Gość emka11 Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Mam pytanko/ Czy w A4 01r.sedan można dokupić i założyć chromowe ramki w koło szyb. Podoba mi się to ale sama nie mam i nie wiem czy można? Proszę o radę.
lexpar Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Myślę, że można, ale czy warto? Nad tym to bym sie zastanowił
Gość emka11 Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Czemu nie warto ?? Fajnie to wygląda, bynajmniej mi się podoba..
cayenne Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Poczytaj TUTAJ może się dowiesz czegoś ciekawego
Gość NUTI Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Fajnie to może wygląda ale na ciemnym lakierze np. czarnym
Gość emka11 Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Ja mam kolor grafit(też jest dość ciemny)
cayenne Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Ja mam kolor grafit(też jest dość ciemny) fAjnie to wygląda jeśli Tobie się przede wszystkim podoba. Wg mnie chromowane ramki są bardzo eleganckie i podkreślają linę auta. Sam się zbieram od założenia.
ykk Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Chromy sa ok, ale: Tylko na ciemnym aucie Tylko ori..
Gość emka11 Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Dzięki za odpowiedzi pomyśle
marioti Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Wszystko zależy co komu się podoba. Jeżeli tobie się podobają i masz na to fundusze to zakładaj ale... tak jak powiedział ykk tylko oryginalne wyglądają ok. a to niemały koszt. Ja osobiście ich nie mam bo moja a4 jest w wersji S-line a więc stylisowane na S4 :th: czyli wersji sportowej i zauważ że każda firma robiąca stylistykę pod wygląd sportowy pozbywa się chromów i jasnych barw również wnętrza. Dlaczego? Bo chormy to oznaka luksusu, powolnej jazdy, lansu, itp, itd. a sport to jego przeciwieństwo. Chcesz podkreslić to że twoja B6 to limuzyna załóż chromy
YATES Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Najlepsze i najtańsze są takie http://moto.allegro.pl/item227216926_listwa_elastyczna_8metrow_szer_9mm_listwypromocja.html Założyłem i jestem zadowolony.Można wybrać grubość 6mm,9mm,12mm,15mm.
Reggi Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 A te listwy czarne seryjne ktore mamy w A4 da sie wyjąć i pochromowac ? Mi sie to podoba ale jak jest pakiecik z lusterkami , relingami ..wtedy ładnie rameczki wyglądają
cayenne Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Założyłem i jestem zadowolony Nie obraź się,ale co może być dobrego w listwie za 44zł./8M http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,14054.0.html
adasn Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Fajnie to może wygląda ale na ciemnym lakierze np. czarnym za***iście wygląda na każdym
Reggi Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 za***iście wygląda na każdym Kwestia gustu Mi nie na kazdym kolorze podobaja sie ramki :gwizdanie:
YATES Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Założyłem i jestem zadowolony Nie obraź się,ale co może być dobrego w listwie za 44zł./8M http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,14054.0.html Biorąc pod uwagę to,że ori kosztują około 700zł to taki zestaw za 44zł mogę zakładać po każdej zimie 16 razy/16 lat,a montaż jest bajecznie prosty i trwa 10-15 minut.Wyglądem niczym nie ustępują oryginalnym,a nawet jak ostatnio patrzałem na kilka aut z fabrycznymi listwami (może mało zadbanymi) to stwierdziłem ,że czasami jak są równiutko założone to lepiej się prezentują te za 44zł.
cayenne Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Biorąc pod uwagę to,że ori kosztują około 700zł to taki zestaw za 44zł mogę zakładać po każdej zimie 16 razy/16 lat,a montaż jest bajecznie prosty i trwa 10-15 minut.Wyglądem niczym nie ustępują oryginalnym,a nawet jak ostatnio patrzałem na kilka aut z fabrycznymi listwami (może mało zadbanymi) to stwierdziłem ,że czasami jak są równiutko założone to lepiej się prezentują te za 44zł. Wszystko ok,tylko odklejałeś kiedyś coś takiego po kilku miesiacach i skokach temperatury? Ja odkleiłem chromowaną nakładkę na lusterko,to sie przeraziłem.
Flyer Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Mam pytanko/ Czy w A4 01r.sedan można dokupić i założyć chromowe ramki w koło szyb. Podoba mi się to ale sama nie mam i nie wiem czy można? Proszę o radę. Można... * Polecam tylko ori chromy, ale... * ...jest tego bardzo malo i ciezko dostac, bo... * ...demontaz i montaz jest przekichany No i kosztuja pare stowek
YATES Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 Biorąc pod uwagę to,że ori kosztują około 700zł to taki zestaw za 44zł mogę zakładać po każdej zimie 16 razy/16 lat,a montaż jest bajecznie prosty i trwa 10-15 minut.Wyglądem niczym nie ustępują oryginalnym,a nawet jak ostatnio patrzałem na kilka aut z fabrycznymi listwami (może mało zadbanymi) to stwierdziłem ,że czasami jak są równiutko założone to lepiej się prezentują te za 44zł. Wszystko ok,tylko odklejałeś kiedyś coś takiego po kilku miesiacach i skokach temperatury? Ja odkleiłem chromowaną nakładkę na lusterko,to sie przeraziłem. Nie odklejałem jeszcze takiej listwy ale tak sobie myślę,że skoro na miejsce starej i tak zaraz przykleję nową więc można to odkleić na siłę (ostrym,wąskim dłutkiem lub inne pomysły) bez zachowywania większej ostrożności,a póżniej b.drobnym papierem ściernym zeszlifować powierzchnię na gładko i przykleić nową listwę..
maciaas_gda Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Yates wez podaj mi link do aukcji goscia od ktorego kupowales te listwy Tez chce sobie cos takiego zrobic. Czy na wszystkie uszczelki nakleja sie listwa o takiej samej szerkosci w mm ? (bo te gorne uszczelki sa mniejsze od dolnych). Ilo mm najlepiej naklejac na sedana ? W jaki sposob to sie robi ? Czy trzeba cos ciac, czy tylko kupujesz i naklejasz ? Masz moze fotki swojej fury bo naklejeniu tych chromow?
Rekomendowane odpowiedzi