Loonneey Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Opublikowano 10 Lutego 2011 Koszt naprawy wycenili na 17 tysiecy - uszkodzenia: szyba przednia maska błotnik lewy zderzak wzmocnienie czołowe belka przednia obudowa filtra obudowa paska reflektor z migaczem nadkole chłodnica itd lampy juz kupiłem i zakładam do nich ksenony niemieckie z czarnymi wkładami: http://moto.allegro.pl/hit-lampy-angel-eyes-ringi-audi-a4-b5-blacki-chrom-i1455170936.html na szczęście girka nie dostała - ja także witam sąsiada - z jakiej dzielnicy Poznania jestes ?
Inkognito Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 generalnie peryferie pn dokładnie czerwonak no to ładnie ją wycenili nawet bardzo ładnie dlaczego angel eyesy??
Loonneey Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Opublikowano 10 Lutego 2011 bo mnie sie bardzo pobobaja a dlaczego nie ?? ksenonki w nich podobno mega kozaki
Inkognito Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 angel eyes jakoś mi nie pasuje do żadnego innego auta tylki bmw ale jak to mówią o gustach sie nie dyskutuje... a Ty z poznania czy też z obrzeży bo widze blachy pz masz
MarkusTDI Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Kolego 17 tys za 95 rok i 1,8 B chyba 7 tys to sie zgodze
Inkognito Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 dostał kase i to sie liczy :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Luty 2011, 12:25_________________________________________________czyli warto bic
Armi Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 bo mnie sie bardzo pobobaja a dlaczego nie ?? ksenonki w nich podobno mega kozaki Mi też się na zdjęciach podobały, dopóki nie zobaczyłem ich na żywo :gwizdanie: Ale te które pokazałeś nawet na zdjęciach są okropne. I tu nie chodzi o gust tylko estetykę Dołożysz troszkę i masz czarne bixenony a nie jakieś szmelcowate angel eyes. Produkt prosto od niemieckiego dystrybutora a nie producent. Jakość firmy Sonar (to ich produkt) Poczytaj trochę na forum, zanim wywalisz pieniądze w błoto.
Armi Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 lampy już kupił i poszło Nie zauważyłem, to już przepadło
MATIUS Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 jak są nowe to świecą OK i łądnie wyglądają ale po pewnym czasie będą świeciły już gorzej a jakość wykonania no niestety china 100 procent... lepsze depo zespolone albo FK ze swojej strony nie polecam...choć sam mam takie i odkładam na nowe ale jakoś ciężko... zrobić audiczke ich niech łądnie śmiga a 17 tys to ładnie :D nic tylko BIC PANY BIĆ ale czasem naprawdę szkoda Auta
Armi Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Koszt naprawy to 17 tysięcy,a nie odszkodowanie
Loonneey Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Opublikowano 10 Lutego 2011 no właśnie - nie wypłacono mi 17 tys tylko wyceniono na tyle naprawe i co za tym idzie auto dali do kasacji i wypłacili nawet nie płowe... a co do lamp to juz pupa bo już kupiłem ale w razie co to sprzedam i dołoże i kupie coś innego... a mieszkam obecnie w poznaniu ale 2 miesiace temu jeszcze mieszkałem we Wirach koło Komornik
Inkognito Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 no właśnie - nie wypłacono mi 17 tys tylko wyceniono na tyle naprawe i co za tym idzie auto dali do kasacji i wypłacili nawet nie płowe... a toś my sie nie zrozumieli... ale w razie co to sprzedam i dołoże i kupie coś innego... ja moje zespolone depo kupiłem na forum za 350 nowe... wiec raczej nie musiał byś dokładac:P jak byś sprzedał chociaż za tyle co kupiłes...
Loonneey Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 O to jak wygląda moja Audusia po naprawie powypadkowej
Kimi Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 O to jak wygląda moja Audusia po naprawie powypadkowej :blink: :blink: :blink: Osz w doope jeża Taki detal - lampy zespolone i jaki efekt :good: :good:
Loonneey Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 nastraszono mnie że nie bedzie to ładnie wyglądać, ale ja nie wytrzymałem i kupiłem te lampy - efekt mega szczególnie w nocy!
Loonneey Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Opublikowano 25 Marca 2012 Chciałbym założyć kierownice od s-line ale niestety nie mogę znaleść w normalnej cenie do przed lifta.
Olaf Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 17 tys to auto by juz objelo dawno kasacaja hahaha ---------- Post added at 12:13 ---------- Previous post was at 12:12 ---------- efektu kupa chyba hahaha lampy dramat
Loonneey Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2012 jak byś czytał ze zrozumieniem to napisałem że szkody w aucie wyceniono na 17 tysięcy a auto warte 7 tyś. Lampy są ładne jak Ci się nie podobają to nie zakładasz - proste. ---------- Post dopisany 15-04-2012 at 13:37 ---------- Poprzedni post napisany 25-03-2012 at 14:52 ---------- Jak się zachowuje auto na 17", 18", 19" calowych felgach ? chodzi mi o to czy zawieszenie dużo szybciej się wybija niż np na 16" ? Bo pewnie o komforcie mówić tu nie można?
Rekomendowane odpowiedzi