Opublikowano 2 Stycznia 200818 l dzieki Keżorowaty żeś mi nie powiedział jak bylismy na spocie to bym sie jakos z gosciem skontaktował wczesniej ..... Ty samolubie jeden... Trzeniu Ja mam tez zamiar to rezać u siebie do halogenów ale potrzebujesz do tego jeszcze prztwornice czyli full zestawik HID H11 sami wyrezamy u THEMONA w garazu hehe, mówiłem gupku , nie słuchasz mnie Osa mi odbierała żarniki od gościa. myślisz że czemu zmieniałem na -10stopni żarniki w częstochowie a nie w domciu? koleś sprzedaje także całe zestawy ale niestety nie na H3 , ale zestaw H7 ma w cenie 260zł w ładnej walizce (ale nie wiem jaka jakość przetwornic)
Opublikowano 2 Stycznia 200818 l Kezor tylko se nie gupku now iem ze odbierałes ale powiedziałes to dopiero pod OBI w SCZ a nie wczesniej wariacie..... :gwizdanie:
Opublikowano 2 Stycznia 200818 l komplet żarników ok 180 zeta nie wazne na barwe Zaskocze Cie 90pln komplet ? to Ja poprosze 5000 K http://www.allegro.pl/item285808785_zarnik_xenon_hid_h7_tylko_99_00_za_2_sztuki.html prosze ja Cie bardzo [br]Dopisany: 03 Styczeń 2008, 00:39 _________________________________________________ja kupowałem u niego swoje 5ki i H w D z mojego biznesu no to jedank musze dluzszy pobyt w scz zaplanowac Cubros - dasz mi swoje 6K za 8K pasi?? Ja zalatwie te 5K po taniosci hm.... będę musiał sie nad tym zastanowic no zobaczymy 8000K nie chce wole 6000K a 5000K chce miec takie rezerwowe jak mi by sie coś odwidzaiło choć nie powiem przemysłe Twoją propozycje tak za bardzo nie kumam, ale niech Ci bedzie :gwizdanie: bedziesz mial ^-ki w rezerwie u mnie w lampach Ja potrzenuje H3 ma ktos?? Zamienia na komplet philipsow 2xH7 prawie nowki
Opublikowano 4 Stycznia 200818 l kurcze nie wiedzialem ze to tak tanio wyjdzie, dobrze bo mam zamiar w przyszlosci wymienic lampki na te po II liftingu, a mam HID na H4, a tak to sobie tylko wymienie, a powiedzcie mi z przetwornicami nie bedzie problemu moga zostac te same??
Opublikowano 9 Stycznia 200818 l Fotka zestawu 8000 K . Świeci jasno , równo i pieknie . Minus zabawy to przetwornice w róznych miejscach .[br]Dopisany: Styczeń 09, 2008, 10:28:15 _________________________________________________Ps. Jaby ktoś chciał bede mogł skminić w bliskiej przyszłości Philipsy 4300 K za 120/110 zł sztuka. Dobra to cena jest ?
Opublikowano 9 Stycznia 200818 l Dobra to cena jest Jesli używki to nie najlepsza... no raczej - 99pln nówki, a ktos juz taniej znalazl Jak pierwsze wrazenia 8kK?? Jezdziles po mokrej oswietlonej trasie?? Nie znikaja?[br]Dopisany: 10 Styczeń 2008, 00:25 _________________________________________________Dzisiaj porównywalismy 8kK i 5kK i niestety 8 nadaja sie tylko do lansu, a nie oswietlania drogi ;(
Opublikowano 9 Stycznia 200818 l Dzisiaj porównywalismy 8kK i 5kK i niestety 8 nadaja sie tylko do lansu, a nie oswietlania drogi No Ja ciągle się zastanawiam nad tym czy nie zmieniac moich 6 stek na 5-tki.....
Opublikowano 9 Stycznia 200818 l A ja miałem możliwość zakupu 5-tek,a wziąłem 6-stki .Czekam na przesyłkę.
Opublikowano 9 Stycznia 200818 l Trza porównac.... tak prawde mówiac, to wszystko przez Kezora, ze zalozyl 12kK, bo kazde wydawaly sie przy nich super biale. 4,3k to lekkie nieporozumienie, wiec wybór jest tylko miedzy 5, a 6... potestujemy moze nawet jutro i bedzie jasniejsza sytuacja
Opublikowano 10 Stycznia 200818 l moje 6000 na mokrej tez sa kiepskie i tez sie zastanawiam nad lekkim downgradem
Opublikowano 10 Stycznia 200818 l czytając to co piszecie można to podsumować tak... 4300 = lipa bo białe 6000 -lipa w deszcz/mgłę 8000 - jeszcze większa lipa w deszcz/mgłę 12000 maksymalna lipa w deszcz/mgłę to ja pytam... co jest ok?
Opublikowano 10 Stycznia 200818 l to wszystko przez Kezora, ze zalozyl 12kK 14kK wybór jest tylko miedzy 5, a 6. dziś sie sprawdzi :th: 5000K są idealnie białe, praktycznie bez poświaty
Opublikowano 10 Stycznia 200818 l Jesli używki to nie najlepsza... Jak pierwsze wrazenia 8kK?? Jezdziles po mokrej oswietlonej trasie?? Nie znikaja? Jak dla mnie bajka . Na óswietlonej trasie troszke znikają ale zawsze to lepiej niz poprzednia padaka /
Opublikowano 10 Stycznia 200818 l moje 6000 na mokrej tez sa kiepskie i tez sie zastanawiam nad lekkim downgradem na mokrej wszystkie są kiepskie
Opublikowano 10 Stycznia 200818 l Trzeniu , 5000k lub 6000 k fakt jest jeden na mokrej dordze wszystkie będa do
Opublikowano 10 Stycznia 200818 l moje 6000 na mokrej tez sa kiepskie i tez sie zastanawiam nad lekkim downgradem na mokrej wszystkie są kiepskie fakt jest jeden na mokrej dordze wszystkie będa do a właśnie że nie wszystkie w mieście gdzie są latarnie to i tak nie musi być widać , a gdzie jest cień to widać super nawet na mokrym wpadnijcie dziś krakusy do nas, porównamy świateła
Opublikowano 10 Stycznia 200818 l moje 6000 na mokrej tez sa kiepskie i tez sie zastanawiam nad lekkim downgradem na mokrej wszystkie są kiepskie fakt jest jeden na mokrej dordze wszystkie będa do a właśnie że nie wszystkie w mieście gdzie są latarnie to i tak nie musi być widać , a gdzie jest cień to widać super nawet na mokrym wpadnijcie dziś krakusy do nas, porównamy świateła Kezorek , juz mam dosc porównywania tego wszytskiego.... Ja jestem bardzo zadowolony ze swoich a to ze chce miec w zapasie 5KK to inna bajka heheh , no tak w pewnym sensie swiecą w "cieniu" .......
Opublikowano 10 Stycznia 200818 l ja jeszcze nie mam dosc Chce jasnosc i tyle Trzeniu 4,3k to sa zólte a nie biale