testis Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Witam. Nawiazujac do mojego poprzedniego postu na temat problemu ze swiatlami "right dipped light" i wlanczajacymi sie swiatlami przeciwmgielnymi. Pojechalem do kumpla ktory ma VAGa zeby sprawdzic czy sa jakies bledy ale po podlaczeniu Vag nic nie mogl odczytac oprocz modulu radia. Czy ktos z Was moze mial podobny problem? Pomocy. Z gory dzieki
szabelek Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Witaj W ustawieniach zmien port podlaczenia VAG'a (COM1,COM2...) Za ktoryms razem powinno zalapac.Tez czasami spotykam sie z tym problemem.
testis Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Opublikowano 15 Listopada 2010 witam probowalismy na wszystkich portach i nic czyta tylko modul radia dodam jeszcze ze w zeszlym tygodniu wszystko bylo ok programowalismy nowego pilota?????
szabelek Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Moze poprostu za slabo wcisnales VAG'a w gniazdo?Swieci lampka po wlozeniu wtyczki??(nie wiem czy jest w Twoim VAG'u ) Ew.zmien port USB
testis Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Opublikowano 15 Listopada 2010 Tak lampka sie swieci ale czyta tylko modul radia nie mam pojecia dlaczego
szabelek Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Podlacz inne auto.Moze wina lezy po stronie kompa...
testis Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Opublikowano 15 Listopada 2010 No nie wiem juz kika razy podlanczalismy kabel z tego samego kompa i wszystko chodzilo bez zarzutow
Dikson Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Ja tez kiedyś tak miałem:D tak to jest ja sie ma kabel za 35 pln
Rekomendowane odpowiedzi