Flyer Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 dokładnie smiley chodziło mi o kubełki smiley których nie mam u siebie aaaa, czyli do tej pory na taboretach jeździłeś Nooo... z przodu 2 taborety, a z tylu tapczan... :decayed:
letallec Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 boberek, ten tunel z aukcji moze ja wezmę od Ciebie. Jak mi podpasuje kolorystycznie
boberek Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2009 dokładnie smiley chodziło mi o kubełki smiley których nie mam u siebie aaaa, czyli do tej pory na taboretach jeździłeś no to ok... myślałem, że Ty masz takie fotele no własnie na naleśnikach ;P tapczanach itp a naprawde w takimkolorze trafić fotele i jeszcze w skórze to juz jest nie osiągalne a tu sie dzis trafiło kanapa mi nie potrzebna bo od sedana tunel sie sprzeda za 50 zł boczki tez moze sie sprzeda za śmieszne pieniazki to sie zawsze zwróci troche zreszta ode mnie jest to 70 km wiec pojade w niedziele i zabiore oddam do prania zaimpregnuje i będzie pieknie [br]Dopisany: 29 Styczeń 2009, 21:52_________________________________________________ dokładnie smiley chodziło mi o kubełki smiley których nie mam u siebie aaaa, czyli do tej pory na taboretach jeździłeś Nooo... z przodu 2 taborety, a z tylu tapczan... :decayed: tył to mnie mało interesuje ja tam nie siedzie [br]Dopisany: 29 Styczeń 2009, 21:53_________________________________________________ boberek, ten tunel z aukcji moze ja wezmę od Ciebie. Jak mi podpasuje kolorystycznie ok spoko nie ma problemu mi napewno sie nie przyda
letallec Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 author=letallec link=topic=18359.msg690160#msg690160 date=1233262342] boberek, ten tunel z aukcji moze ja wezmę od Ciebie. Jak mi podpasuje kolorystycznie ok spoko nie ma problemu mi napewno sie nie przyda
rzeźnik. Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 ty boberek gigant jesteś normalnie za darmo . ja dziś wychaczyłem zderzak z dwoma wylotami na wydech za 70 zeta
HiRide Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 ty boberek gigant jesteś normalnie za darmo . ja dziś wychaczyłem zderzak z dwoma wylotami na wydech za 70 zeta poka linka
rzeźnik. Opublikowano 29 Stycznia 2009 Opublikowano 29 Stycznia 2009 http://moto.allegro.pl/item536522624_audi_a4_avant_kombi_tyl_tanio.html włala
HiRide Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 http://moto.allegro.pl/item536522624_audi_a4_avant_kombi_tyl_tanio.html włala a niech mnie no to pieknie ustrzeliles ta sztuke
wentyl Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 http://moto.allegro.pl/item536522624_audi_a4_avant_kombi_tyl_tanio.html włala a niech mnie no to pieknie ustrzeliles ta sztuke pieknie to mało powiedziane ,przecież to za darmo :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
boberek Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Opublikowano 9 Lutego 2009 fotele zamontowane stan bardzo dobry naprawde jest git niestety nie udało mi sie podgrzewania przełozyć
AndyN Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 niestety nie udało mi sie podgrzewania przełozyć Planujesz to kiedyś robić? "Podpiąłbym się" pod rozkręcanie fotela. Kierowcy u siebie bym wytargał by sprawdzić czemu podgrzewania d**** nie działa A do tego potrzebna jest pomoc drugiej osoby Możemy to u mnie zrobić garażu. Miejsce jest, gniazdka z prądem są Adaho widział jak tam jest
Aydaho Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 niestety nie udało mi sie podgrzewania przełozyć Planujesz to kiedyś robić? "Podpiąłbym się" pod rozkręcanie fotela. Kierowcy u siebie bym wytargał by sprawdzić czemu podgrzewania d**** nie działa A do tego potrzebna jest pomoc drugiej osoby Możemy to u mnie zrobić garażu. Miejsce jest, gniazdka z prądem są Adaho widział jak tam jest miejscówka za***ista - myślę że będziemy tam mogli nie raz pogrzebac - no i każdy z nas ma blisko do L. ... no i do Biedronki po piwko też jest blisko
AndyN Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 miejscówka za***ista - myślę że będziemy tam mogli nie raz pogrzebac - no i każdy z nas ma blisko do L. ... no i do Biedronki po piwko też jest blisko No baaa Do Biedronki, McDonalda McDrive, pizzę można na telefon zamówić .... :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 to co .. wymieniamy mój zawias na S-line'a ?
AndyN Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 to co .. wymieniamy mój zawias na S-line'a ? A da się to zrobić bez podnośnika? Bo takich udogodnień to tam nie znajdziemy I musi się cieplej zrobić bo tam zazwyczaj jest o ok. 5 st. cieplej niż na zewnątrz Chyba Koledze burdel w wątku robimy ....
boberek Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Opublikowano 9 Lutego 2009 niestety nie udało mi sie podgrzewania przełozyć Planujesz to kiedyś robić? "Podpiąłbym się" pod rozkręcanie fotela. Kierowcy u siebie bym wytargał by sprawdzić czemu podgrzewania d**** nie działa A do tego potrzebna jest pomoc drugiej osoby Możemy to u mnie zrobić garażu. Miejsce jest, gniazdka z prądem są Adaho widział jak tam jest kiedys planuje potrzebny nam będzie Malik on jest specem od rozbireania siedzeń bynajmnije tak mówił
poziek Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 A da się to zrobić bez podnośnika? :mysli bez problemu
Aydaho Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 A da się to zrobić bez podnośnika? :mysli bez problemu Poziu - wymienisz mi jak kupię ?
boberek Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Opublikowano 9 Lutego 2009 A da się to zrobić bez podnośnika? :mysli bez problemu no pewnie ze da sie ale tylko siedzenie z zawieszeniem moze byc problem PS poziek wiem jak podłączyć elektryke
AndyN Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 A da się to zrobić bez podnośnika? :mysli bez problemu no pewnie ze da sie ale tylko siedzenie z zawieszeniem moze byc problem PS poziek wiem jak podłączyć elektryke Poźkowi chodziło chyba o wymianę zawieszenia ....
Rekomendowane odpowiedzi