Maniekk674 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Witam chciałem się poradzić czy alufelgi które znalazłem na popularnej stronie aukcyjnej są rzeczywiście warte swojej ceny http://moto.allegro.pl/felgi-borbet-18-z-oponami-najtaniej-i1300319805.html Chciałem również zapytać czy jedna z tych felg która ma dość mocno obdarty rant czy jest to do jakiejś ewentualnej naprawy lub zamaskowania tego w jakiś sposób i jeżeli tak czy to byłaby droga inwestcja oraz czy opony które mają 5mm są jeszcze do jeżdżenia czy lepiej kupować od razu nowe. Jestem laikiem w tych sprawach więc proszę o nie wyśmianie mnie Ogólnie chodzi mi o to czy opłaca się je kupić za tą cenę. Z góry dziękuję za pomoc.
clinque Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Rant jest do ogarniecia, ale trzeba bedzie raczej malowac felge, wiec koszty sie robia. Mozesz sprobowac ogarnac to sam, ja robilem renowacje swoich prosiakow i wyszlo zaje.....scie http://img80.imageshack.us/img80/2057/porschew.jpg przynajmniej moim subiektywnym zdaniem. Oponki sa na sezon, moze dwa, mozesz smialo na nich smigac. Wzor troszke nieciekawy, ale to tylko moje zdanie
Dev Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 te koła chcesz załozyc do 90 konnego klekota ? :shocked: czy do jakiegos innego auta?
MAGIC87 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Ogólnie chodzi mi o to czy opłaca się je kupić za tą cenę. Z góry dziękuję za pomoc. jak dla mnie nie sa warte... za 1300 wyrwałem 18 RS6(ORI) z oponami 4-5 mm
davidoati Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 te koła chcesz załozyc do 90 konnego klekota ? :shocked: czy do jakiegos innego auta? Tomek ma racje, muła złapiesz jak założysz takie fele do auta w profilu... wzór faktycznie średnio ciekawy szukał bym czegoś innego.. 5mm według mnie jeszcze całkiem ok szału nie ma ale mozna jezdzic
Rekomendowane odpowiedzi