Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] BMW E60 2.5D 2005r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jest o fotelikach - słabo poszukałeś :decayed::wink4: Tylko na allegro nieco przeraża ich koszt, bo nie znalazłem ładnych w idealnym stanie niżej 9000 - 10 000pln/kpl z boczkami (fakt, że szukałem jakiś czas temu).

Na Twoim miejscu zrobił bym soft i odkładał na lepszą konfigurację. Dlatego ja właśnie już nie modzę bardziej swojej A4 niż jest obecnie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jest jest o fotelikach - słabo poszukałeś :decayed:

kurde szukałem kilka razy i nic, eh :wallbash:

bo nie znalazłem ładnych w idealnym stanie niżej 9000 - 10 000pln/kpl z boczkami (fakt, że szukałem jakiś czas temu).

no ceny w takim razie chyba się pozmieniały bo chyba ten kpl nie jest zły:

http://moto.allegro.pl/fotele-komforty-bmw-5-e60-tapicerka-ideal-wawa-i1488062625.html

Opublikowano

To rzeczywiście cena dobra - szkoda tylko, że bez wentylacji, ale i tak siedzenie na nich można jedynie porównać do jazdy "francuzem" :kox:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedy będą świeże foty auta na nowych kołach?? :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

jak pogoda będzie :naughty: bo jak narazie to u nas albo pada albo mam brudne :chytry:

Opublikowano

Brudasa też możesz wrzucić - nikt się śmiał nie będzie :decayed: Tylko teraz lepszej jakości poprosimy :wink4:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

to poka chociaż jakie kupiłeś :wink4:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

no to się trafiła sposobność zrobić zdjątka na letniej feldze :decayed: - dodałem skromne dwa zdjątka na pierszej stronie :gwizdanie:

Opublikowano

no to się trafiła sposobność zrobić zdjątka na letniej feldze :decayed: - dodałem skromne dwa zdjątka na pierszej stronie :gwizdanie:

to 17" ???

Opublikowano
  • Autor

to 17" ???

Ta :wink4:

Opublikowano

A czegóż to nie założyłeś s124? :tongue4: Wyglądają bardzo ładnie na e60/61 :good: Zresztą, jak dla mnie osobiście, to gniotą suty S128 :slina: :slina: :good:

Opublikowano
  • Autor

A czegóż to nie założyłeś s124? :tongue4: Wyglądają bardzo ładnie na e60/61 :good: Zresztą, jak dla mnie osobiście, to gniotą suty S128 :slina: :slina: :good:

a jakoś mi się ten wzór widzi :wink4: te wygięcie od obręczy do środka felgi mnie robi :wink4:

Opublikowano

Aleś dał ciała dziadek z tymi felami :disgust: i to jeszcze chyba repliki? :doh1: te 124 co pokazywałeś na fotce zdecydowanie lepiej by na aucie wyglądały :wink4: :wink4:

no ale nic.. ważnie że Tobie się podobają :good:

Opublikowano
  • Autor

no mi się właśnie bardziej spodobały te no i wiadomo że repliki (WSP niby dobre) bo tego wzoru ori nie ma w 17'' :confused4: jestem mega zadowolony że je wybrałem bo na żywo mi się bardzo podoba autko teraz że nawet kolor srebrny mi już nie przeszkadza :cool1:

Opublikowano

no mi się właśnie bardziej spodobały te no i wiadomo że repliki (WSP niby dobre) bo tego wzoru ori nie ma w 17'' :confused4: jestem mega zadowolony że je wybrałem bo na żywo mi się bardzo podoba autko teraz że nawet kolor srebrny mi już nie przeszkadza :cool1:

A co masz teraz powiedzieć :naughty: :naughty: :tongue4:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

A co masz teraz powiedzieć :naughty: :naughty: :tongue4:

no chyba jakby mi się nie podobały to bym nie kupował- to nie była jakaś tam okazja tylko nowe felgi więc mój wybór a ni mus :gwizdanie: :wink4:[br]Dopisany: 05 Maj 2011, 12:10_________________________________________________no i byłem sprawdzić ile kuni jeszcze mi pod maską drzemie bo miałem podejrzenie że jakośbunia osłabła i wyszło że to tylko moje przyzwyczajenie :confused4:

187.1HP/3965Rpm i 407.2Nm/2373Rpm czyli całkiem całkiem

Opublikowano

ucieło nam trochę postów :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ucieło nam trochę postów :decayed:

no coś tam z baząkombinowali :kwasny:

Opublikowano

co w planach ? :)

Opublikowano
  • Autor

co w planach ? :)

chips na około 220PS lub zmiana auta na 3.0d lub 3.0TDI w automacie bo manuala już zdzierżyć nie mogę :disgust: