Piechol Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 ładna kiera, nie wybrzydzaj ykk ciekawe tylko jak w wym kolorze będzie, ale raczej
PIXI Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 Piękna sztuka nareszcie masz to co chciałeś ... lukniemy live na spocie mnie już poziom cukru się podniósł na pewno ...gratki ...pzdr
kokos Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 ładna kiera, nie wybrzydzaj ykk ciekawe tylko jak w wym kolorze będzie, ale raczej ogladalismy juz takie zestawienie na ostatnim spocie i jest ok
alvaro Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 boberek Czyżby Michao sprzedał swoją czy macie dwie bliźniacze ??
slawo0909 Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 sie manko mogę zapytać gdzie kupiłes dokładkę przedniego zderzaka ?????????
Gość Trzeniu Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 no boberek ... doinwestowałeś furę ale teraz jest za***ista!! fajnie wygląda na MAMach Graty [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 00:18_________________________________________________ sie manko mogę zapytać gdzie kupiłes dokładkę przedniego zderzaka ????????? na allegro szukaj , ja kupiłem ze zderzakiem taką za 300pln
GRazny Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 w sobote montaż trzymam za słowo bo już się swojej doczekać nie mogę
boberek Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 ładna kiera, nie wybrzydzaj ykk ciekawe tylko jak w wym kolorze będzie, ale raczej ogladalismy juz takie zestawienie na ostatnim spocie i jest ok dokładnie wyglada super + gała od A3 będzie git w sobote montaż Ta kiera ma taką samą średnicę jak ori z B6? teoretycznie tak przyłoże starą jak bede zmieniał Dlaczego czarna? z szara był problem albo zniszczona albo cos tam albo łopatki wiec zdecydowałem sie na czarna i nieżałuje boberek Czyżby Michao sprzedał swoją czy macie dwie bliźniacze ?? nie no on ma identyczna [br]Dopisany: 27 Luty 2009' date=' 08:43[/size']_________________________________________________ Piękna sztuka nareszcie masz to co chciałeś ... lukniemy live na spocie mnie już poziom cukru się podniósł na pewno ...gratki ...pzdr teraz to ty szukaj RNSa a nie kiery [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 08:46_________________________________________________ sie manko mogę zapytać gdzie kupiłes dokładkę przedniego zderzaka ????????? allegro za 250 zł [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 08:46_________________________________________________no od R8 by nie pasowała za duzy kontrast by był jeszcze tylko moduł BT od ANdego wezme załoze lampki w drzwi któe z kokosem kompletowaliśmy jakis czas ale mamy juz wszystkie aha i dwa stabilizatory juz mam i dwie przednie sprezyny z odopwiednimi kropkami no i gałka S-line A3 tez moze juz będzie i na ten rok chyba zakoncze modyfikacje i przesiadam sie na rower chyba ze trafia mi sie listwy wewnetrzne po dobrej cenie i moze szyby przyciemnie
Flyer Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Ta kiera ma taką samą średnicę jak ori z B6? Tak.
boberek Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 Ta kiera ma taką samą średnicę jak ori z B6? Tak. no tak zampominałem ze ty wszytskie graty wozisz w bagazniku
boberek Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 Who? Fleja czy ja? Flyer on tam ma wszystko co wymienił przez ostatni rok ;0
AndyN Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Ta kiera ma taką samą średnicę jak ori z B6? Tak. OT: To lipa. Dla mnie osobiście kiera mogłaby mieć trochę mniejszą średnicę ;( Cóż, trzeba polować na kierę od RS'a
boberek Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 nie będzie to dobrze wygladało ale powiem ci tak ze jak wsiądzesz i złapiesz taka kiere w rece jak ja kupiłem będziesz mial wrażnie ze jest mnijesza jest grubsza i wydaje sie optycznie mniejsza
Flyer Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Mi sie ona wydaje wieksza od mojej obecnej
Piechol Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 jeżeli to jest podobna do tej co mam teraz w sportbacku to mi tez się wydawała mniejsza od multifunkcji z B6, ale to chyba tylko złudzenie
boberek Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Opublikowano 27 Lutego 2009 mi sie wydaje mniejsza od mojej obecjej ale ty Michu masz 3 ramienna moze dlatego bo od mojego koła napewno optycznie jest mniejsza
kokos Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 ja nie porownywalem gabarytowo B6 do B7 ale odczucie jest ze ta druga jest jakas mniejsza,moze kolo jest grubsze i stad takie wrazenie?
Wąski Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 jeżeli to jest podobna do tej co mam teraz w sportbacku to mi tez się wydawała mniejsza od multifunkcji z B6, ale to chyba tylko złudzenie taka sama [br]Dopisany: 27 Luty 2009, 20:58_________________________________________________ ja nie porownywalem gabarytowo B6 do B7 ale odczucie jest ze ta druga jest jakas mniejsza,moze kolo jest grubsze i stad takie wrazenie? odczucie
Rekomendowane odpowiedzi