strzala_ks Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Witam, pogrzebalem troche w tym dziale, ale nie moglem znalezc odpowiedzi.. Jezeli ktos zna oznaczenia pompowtryskiwaczy do Audi A4 B6 AVANT 1.9d 130kM, padl mi jeden, serwisowa cena 2300 to za duzo, moje pytanie o oznaczenia i przedzial cenowy w jakich chodza uzywane ale jeszcze przyzwoite pompowtryskiwacze, ewentualnie gdzie szukac oprocz allegro. wiem ze duzo ale moze ktos juz szukal i sie podzieli wiedza. Dzieki.
David Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 najlepiej sprawdzac poprzez wyjecie pompowtrysku i odczytanie oznacznenia,u mnie wedlug Etki powinny byc BA a mialem AR. Allegro to loteria mozesz na forum zapytac
marewel Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Zawsze mozesz oddac do regeneracji w nadarzynie.
Dev Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Zawsze mozesz oddac do regeneracji w nadarzynie. :good: :good: :good: Podkowiński Bogdan Naprawa Pomp Wtryskowych ul. Graniczna 4 Nadarzyn 05-830
strzala_ks Opublikowano 3 Listopada 2010 Autor Opublikowano 3 Listopada 2010 A gdzies blizej wroclawia, ewentualnie opola??
Dev Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 wyslij poczta, w Nadarzynie to dobry fachowiec
strzala_ks Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 moje ostatnie ptanie czy silnik Passata 1.9tdi 130kM to identyczny co w audi 1.9 tdi 130kM jesli oba maja ten sam symbol AWX oczywiscie chodzi mi o typ pompowtryskiwaczy??
Rekomendowane odpowiedzi