mech15 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 domjenick- ty jedziesz przez Berlin do Zgorzelca??? no właśnie? trochę dziwnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 zle się wyraziłem dokładnie to było Hanover na Berlin,ale odbijasz w Magdeburgu,na Lipsk,potem Drezno i Gerlitz-nie wiem,czy to najkrótsza trasa,ale taką mi nawigacja pokazywała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 dobra trasa, zwłaszcza że z Amsterdamu jechałeś. To odbicie w Magdeburgu sobie zapamiętam, bo jadąc górą to dobry sposób na ominięcie Olszyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 No teraz to juz bardziej zrozumiale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 16,5 h z czego po drodze musiałem o Dormund zachaczyć i małą pauze zrobić wieć 3godzinki można odliczyć... do tego godzina w plecy z powodu karambolu (33auta) w samych już gliwicach.. dobrze było gdyby nie mgła to prędkości jak latem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy75 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Witam panowie... od 14 stycznia do 23 są targi motoryzacyjne Motory,Osobówki,Vany,Ciężarówki i przy okazji zwiedzanie Brukseli. Jeśli ktoś byłby chętny to mogę zorganizować bileciki i nocleg... tutaj wszystko jest opisane... http://www.salonauto.be/nl/salon/visiteur/dates-et-heures/ filmik z 2010 r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 V Edycja Polarków Klubowych >> ZAPISY << Serdecznie Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Witam panowie... od 14 stycznia do 23 są targi motoryzacyjne Motory,Osobówki,Vany,Ciężarówki i przy okazji zwiedzanie Brukseli. Jeśli ktoś byłby chętny to mogę zorganizować bileciki i nocleg... tutaj wszystko jest opisane... http://www.salonauto.be/nl/salon/visiteur/dates-et-heures/ filmik z 2010 r u Nas teraz ciężko z takimi wypadami co jest w Brukseli do zwiedzania? wpadniemy jak już cieplej będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Panowie a może GP F1(26-28 sierpień)Tylko wszystko zależy jak wypadnie zlot letni i pewnie większość będzie po wakacjach to krucho z kasą ... Bilety nie są tanie ale jak zaczniecie już oszczędzać... to polecałbym trybunę brązową (bardzo duży obszar trawnik) od piątku do niedzieli 145 euro/osoba teraz jest promocja -10%.Ale możesz spacerować prawie po całym torze i między boksami tak że wrażenie jest... http://spa-tickets.be/spa-francorchamps/billets-f1.asp# Co do noclegu to w pobliżu jest sporo ośrodków kempingowych np.taką chatkę można wynająć za 120euro weekend 6-7 osób ful wypas i 25 km od toru wyścigowego ale są i bliżej (wcześniej trzeba rezerwować)... http://users.skynet.be/troisponts/index.htm http://users.skynet.be/troisponts/foguenne.htm Spa jest w rejonie belgijskich gór Ardeny jest tam sporo ciekawych miejsc do zwiedzania .... potężna cytadela w Namur opactwo L'Abbaye de Floreffe wraz z XIIIw. browarem Moulin Brasserie ogrody zamkowe Jardins d'Annevoie dzika dolina rzeki Lesse najpiękniejsze jaskinie Ardenów w Han-sur-Lesse ośrodek wypoczynkowy Bouillon - zamek i piękne okolice w dolinie rzeki Semois Centrum Historyczne Bastogne i Musee des Pays d'Ardennes, których bogate ekspozycje poświęcone są ofensywie w Ardenach - jednej z najcięższych walk podczas II w.ś. La Roche-en-Ardenne - pięknie położone letnisko z zamkiem zwane "perłą Ardenów" muzea i kościoły Liege karnawał i muzea Stavelot lasy i wrzosowiska Hautes Fagnes z najwyższym szczytem Belgii - Signal de Botrange (694 m n.p.m.) Spa - pierwsze uzdrowisko na świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 o o właśnie to! na GP F1 ja bym się pisał Wypsiu pomysł pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Wiem że to jeszcze pół roku ale jest to traszkę grubszy wydatek i dla tego postanowiłem wcześniej wychylić się z tym pomysłem i wstępnie sprawdzić czy będą chętni... Poczekam i zobaczymy kiedy będzie organizowany letni bo jak coś to wrzucę na ogólny i może znajdzie się Wiejce osób... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Wiem że to jeszcze pół roku ale jest to traszkę grubszy wydatek i dla tego postanowiłem wcześniej wychylić się z tym pomysłem i wstępnie sprawdzić czy będą chętni... Poczekam i zobaczymy kiedy będzie organizowany letni bo jak coś to wrzucę na ogólny i może znajdzie się Wiejce osób... Mnie z Martą możesz już nawet zapisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zapraszam. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=183789.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Ja sie zastanawiam nad Nürburgringiem. 2 lata temu dalem 199€/2os. za RACE-weekend- czyli 4 dni razem ze zwiedzaniem boksow w czwartek. Miejsce siedzace przy szykanie... Oczywiscie Spa to spa- ale na Nürburgring mam blizej i taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Ja chciałbym do Monako skoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Sprzedaj pazdziocha to moze ci starczy na miejsce stojace... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 ze skarpetki by się wyciągnęło przecież to wyścig uliczny więc byle gdzie można by stanąć przy torze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 9 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 Teraz jak kubica nie pojedzie to srednia przyjemnosc bedzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norka Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 SoMeS kiedy zorganizujesz jakiego spota w NL, bo nudy jak cholera Tygrys myslisz o spocie na nurburgring w tym roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi