Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] a oto MOJA Niuńka !!! A BEDZIE JESZCZE PIEKNIEJ:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam was ponownie !!! tak na wstepie chcialem wam zaprezentowac moją Audi !!! i mam nadzieje ze wam sie spodoba !!! mam ją pol roku i caly czas staram sie ja jeszcze ulepszac nie tylko optycznie ale tak samo mechanicznie !!! jak narazie to wymienilem stare lampy na soczewki ale mam 3 tygodnie bede montowal xenon!! wrzucilem amory blistein nowy grill i troche szybki przyciemnilem !!! w grudniu jak wroce do polski mam zamiar przerobic na rs4 no prawie i jakis chip sie szykuje!!! z 15" znienilem na 16" a za tydzien wrzucam 18" bedzie git to na tyle !!! kilka fotek gdyby co jak bylo a jak jest

dscn4032ty5.th.jpg

26082007122rq9.th.jpg

04102007163dq7.th.jpg

04102007159ms7.th.jpg

Opublikowano

Szybki :th:

Grill :thumbdown:

Fele :th: :th: :th: :th:

Co do zmian to zmien jeszcze kieruneczki w blotnikach na biale.. :) i bym obnizyl bo stoi troszke wysoko..

Co do zmian na RS4 to na oryginalnych czesiach nie bedzie to latwe bo RS4 jest szersze.. :rolleyes:

Opublikowano

zbieram sie do wymiany kierunkow ale jakos mi to nie idzie ae napewno juz nie dlugo , poza tym teraz jak wrzuce 18" to chce kupic sprezyny z obnoizeniem, o 20-30mm!! i bedzie gralo!!! a myslalem o podrobkach do rs4 zderzaki i progi !!! co mysliszn o tym bo jeszcze nie zdarzylem przeczytac o tym na forum!!

Opublikowano

Ja bym sobie darowal.. Latwiej bedzie zrobic a'la S4 na oryginalnych czesciach.. Wszystki pieknie pasuje plug&play.. Ale tak szczerze powiedziawszy to nie wiem czy ma to sens.. :przebiegly:

Opublikowano

No i bajera ;] TYlko faktycznie grill zmien na s4 lub rs4. Kieruneczki biale ...a co do zaweszenia to stoji identycznie jak moja krasula ;/

Opublikowano

dzieki za opinie ale mysle ze wciaz bede rozmyslal o tej przerobce bo ten zderzak od rs4 jest mistrzem!! ale sie zobaczy!! pozdro stary!!!!

[br]Dopisany: 08 Październik 2007, 21:49 _________________________________________________ttomy3k ze tak zapytam a ty jak sobie zawias ogarnoles ?[br]Dopisany: 08 Październik 2007, 21:51 _________________________________________________ a poza tym mój brat ma taką samą audiole jak ty !!! on jeszcze sobie wrzucil strumiennice i storzek ma ok 135 i odziwo silnik nie wariuje przez strumiennic tylko na prawde lepiej sie kreci pozdro

Opublikowano

Jak dla mnie A4 prezentuje sie bardzo ładnie tylko nie wiem czy nie pasowała by bardziej lustrzanka na szybach niż takie bardzo ciemne ale to kwestia gustu :thumbup:

mi sie podoba jeszcze pare cm w dół i bedzie laleczka :th:

Ktos kiedys pisał jak przerobić zderzaki ori RS4 do A4 ale ja bym darował i zrobił S4 Look :wink4:

Opublikowano

hej witam witam !!! dzieki za opinie

i jeszcze takie male pytanko do raggaman !! nie masz moze jakiegos dobregolinku na jakies sprezyny obnizające 20-30mm ?? bo musze troche zawias zmniejszyc

Opublikowano

Linku dobrego nie mam ..poszukaj na forum technicznym . Ja miałem u siebie sprezyny [H&R - czerwone] juz zalozone jak kupiłem A4 :)