Gość motylek80 Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Moim zdaniem auto marzenie:)
andrew5667 Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Opublikowano 15 Listopada 2010 tak sie zastanawiam czy pomalowac na taki kolor
wrclaguna Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Żeby nie być gołosłownym oto wielkie dzieło artystów z B&O: Robi imponujące wrażenie: kojarzy mi sie z glosnikami w B5 tak sie zastanawiam czy pomalowac na taki kolor ladny zestawik
HeresR32 Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 bardzo fajne autko tylko nie lezy mi ten znaczek S4 w deslu jak dla mnie + ze sedan
anullacia Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 gratuluje :> ladniutka napewnomniej brudzaca niz moja , przyjemnej jazdy :>
andrew5667 Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 bardzo fajne autko tylko nie lezy mi ten znaczek S4 w deslu jak dla mnie + ze sedan wiem bo mi tez nie lezy jakos,ale nic nie da sie zrobic z tym . próbowałem przed zalozeniem wywalic ten znaczek ale on jest przylepiony
alvaro Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Te znaczki sąwymienne, można tam wrzucić S-line lub Quattro
HeresR32 Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Te znaczki sąwymienne, można tam wrzucić S-line lub Quattro oooo i to jest mysl
andrew5667 Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 Te znaczki sąwymienne, można tam wrzucić S-line lub Quattro S-line lub Quattro sa przyczepiane na metalowe rzepy do poziomej czesci atrapy zas s4 jest przylepiany do pionowego zebra i llipa
HeresR32 Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Te znaczki sąwymienne, można tam wrzucić S-line lub Quattro S-line lub Quattro sa przyczepiane na metalowe rzepy do poziomej czesci atrapy zas s4 jest przylepiany do pionowego zebra i llipa to wez go pacnij czarna pasta do butow jak pawlak kabana i bedzie ok
andrew5667 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2010 załozyłem nakladki aluminiowe na pedały [br]Dopisany: 08 Grudzień 2010, 16:10_________________________________________________
mgtan Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 B&O gra strasznie w B8... a seryjne radio bez B&O to zalatuje mi poziomem z Dacii Logan... POMYŁKA i Audi dało ciała. Seryjne radio + seryjne głośniki z buferem w B7 grają duuużo lepiej niż B&O w B8
pawel1380 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autko piękne.Felgi super,popularny ale najfajniejszy wzór z ori dla mnie Bang w B8 jak i w A5 dupska nie urywa.Jest bardzo słabo.(opinie co poniektórych na necie jak to jest bosko z BO w tych modelach to jakaś żenada, głuchota wtórna albo brak pojęcia o temacie).Dlatego zastanawiam się czy zmieniać z Audi Sound System.Koszta systemu nie duże (komplet całego Banga wyrwiesz za 1500 na luzie,trochę za przekładkę) ale trzeba całe auto rezać a nie jestem miłośnikiem rozbierania seryjnie złożonych tapicerek.Zawsze coś sie wypie..li i nie jest już tak samo. Dali d*py na maxa i tyle. Gratki wozu.
mgtan Opublikowano 17 Grudnia 2010 Opublikowano 17 Grudnia 2010 Powaznie ? Niestety poważnie. Audi powinno się wstydzić i zlikidowac tą fuszerkę którą montuje w B8 i nazywa radiem. W życiu nie słyszałem takiego chłamu jakim jest zwykły system bez B&O nawet w klasie compact (Golf, Astra), a co dopiero w klasie premium - zero basu, brak wysokich tonów, a tylko środek ze plastikową otoczką. Systemu B&O słuchałem w B8 zarówno z navi jak i bez navi i zaraz po tym przesiadłem się do swojego B7 z RNS-E + seryjne głosniki z buferem montowane przy concercie II i różnica na korzyśc B7 ogromna! system w b7 gra głośniej, czysto (bez zniekształcień), bas ma głębie. W b8 słychać nalot plastikowych kolumienek. :wallbash:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 21:39_________________________________________________ Autko piękne.Felgi super,popularny ale najfajniejszy wzór z ori dla mnie Bang w B8 jak i w A5 dupska nie urywa.Jest bardzo słabo.(opinie co poniektórych na necie jak to jest bosko z BO w tych modelach to jakaś żenada, głuchota wtórna albo brak pojęcia o temacie).Dlatego zastanawiam się czy zmieniać z Audi Sound System.Koszta systemu nie duże (komplet całego Banga wyrwiesz za 1500 na luzie,trochę za przekładkę) ale trzeba całe auto rezać a nie jestem miłośnikiem rozbierania seryjnie złożonych tapicerek.Zawsze coś sie wypie..li i nie jest już tak samo. Dali d*py na maxa i tyle. Gratki wozu. Daj sobie spokój z przesiadką na B&O w b8... nie ma sensu, zainwestuj lepiej w piecyk (drogi bo światłowody są) i w głośniki firmy trzeciej. Bedzie lepiej. Wogóle to pozostaje puytanie, czy głosniki sa kiepskie stąd niska jakośc dźwięku, czy tez radio daje kiepski dźwięk. W golfach V była sytuacja, że montowali trójdrożny system z przodu, ale co z tego jak radio dawało niską jakość dźwięku, zmiana głośników nic nie wnosiła wówczas.
andrew5667 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2011 Wynalazłem taki koreczek do oleju aby "rozweselić" środek
mgtan Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 nawet nawet, tylko mógłby się zakręcać tak o 90 stopni bardziej
andrew5667 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2011 nawet nawet, tylko mógłby się zakręcać tak o 90 stopni bardziej Bedziemy patrzec pod innym kątem Chyba , ze da sie cos przerobic korek od R8 ano[br]Dopisany: 21 Styczeń 2011, 16:14_________________________________________________ [br]Dopisany: 23 Styczeń 2011, 19:10_________________________________________________Ale mi sie podoba ten grill Pytałem w serwisie i niet
Rekomendowane odpowiedzi