Gość krzychuzzz Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Dziś mija 2 tygodnie od kiedy mam moje maleństwo Rocznik 95 sprowadzona z Holandii w takim stanie jak na zdjęciach. Przebieg 194 tyś udokumentowane i sprawdzane w serwisie (książka serwisowa prowadzona do końca) Plany na przyszłośc? Radio poleciało już na śmietnik. Czekam na Audi Delta CC do tego zmieniarka. Na wiosne na pewno jakieś sprężynki -30mm a jak dobrze pójdzie to komplet sprężynki i amory. No i kiera, najlepiej ob S4 moze ma ktoś z kolegów na sprzedaż? Nie jestem fanem spoilerów więc będe starał się zachować seryjny wygląd auta. A oto kilka fotek: http://img87.imageshack.us/my.php?image=zmienione1pd8.jpg http://img87.imageshack.us/my.php?image=zmienione2dc0.jpg http://img223.imageshack.us/my.php?image=dsc08206ut1.jpg http://img223.imageshack.us/my.php?image=dsc08214gu0.jpg http://img223.imageshack.us/my.php?image=dsc08208cs0.jpg Konstruktywna krytyka mile widziana
TTom3k Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Bardzo fajna Lampy z przodu i z tylu zmien przyciemnij szybk lekka gleba i bedzie jeszcze fajniej ;]
ykk Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 Fela :th: Zmieniales cos przy lampkach tylnych? Bo nie widze pomaranczowego.. Wymien jeszcze lampki z przodu na II lift. Jeszcze bym pomalowal listerka i klamki pod kolor.. No i oczywiscie obniz..
Gość krzychuzzz Opublikowano 10 Października 2007 Opublikowano 10 Października 2007 No tak zapomniałem napisać o szybkach. Delikatnie na pewno przyciemnie albo jakieć fotochromy Co do lamp tylnych to pomarańczowego nie ma ponieważ jest tam naklejona czerwona folia i świecą na czerwono BTW ciekawe kiedy zainteresują sie nią panowie policjanci :> zawsze mogę ściemniać że to wersja USA Lusterka też mnie drażnią ale wszystko w swoim czasie. Na początek wymiana rozrządu pompy wody wszystkich pasków (już zrobione) teraz czas na płyny (jutro)
Szuder Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 ładniutka audika... ja bym wymienił lampy przód/tył i lekko posadził na glebę i bedzie miodzio
dorian30 Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Cześć. Bardzo ładne wydanie Moja też stoi wysoko ale tym się nie przejmuję - plany na później to obniżenie no i alu podobne do Twoich. Pozdro. P.S. wymaż numery tablic ze zdjęć.
Maniusiek28 Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Super felgi bardzo mi się podobają!!!
Larry Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Wyczesana a ile dales jesli mozna spytac??
Johnyjurek Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 No no niezly wypasik zmien swiatla z przodu na te po 2 lifcie i bedzie malinka szkoda tylko ze nie masz klimy ale ogólnie autko :th:
EndriuGiz Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Fajna ja bym jeszcze przyciemnił szyby, dal jej trochę chromu <chodzi mi o ramki dookoła szyb> lampy przód i tył i by było :thumbup: no i szkoda ze klimy niema
Gość krzychuzzz Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Dziękuje za miłe słowa Klima jest tylko że nie klimatronic, zwykła ręczna.Poprzedni właściciel musiał ją prawdopodobnie sam dołożyc ponieważ sprężarka na pewno nie jest od Audi ale najważniejsze że działa Co do lamp to przednie na pewno z czasem zmienie. Jeśli chodzi o chromy... no cóż...oryginalne ciężko dostać a jeśli chodzi o te chromowane taśmy to temat był już poruszany na forum i raczej nie bede tego robił. Larry odpowiedz na Twoje pytanie poszła na PW
kochas Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 JAKI JEST KOSZT RAMEK WOKOL SZYB CROMOWYCH POZDRO
PABLO Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Ładna ta twoja Fele :th: Tak jak planujesz obniżyć ją, szyby przyciemnić i będzie kox. A ta skóra była czy poprzedni właściciel założył?[br]Dopisany: 14 Październik 2007, 22:33 _________________________________________________ JAKI JEST KOSZT RAMEK WOKOL SZYB CROMOWYCH POZDRO Słyszałem że, w granicach tysiąca zł. Oczywiście oryginalne.
Krycha Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Piękna felga, jeszcze delikatna gleba i będzie super
Gość krzychuzzz Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Skóra była. Tak jak pisałem wcześniej jeśli chodzi o wygląd to jeszcze nic nie robiłem.Taką ją kupiłem i pewnie wiele się nie zmieni. Jedyne co planuję to zawias, szyby, kiera, lampy i lusterka ale to nie wcześniej niż na wiosne na razie zbieram na pierścionek zaręczynowy bo przeciez nie może tak być że Audiana jest ważniejsza od narzeczonej chociaż...hmmm....
ykk Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Jedyne co planuję to zawias, szyby, kiera, lampy i lusterka krzychuzzz to nie malo.. Ale powolutku do celu.. :th:
Gość krzychuzzz Opublikowano 14 Października 2007 Opublikowano 14 Października 2007 Nazwijmy to takim "niezbędnym minimum"
Nowak_zg Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 ladna felga i fajnie zrobione tylne lampy folia ( napewno lepiej to wyglada niz te z poczatku produkcji wg mnie ) moze chcesz sie zamienic za fotelki ;> oczywiscie z moja doplata ;P ja mam seryjne materialowe i poszukuje skorki.
Gość krzychuzzz Opublikowano 16 Października 2007 Opublikowano 16 Października 2007 A możed chcesz sprzedać swoją kierownice bo widze że masz taką jakiej szukam? Możemy się zamienić :> oczywiście z dopłatą z mojej strony Odpowiedz na Twoje i moje pytanie jest chyba oczywista
Uziel23 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Fajna furka daj troszkę więcej fotrk z boku, bo zamirzam sobie kupic takie felgi:-)
Rekomendowane odpowiedzi