o wydechach ale juz kumam baze ) dla mnie projekt wyjebianski wiec nawet dwoch zdan nie powiem rob stary i nie patrz na innych wynik bedzie czad a ten silniczek z kkk04 opierd... s6/7 bez mydelka w sumie moj klekot takie ski objezdza :polew: co mi sie podoba za***iście to te listwy malowane sa WAYYEEBANE brawa za pomysl wyszly czad naprawde czad bo to badziewne drewno a raczej plastoimitacje ktore te firmy laduja do srodka to jest dopiero masakra co do lamp te betoniarskie okregi hmm moga byc ale nie jestem fanem mam nadzieje ze w lampach schowales kabelki w jakis czarny plaszcz zeby ich nie bylo widac bo tak to bede negowal )) kolego kolba_leon nie znasz sie i widze tu tylko wyrazy czystej zazdrosci bo kupiles lamerka s6 serie jak ja mojego klekota i wiekszosc innych ktorzy podobne kupili modyfikacje ktore wymieniles mowia juz same za siebie co chcialbys w zyciu osiagnac wez ske na rolki i nie wiem czy bedzie serie miala (dodam jeszcze ze abt 3.0tdi chipuje na 310koni i taki klekot objedzie cie ze 3 razy ) --->>> i w dodatku nigdy nie bedzie wygladala tak jak furmana nosba! ps: ze tez sie trafi zawsze jakis malkontent zazdrosnik ps2: jak bys chcial jakies ori czesci albo musial kupic daj znac mam dobre znizki na niektore moze cos sie uda urwac po co przeplacac po 200%albo i wiecej -kto ma s6? bo na pewno nie ja. -niczego nie zazdroszcze. -ty masz 3.0tdi 310KM? bo to co ktoś ma albo może mieć to sobie tak gadać można -nigdzie nie napisałem, że 4.2 V8 to super seria. Dziś już bym nie kupił jeszcze raz już sprawa z wł została wyjaśniona więc na ch.j prowokujesz pzdr
Nosb Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 Maciek spokojnie Robert dopiero przeczytal i skomentowal dajcie sobie juz spokuj To nie ma byc wyscigowka , wiec walki na moce na razie mnie nie interesuja Robie dla wlasnej radochy i tyle w temacie. O lampki sie nie marwt sa wykonane praktycznie perfect Slepy wysylaj Zero cisnien z tym ale niech juz bedzie w domku
slepy Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 znlazłem adresik, o ile nic się nie zmieniło, to paczka dojdzie , jutro z rana poleci paczuszka do Ciebie , powiem Ci ze myślałem że to nie bedzie takie wielkie
Gobi Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 A ja,jak zobaczyłem fotkę ,-jak to było zapakowane... to zdziwiłem się ,jakim cudem to się nie połamało :decayed: bo rozumiem,że poczta? EOT: postępy jakieś ?
Nosb Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 raga mam nadziej ze tak, ale choy wie teraz mam dwa autka do zrobienia i moje uruchomic a potem dupsko zrobic i pomalowac cala. Powinno na przelomie maja/czerwca smigac tfu tfu wszystko kwestia $$ no troszku szerokie te progi są Ten plastik polamac to bys musial chyba naprawde chciec Pierdzielony jak z gumy prawie Slepy ten co byl nie przeprowadzilem sie Postepow brak : auto za domem robie inne
Brysio Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 no mowa w tym watku jestem nowy ale niejednego pewnie jeszcze wk.%&wie ) ot taki juz jestem ) Nosb to ma byc RAKIETA nie wyscigowka kur.. jego m.xx kumasz ??? ale podzwiam Cie naprawde bo roboty jest w diably przy tym ja nie mam czasu na takie zabawy niestety jak nie widac kabli to juz jest malina gdzies w necie widzialem jak koles wladowal takie dlugie listwy led u dolu wygladaly czad jak w b8 ) jak znajde linka to podesle jedna rzecz mnie nurtuje dosc konkretnie przerobiles DP -( dual penetration )) )) na wieksze srednice rezultat moze byc taki ze turbawy nie beda mialy dobrego cienienia na lopatkach bo jednak w mniejszym przekroju powietrze sie bardziej kompresuje bo wyjsc musi co za tym idzie ma wieksza moc na lopatkach -- ale to sie okaze w testach
Nosb Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Opublikowano 3 Lutego 2011 Na razie to ma sie uruchomic i poruszac a troche zejdzie ( mam nadzieje ze do konca lutego odpale , zrobie wydech i fmic ) . Musze tez porzadnie zaczac chomikowac kase na poszycia tylnie ( 6k pln jak zloto chyba ze trafie cwiary z demontazu ale watpie ) , robocizne i malowanie ... Moc konkretna w next winter ewentualnie Co do DP wiem ze przegialem ale jak wleca wieksze zabaweczki bede mial jedna rzecz z bani
Brysio Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 http://cgi.ebay.de/Sport-Turbolader-LO750-Audi-RS4-S4-B5-A6-2-7T-750PS-/370396794492?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item563d5e8e7c mowisz pod te zabawki przygotowales ) http://cgi.ebay.de/Audi-RS4-8E5-Heckklappe-avussilber-ly7j-/180617662567?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item2a0da6d067 http://cgi.ebay.de/Audi-RS4-8E5-Limousine-Tur-Hinten-Links-avussilber-ly7j-/170595655270?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item27b84b1e66 http://cgi.ebay.de/Audi-RS4-8E5-Limo-Tur-Hinten-Rechts-avussilber-ly7j-/180617661212?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item2a0da6cb1c http://cgi.ebay.de/Audi-RS4-B7-8E-Limo-Heckschurze-PDC-Stosstange-hinten-/280491287349?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item414e956335 no i bez tego ani rusz ) http://cgi.ebay.de/Audi-RS4-8D-Motorabdeckung-Carbon-/170593765411?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item27b82e4823
Rekomendowane odpowiedzi