Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] Niepełna olimpiada by Patrox 3,0tdi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przyjemnie :wink4:

Opublikowano

zaiście... pięknie brzmi... lekki pazur ale jeszcze trochę klasy w brzmieniu... chciałbym to na zywca zobaczyć kiedyś i posłuchać..

Opublikowano

Fajnie też "gulga" na wolnych.:)

Opublikowano

A to chyba Serek po prawej siedzi, jakiś taki wystraszony chłopak :slina:. Albo zdziwiony rasowym dzwiękiem parcha :good:

A dzwięk słyszałem na zewnątrz auta na żywo jak wracaliśmy z Bukowiny, przypomina odlatujący samolot :evil:

Opublikowano

Dzwiek miazga!

Opublikowano

ja chce 3.0 TDi... :kox: :kox: :kox:

może jak powtórze to zdanie każdego ranka to cud się stanie....

kurde... ile razy sobei nie otworze to gęba się zarazem śmieje i kopara opada... szok...

Opublikowano

Ładnie słychać :kox: ... a pisałeś, że już nie chcesz głośnych sportowych wydechów :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

jak pokazalem koledze dunczykowi w pracy filmik to mi nie wierzyl ze to diesel :kox: za***iście brzmi wiadomo co trzeba kupic za kilka lat :evil:

Opublikowano

za***iście brzmi wiadomo co trzeba kupic za kilka lat

Nie tyle kupić co zrobic dobry wydech. U mnie golf przy 3" wydechu i jednym tłumiku przelotowym warczy rasowo jak bęzyna, a silnik to 1.9 tdi.

Wczoraj był klient i nie mógł uwierzyć, że tak brzmi diesel :evil:

Opublikowano

łoooo kurna , tak na oko ty ty chyba S4 zjadasz wtej chwili :shocked:

z filmiku wygląda że od 60 kmh (niepełnych zresztą) do 200 robi w ok 16 sekund

B8 S4 robi to samo w ok 12 sekund, fakt że ze startu lotnego ale różnica miazga

po programie S4 to już nie ma co porównywać, no i s-tronic rulez

Opublikowano

Nie jest za głośno w dłuższej trasie przy stałych wysokich obrotach?

Brzmi naprawdę dobrze, jak nie diesel. :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Jakim cudem w pierwszym linku na serii S4 zrobiło w 12 sekund a na drugim linku 418Konne S4 od 60 do 200 zrobiło w 15 sekund!!![br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 17:05_________________________________________________

Nie jest za głośno w dłuższej trasie przy stałych wysokich obrotach?

Brzmi naprawdę dobrze, jak nie diesel. :wink4:

Jest troszeczkę głośno tylko od 2 tyś obr do 2400, powyżej tych obrotów wydech się wypełnia i jest cicho jak na serii. W codziennym użytkowaniu auto jest ciche, dopiero po otwarciu max przepustnicy brzmi rasowo. Dzwięk można porównać do VR6 silnika:)

Opublikowano

w b7 bylo glosniej czy ciszej ?

Opublikowano

Dzwięk można porównać do VR6 silnika:)

No właśnie słychać. :wink4:

Jest troszeczkę głośno tylko od 2 tyś obr do 2400, powyżej tych obrotów wydech się wypełnia i jest cicho jak na serii. W codziennym użytkowaniu auto jest ciche, dopiero po otwarciu max przepustnicy brzmi rasowo.

Pytałem, bo sam miałem dość głośny wydech Magnaflow i musiałem go trochę przyciszyć wymieniając tłumiki środkowe. :)

Opublikowano

Jakim cudem w pierwszym linku na serii S4 zrobiło w 12 sekund a na drugim linku 418Konne S4 od 60 do 200 zrobiło w 15 sekund!!![br]Dopisany: 11 Kwiecień 2011, 17:05_________________________________________________

nie mam pojęcia, sprawdzę na swojej to wstawię filmik :decayed:

Opublikowano

Patrox spójrz ze to 418 konne s4 dało w palnik między 2 a 3 sekunda... i wychodzi że 12-13 sekund ma to 400 konne

Opublikowano
  • Autor

Patrox spójrz ze to 418 konne s4 dało w palnik między 2 a 3 sekunda... i wychodzi że 12-13 sekund ma to 400 konne

Być może ma koło 13 sekund ale od 70 do 200 a nie od 60. Absolutnie nie chce swojego wozu porównywać do S4 bo nastepnym moim wozem będzie własnie S4 3,0tfsi. Ciężko tez porównać zmianę biegów reczna do S-tronica. Żadna ludzka reka nie zmieni tak szybko biegu co automat.

Opublikowano

Patrox z dźwiękiem trafiłeś na 100%, kiedyś modyfikowałem Golfa MK3 VR6, wydech przelot + końcowy Remus'a dźwięk praktycznie identyczny, gęsiej skórki można dostać, zajeeeeebiście brzmi, myślę, że nie jedna laska na ulicy zwraca uwagę na dźwięk :good:, moje V8 na Magnaflow też brzmi całkiem rasowo i nie jedna laska się ogląda a większość spodziewa się, że to jakiś Mustang albo Viper leci

:good: :good: :good: :good:

Opublikowano

Być może ma koło 13 sekund ale od 70 do 200 a nie od 60. Absolutnie nie chce swojego wozu porównywać do S4 bo nastepnym moim wozem będzie własnie S4 3,0tfsi. Ciężko tez porównać zmianę biegów reczna do S-tronica. Żadna ludzka reka nie zmieni tak szybko biegu co automat.

jak dla mnie...to 3.0 TDi jest czadzik... jak trzeba jest ekonomia... ale można i poupalać...

Opublikowano

Dokładnie za***isty silnik :kox: