marekg Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 Czy ktorys z kolegow ma jakies doswiadcznia z serwisem jak w temacie?
gigiindahouse Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 Z tego co słyszałem do dużo kasują.
Jarol Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 Mnie skasowali dość dużo, 2 dni auto robili i nie naprawili. Potem pojechałem do Daneckiego i po 5 minutach postawił trafną diagnoze. Tak że nie polecam za bardzo.
maciek31 Opublikowano 12 Marca 2008 Opublikowano 12 Marca 2008 Byłem w Tychach Magro byłem odczytać kod z radia chcieli 150zł niestety maja stary komputer do volkswagena nie do audi cytat :nie mamy łączności z głównym komputerem" chyba ta uwaga wystarczy wcześniej był to salon Seata raczej nie polecam a ceny z kosmosu
zbigok Opublikowano 13 Czerwca 2009 Opublikowano 13 Czerwca 2009 W dniu dzisiejszym byłem po raz pierwszy w MAGRO (Rybnik) na przeglądzie. Połowa ceny przeglądu to koszty materiałów - filtry i olej oraz uzupełnienie płynów. Byłem mile zaskoczony jak wyczyścili komorę silnika wraz z silnikiem, teraz wszystko wygląda jak nowe. Rozmowa z panem w serwisie była bardzo przyjemna, udzielał odpowiedzi na wszystkie moje pytania, nie robiąc przy tym tajemnic i niedomówień. Z takim przypadkiem spotykałem się w serwisie Opla . Ogólnie z jakości serwisu jestem zadowolony, tylko trochę cena mogła by być mniejsza, bo za kilka takich serwisów można kupić silnik.
Guregoru Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Robiłem drzwi w tym serwisie i faktycznie obsługa jest na wysokim poziomie po robocie drzwi wyglądały jak nowo ściągnięte z linii produkcyjnej ale po dojechaniu do domu stwierdziłem że przestały działać szyby i lusterka (elektryczne a robili drzwi kierowcy) i musiałem jechać na poprawkę kilka dni później oczywiście za paliwo na drugą jazdę nie chcieli oddać
A-rek Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 nie korzystalem z tego serwisu ale slyszalem juz duzo negatywnych opini, a ceny maja naprawde wysokie
dreamburn Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Jedyne co polecam to kupno nowych czesci i diagnostyke Vasem, bo tylko Oni go maja ,nic pozatym!!!
trzyfx Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Robiłem tam rozrząd - samochód przejechał już 500km i działa, więc raczej jest ok. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Polecam.
johnnythebest Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Widać że przewaga jest opinii negatywnych wiec temat powinien widnieć raczej w "Nie polecane"
Wujek-West28 Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 ja tez jestem nie zadowolony , robota prawie dobrze zrobiona , wiec poskładali przód jako tako to wygladało , pojechałem do domu i na drugi dzień widze że halogen jeden nie świeci w zderzaku , wiec dzwonie tam że nie działa Pan mówi zapyta mechanika który to robił i oddzwoni , po 20min dzwoni i mechanik mówi że nie podłaczył go bo piny były tak skorodowane że sie nie dało!! Wiec pytanie czemu nie poinformował przełożonego że ma tego typu problem ?? i mnie nie powiadomili?? Przyjechałem do pracy swojej autko na podnośnik zderzak odkreciłem i ku mojemu zdumieniu piny wcale nie sa skorodowane podpiałem do żarówki i działa , chyba [rzez te 2 dni sie zregenerowały niby drobnostka ale niesmak pozostał
Rekomendowane odpowiedzi