Nosb Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Opublikowano 17 Lipca 2011 No moja ma rarytas jak pojdziemy na grilla gdzies
adamooo Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 podaj numer konta niech każdy wpłaci "co łaska" to projekt ruszy pełną gębą
Nosb Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Opublikowano 17 Lipca 2011 Teraz to juz blizej jak dalej Powinno sie udac juz Czesci wszystkie sa ( no brakuje listwy zderzaka z b7 tej pod klapa ) , "tylko" robocizna blacharza i lakiernika :gwizdanie:
LCQ Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 prosiakowe zaciski ładnie wygladają na aucie i to ich jedyna zaleta są ciężkie i wypierd...alaja zawiechę ponadto nie ma do nich ciekawych klocków, chyba ze Pagid czy EBC mają, ale tego jeszcze nie sprawdziłem RS-owe zaciski sa lzejsze i mają zaje....bista zaletę kilka firm (Ferodo, EBC, Pagid) robia do nich Racingowe klocki i o to własnie w tym wszystkim chodzi Nosb wrzuc cene na priv, moze ja sie skuszę kolego tak się składa że zaciski z RS4 mają porównywalną wagę z 6tłoczkami z Prosiaka, generalnie każde obciążenie działa negatywnie na zawiechę, a najbardziej ciężkie wielkie felgi (które często nie są już takie proste), co do samych klocków to racja jest więcej dostępnych, ale same Brembo(Pagid) dają rady, osobiście mam takie i nieźle się zachowują, teraz zamontowałem na tył 3setki i jest bardzo dobrze (seria 245/10 ) Nosb, kozacki zestaw, ale ceny przy wymianie , masz za***iście że masz tyle czasu i ogarniasz temat po kosztach, kiedy planujesz zakończyć go??
Nelson Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 prosiakowe zaciski ładnie wygladają na aucie i to ich jedyna zaleta są ciężkie i wypierd...alaja zawiechę ponadto nie ma do nich ciekawych klocków, chyba ze Pagid czy EBC mają, ale tego jeszcze nie sprawdziłem RS-owe zaciski sa lzejsze i mają zaje....bista zaletę kilka firm (Ferodo, EBC, Pagid) robia do nich Racingowe klocki i o to własnie w tym wszystkim chodzi Nosb wrzuc cene na priv, moze ja sie skuszę kolego tak się składa że zaciski z RS4 mają porównywalną wagę z 6tłoczkami z Prosiaka, generalnie każde obciążenie działa negatywnie na zawiechę, a najbardziej ciężkie wielkie felgi (które często nie są już takie proste), co do samych klocków to racja jest więcej dostępnych, ale same Brembo(Pagid) dają rady, osobiście mam takie i nieźle się zachowują, teraz zamontowałem na tył 3setki i jest bardzo dobrze (seria 245/10 ) Nosb, kozacki zestaw, ale ceny przy wymianie , masz za***iście że masz tyle czasu i ogarniasz temat po kosztach, kiedy planujesz zakończyć go?? Przed EURO powinien dać rade
Stolkien Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 To znaczy że już przytargałeś ten tył cały?
barszczyna Opublikowano 17 Lipca 2011 Opublikowano 17 Lipca 2011 Wy wszyscy jesteście jebnnięci Lubi to. ... Nosb, kiedy tyłek będziesz jej robił?
Gość elvis80 Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 wrzuć foto tyłu przywiezionego bo se lubię lookać Twój wątek a w szczególności oglądać foty
Nosb Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Opublikowano 18 Lipca 2011 A co ja kur$a sekretarka ? Nie bardzo jest czego wrzucac
Nosb Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Opublikowano 18 Lipca 2011 Dupsko wywiezlismy dzisiaj do blacharza ma je sobie przygotowywac/rozbierac. Poki co wyglada to tak :
tymonA4 Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 nosb nie chcesz sprzedać tej jednej avki bo moją skrzywiłem ;(
Nosb Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Opublikowano 18 Lipca 2011 to avuski z S4 b5 17" chyba mialbym jedną luzem.
Buba Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 A co ja kur$a sekretarka ? nagrzewnice potrzebuje [br]Dopisany: 18 Lipiec 2011, 22:51_________________________________________________pupa do opla nie weszła?? :>
Rekomendowane odpowiedzi