Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie przebywam w okolicy Koszalina...

I już nie przebywam ;) Szkoda że nikt się nie odezwał, może kolejnym razem.

Cześć,

szkoda, że dopiero teraz odczytałem posta :) daj znać jak będziesz w okolicach na pw, z miła chęcią w spokooju na żywo zobaczę auto no i nie ma to jak opinia użytkownika/

Pozdrawiam

Dziś znów jestem na kilka godzin :)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 148,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

heja,

cos się tam dzieje u was w Koszalinie czy lipa? bo będę śmigał przez wasze miasto w czwartek to mógłbym przystanąć na chwilkę :wink:

pozdro z 3city

Opublikowano

U nas spota chyba z dobry rok czasu żadnego nie było :kwasny:

Opublikowano

uuu to słabo bo jak wczoraj śmigałem przez wasze miasto to cos tam na klubowych ramkach mijałem? słabo się tam staracie :decayed: zobaczę czy cos tam chłopaki robią w słupsku to może do nich podjadę jak u was czeski film :grin:

Opublikowano

Ktoś może chętny w następny piątek lub sobotę na małe spotkanie na podziemnym parkingu w forum ;>

Opublikowano

Można się ustawić :)

Opublikowano

Szkoda, że echa brak... :huh:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam panowie potrzebuje pomalować felgi w Koszalinie jaki to jest koszt mniej więcej

każde felgi są piaskowanie może ktoś ma jakiś adres z góry dziękuje :)

Opublikowano

Pamiętam jak szukalem kogoś do piaskowania/malowania jakoś w kwietniu to ciężko było znaleźć kogoś w okolicy. Ostatecznie zawiozlem do gościa 30km za Słupsk z miejscowosci Trzebielino czy Trzebielino. Koszt za piaskowanie i malowanie proszkowe 4 sztuk 18" 400zl.

Opublikowano

Pamiętam jak szukalem kogoś do piaskowania/malowania jakoś w kwietniu to ciężko było znaleźć kogoś w okolicy. Ostatecznie zawiozlem do gościa 30km za Słupsk z miejscowosci Trzebielino czy Trzebielino. Koszt za piaskowanie i malowanie proszkowe 4 sztuk 18" 400zl.

masz może jakiś namiar telefon adres

Opublikowano

dzięki

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ktoś może chętny w następny piątek lub sobotę na małe spotkanie na podziemnym parkingu w forum ;>

Można się ustawić :)

To jak z tym spotem? chętnie dołacze....choć dużo pracuje więc róznie z czasem... można coś powoli sutalić z terminem...

pozdr,

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To jak z tym spotem? chętnie dołacze....choć dużo pracuje więc róznie z czasem... można coś powoli sutalić z terminem...

pozdr,

Widzę, że jednak B8 się pojawiło :-) Jest duża szansa, że w Święta pojawię się choć na 1 dzień, może by się wtedy jakoś ustawić?

Opublikowano

pozdr,

Widzę, że jednak B8 się pojawiło :-) Jest duża szansa, że w Święta pojawię się choć na 1 dzień, może by się wtedy jakoś ustawić?

:thumbup1:

Opublikowano

pozdr,

:thumbup1:

jestem za , jeśli nic nie wyskoczy a wszystko wskazuje, że nie to można coś ustalić dostosuje się:)

pozdr ALL

Opublikowano

Ja jestem w ZK na parę dni, ale gdyby ktoś coś to chętnie się wybiorę chociażby na mini spota;) Panowie organizować się!! Takie duże miasto a cięzko ekipę zbić do kupy. Ja się dostosuje.

Opublikowano

Ja jestem w ZK na parę dni, ale gdyby ktoś coś to chętnie się wybiorę chociażby na mini spota;) Panowie organizować się!! Takie duże miasto a cięzko ekipę zbić do kupy. Ja się dostosuje.

piątek? ale to też nic pewnego mega zarobiony w robocie jestem.... ale jak coś możemy na PT się łapać/ jeśli będziesz do piątku...

pozdr,