Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Pany.

Jak się zdecyduję na 1.8T to możecie polecić mi gdzieś gazownika co mi założy dobra instalację gazową? Dobre graty to podstawa chyba do tego silnika...

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 148,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Neptun - gaz

Opublikowano

Orientacyjnie jaka cena?

Skrobnięte z Nexusa 4

Opublikowano

Ja również mogę ich polecić. To jest ich stronka:

http://www.neptun-autogaz.pl/

napisać email i czekać na odpowiedź :)

Opublikowano

Dzięki bardzo! :-)

Skrobnięte z Nexusa 4

Opublikowano

Co do spotu, to mnie w Koszalinie przez najbliższe 2-3 tygodnie na 100% nie będzie :( Przyjeżdżam co jakiś czas na kilka dni, więc wtedy się dołączę - o ile będziecie organizować w danym terminie ;)

Opublikowano

Ja do października zamieszkuję Kołobrzeg :)

Opublikowano

Też się chętnie piszę.

Opublikowano

Jak kupię do tego czasu to również jestem na tak. :)

Słyszałem, że ten w Neptun gaz na jakichś mniej popularnych częściach robi gazidlo, prawda to?

W Kołobrzegu jest jakiś dobry fachowiec? Bo kumpel mi mówił tylko nie pamięta nazwy zakładu.

Skrobnięte z Nexusa 4

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem na jakich częściach, ale również mogę ich polecić. Inny samochód po serwisie i regulacji u nich :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, a ja mam pytanie do Was, śledzę forum od jakiegoś czasu i powoli przymierzam się do zakupu B8'ki....czy ktoś z Was posiada takową co by sienpodzielil spostrzeżeniami uwagami przy zakupie i na żywo mógłbym obejrzeć auto. Aktualnie przebywa m w Koszalinie.pozdr

Opublikowano

Pany, gdzie znajde dobra lakiernie w Koszalinie lub okolicach? Potrzebuje kilka wartych odwiedzenia miejsc w mieście i tak 20km od w każdą stronę. Z góry dzięki za pomoc. :hi:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Organizowany zlot "Grupa Vag" Koszalin godzina 12:20 Niedziela , za Castoramą(od strony stacji) o 12:40 wyjazd grupowo na mostowo, mozna zabrac ze soba jakis prowiant poniewaz bd miejsce na grilla . Nie jest to pierwsze spotkanie Vagowiczow, za kazdym razem cieszy sie duza frekwencją :D

Edytowane przez tomacho

Opublikowano

Organizowany zlot "Grupa Vag" Koszalin godzina 12:20 Niedziela , za Castoramą(od strony stacji) o 12:40 wyjazd grupowo na mostowo, mozna zabrac ze soba jakis prowiant poniewaz bd miejsce na grilla . Nie jest to pierwsze spotkanie Vagowiczow, za kazdym razem cieszy sie duza frekwencją :D

postaram się

Opublikowano

No rozpoczęciu sezonu trochę samochodów się pojawiło. Warto podskoczyć, daleko nie ma.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, a ja mam pytanie do Was, śledzę forum od jakiegoś czasu i powoli przymierzam się do zakupu B8'ki....czy ktoś z Was posiada takową co by sienpodzielil spostrzeżeniami uwagami przy zakupie i na żywo mógłbym obejrzeć auto. Aktualnie przebywa m w Koszalinie.pozdr

Aktualnie przebywam w okolicy Koszalina, więc jeśli nadal się przymierzasz do B8 i chcesz zobaczyć na żywo avanta z LEDami to jest szansa :)

Ogólnie jeśli macie ochotę, to można się jakoś umówić na spota :)

Opublikowano

:hi: Panowie jest ktoś w Koszalinie kto wyreza mi zaślepki sprysków chodzi o to żeby wyciąć otwory w zderzaku kompletnie nie mam pojęcia jaki się za to zabrać

Opublikowano

Aktualnie przebywam w okolicy Koszalina...

I już nie przebywam ;) Szkoda że nikt się nie odezwał, może kolejnym razem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualnie przebywam w okolicy Koszalina...

I już nie przebywam ;) Szkoda że nikt się nie odezwał, może kolejnym razem.

Cześć,

szkoda, że dopiero teraz odczytałem posta :) daj znać jak będziesz w okolicach na pw, z miła chęcią w spokooju na żywo zobaczę auto no i nie ma to jak opinia użytkownika/

Pozdrawiam