Norge10 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 W avancie ktory niedawno kupiłem pod tylnymi bocznymi ostatnimi szybami są kratki nawiewowe ( przynajmniej tak to wygląda) ale nie leci stamtąd powietrze przy zadnym z ustawien dmuchawy. Czy stamtąd powinno cos dmuchac czy nie ?
mpoloo Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Niestety nie ma tam nawiewu - to są tylko same "dziury"
Norge10 Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 Niestety nie ma tam nawiewu - to są tylko same "dziury" a po co są te dziury ?
pawelwor Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Z lewej strony (na wysokości zderzaka) masz kratkę wyciągu powietrza, zapewne po to to jest, a żeby jakoś to wyglądało to i po prawej stronie zrobili.
Norge10 Opublikowano 1 Listopada 2010 Autor Opublikowano 1 Listopada 2010 Z lewej strony (na wysokości zderzaka) masz kratkę wyciągu powietrza, zapewne po to to jest, a żeby jakoś to wyglądało to i po prawej stronie zrobili. nie o to mi chodzi ( zresztą nie wiem o czym piszesz), chodzi o kratki bezposrednio pod szybami .
pawelwor Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 Z lewej strony (na wysokości zderzaka) masz kratkę wyciągu powietrza, zapewne po to to jest, a żeby jakoś to wyglądało to i po prawej stronie zrobili. nie o to mi chodzi ( zresztą nie wiem o czym piszesz), chodzi o kratki bezposrednio pod szybami . Przecież o tym pisze Jak nie wiesz o czym pisze, to otwórz sobie w bagażniku lewą pokrywkę i na dole będziesz widział taką czarną kratkę. A to pod szyba jest po to, żeby jakoś powietrze przechodziło z kabiny w tą kratkę...
Norge10 Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Opublikowano 2 Listopada 2010 Czyli to taka wentylacja...., dzięki wszystkim
chriss Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Czyli to taka wentylacja...., dzięki wszystkim tak to można nazwać,jest zarówno z prawej jak i z lewej strony auta. są to otwory wentylacyjne które mają za zadanie odprowadzenia powietrza z samochodu
moro99 Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 a nie jest to tez przez przpadek dziura od "odpowietrzenia" (bassreflex) glosnika basowego ? (po lewej)
Norge10 Opublikowano 23 Listopada 2010 Autor Opublikowano 23 Listopada 2010 a nie jest to tez przez przpadek dziura od "odpowietrzenia" (bassreflex) glosnika basowego ? (po lewej) ale te kratki są po obu stronach
chriss Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 a nie jest to tez przez przpadek dziura od "odpowietrzenia" (bassreflex) glosnika basowego ? (po lewej) ale te kratki są po obu stronach są to otwory wentylacyjne
rosek89 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 w aucie mojego ojca a jest to 80 b4 Avant też to jest. ja zauważyłem że przy dużych prędkosciach szyby faktycznie odparowują. wiec jest to pewnie wentylacja.
Daimos Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Jest to odprowadzenie powietrza z wnętrza pojazdu
Rekomendowane odpowiedzi