boberek Opublikowano 10 Listopada 2008 Autor Opublikowano 10 Listopada 2008 no własnie to czytałem wiec nie wiem skąd zdanie ze przetwornice nie pasują
letallec Opublikowano 10 Listopada 2008 Opublikowano 10 Listopada 2008 Z mojego doświadczenia. Moje przetwornice ze zwykłego xenonu sa trochę za grube. I przez to nie domyka się klapka do których jest montowana. Uniemożliwia to montaż moich prztwornic do lamp bixenonowych. Może masz w swoich przetwornice jak miron78 i będzie OK, ale uczulam i radzę kupować kompletne bi. BTW Mogę Ci przekazać kontakt do człowieka, który za bodajże 100PLN zamieni Twoje na przetwornice od bi. Ja się na razie wstrzymałem, ale lampy jeszcze posiadam. Kiedyś je jeszcze założę
boberek Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Opublikowano 11 Listopada 2008 Z mojego doświadczenia. Moje przetwornice ze zwykłego xenonu sa trochę za grube. I przez to nie domyka się klapka do których jest montowana. Uniemożliwia to montaż moich prztwornic do lamp bixeanonowych. Może masz w swoich przetwornice jak miron78 i będzie OK, ale uczulam i radzę kupować kompletne bi. BTW Mogę Ci przekazać kontakt do człowieka, który za bodajże 100PLN zamieni Twoje na przetwornice od bi. Ja się na razie wstrzymałem, ale lampy jeszcze posiadam. Kiedyś je jeszcze założę moze sprzedaj mi swoje lampy a ja sprawdze czy moje przetwornice pasują
letallec Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 Nie sprzedam Ci ich, ale mogę "pożyczyć"
boberek Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Opublikowano 11 Listopada 2008 no ale jak sie maja marnowac u Ciebie to ja je przygarne
letallec Opublikowano 11 Listopada 2008 Opublikowano 11 Listopada 2008 OK. Wezmę te lampy i też będę.
MoRToN Opublikowano 12 Listopada 2008 Opublikowano 12 Listopada 2008 heheh stary znajomy z KRC fajna bryka pozdro
boberek Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Opublikowano 13 Listopada 2008 i ciebie tu p rzywiało [br]Dopisany: 13 Listopad 2008, 06:00_________________________________________________no i BiXenon rzeczywiście nie pasuje lipa przeokropna letallec na spocie bedziesz we wtorek to ci lampy przywioze
Aydaho Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 no i BiXenon rzeczywiście nie pasuje lipa przeokropna nie chciałeś kumpla słuchać jak mówiłem że nie pasi
boberek Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Opublikowano 13 Listopada 2008 no ja taki mały niewierny Bóbr jestem i co ja zorbie przekonałem sie na własnej skórze i teraz juz wiem
Aydaho Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 no ja taki mały niewierny Bóbr jestem i co ja zorbie przekonałem sie na własnej skórze i teraz juz wiem i za to Cię lubie ..to co dzwonić do Witka
Reggi Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 ..to co dzwonić do Witka :decayed Ja bym sprawdział ..co tak telepie w tym "Piachu" Boberkowym...ostatnio na spocie jak wsiadłem ..to to drganie nie było miłe w pośladki :gwizdanie:
boberek Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Opublikowano 13 Listopada 2008 Adaho opanuj sie jeszcze nie ja dopiero w styczniu mogge jechac na program jak chcesz wczesniej to uzbieraj 3 szt i jedzcie
Aydaho Opublikowano 13 Listopada 2008 Opublikowano 13 Listopada 2008 ..to co dzwonić do Witka :decayed Ja bym sprawdział ..co tak telepie w tym "Piachu" Boberkowym...ostatnio na spocie jak wsiadłem ..to to drganie nie było miłe w pośladki :gwizdanie: pompki leją ... wymieni się i będzie gr-8
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Miało być bez modów ...ehyyy.. A tu plany.. Fele 18 ' Grill S4 i jakieś dokładki .. Piachu poszedł w dół ... Co następne Piotruś ?
boberek Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 oj tam Ciemne szyby Koła 18 jak sie uda sprzedać te co mam Dokładka Sline bardzo sie napaliłem ;P DVD juz mam dupeczki tańczo Stabilizatory od S4 Skóra do środka Bixenon Chip na wiosne moze ojej jak bym miał tyle gotówki na to wszystko ;P to i tak by mi zbrakło <hahaha>
Reggi Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 NO to wypada powiedzień mi tylko ..... wieeeeeeeedziałem Znalazłeś juz BI ?
Rekomendowane odpowiedzi