Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Również nie mogęsiępochlebnie wypowiedzieć o Urbaniaku - zostawiałem u niego Audi na wymianę rolki napinacza rozrządu. Miało być "na jutro", było gotowe dopiero dwa dni później. Niewytłumaczalne olewanie klienta bez drogiej fury - w ogóle po jaką cholerę bieże się za samochody, których w ogóle nie ma chęci robić?

Natomiast w kwestii Pana Włodka z Konikowa - pierwszy mechanik, który na czas zrobił furę, mało tego, miał być telefon, że auto gotowe - było nawet przed terminem. Cena bardzo rozsądna, robota porządna - polecam z czysty sumieniem. Jedynie dojazd kiepski i jak zostawisz furę nie bardzo jest jak wrócić :kwasny:

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 148,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Również nie mogęsiępochlebnie wypowiedzieć o Urbaniaku - zostawiałem u niego Audi na wymianę rolki napinacza rozrządu. Miało być "na jutro", było gotowe dopiero dwa dni później. Niewytłumaczalne olewanie klienta bez drogiej fury - w ogóle po jaką cholerę bieże się za samochody, których w ogóle nie ma chęci robić?

Natomiast w kwestii Pana Włodka z Konikowa - pierwszy mechanik, który na czas zrobił furę, mało tego, miał być telefon, że auto gotowe - było nawet przed terminem. Cena bardzo rozsądna, robota porządna - polecam z czysty sumieniem. Jedynie dojazd kiepski i jak zostawisz furę nie bardzo jest jak wrócić :kwasny:

ale klimat wiejski

facet ma dobre podejście do życia, kawe dostałem i jeszcze mi kazał swoje auto robić bo stałem z łapami w kieszeni

Włodek dał mi klucze i powiedział zrób to zrób tamto, bo co ma mnie za głupoty kasować

jeszcze jakby wypłatę dał za dniówkę

Opublikowano

poprostu wystarczylo odmówić, pewnie to byl jakis żart, a fakt jest taki,ze za pierdoly nie bierze zadnej kasy. sam osobiscie jechalem do niego dwa razy z dwoma łozyskami do wycisniecia i wcisniecia w zwrotnice i dwa razy nie chcial za to nawet zlotówki, dodam,ze w koszalinie wycisniecie i wcisniecie jednego lozyska to srednio 30zl.

Opublikowano

Witam klubowiczów, mam pytanie, wiece może gdzie w Koszalinie można kupić ledy do tablicy rejestracyjnej które nie wyświetlają błędów w b7 ? Kupiłem dzisiaj jedne na placu gwiaździstym ale d*pa jasiu, błąd jest. + Widziałem dzisiaj ładną sztukę pod pizzerią pakman na Kopernika, któregoś z kolegów ? :) Pozdrawiam

Opublikowano
Witam klubowiczów, mam pytanie, wiece może gdzie w Koszalinie można kupić ledy do tablicy rejestracyjnej które nie wyświetlają błędów w b7 ? Kupiłem dzisiaj jedne na placu gwiaździstym ale d*pa jasiu, błąd jest. + Widziałem dzisiaj ładną sztukę pod pizzerią pakman na Kopernika, któregoś z kolegów ? :) Pozdrawiam

:hi:wlutuj rezystorki i po problemie ja tak mam i jest git.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź, no właśnie czytałem że dużo osób wlutowuje rezystory ale mówiłem im tam w sklepie, jaki problem jest i żeby były dobre, zapewnił mnie że błędu nie będzie a jednak. A z tymi rezystorami to jak to jest, bo nie za bardzo się w tym orientuje

Opublikowano
Dzięki za odpowiedź, no właśnie czytałem że dużo osób wlutowuje rezystory ale mówiłem im tam w sklepie, jaki problem jest i żeby były dobre, zapewnił mnie że błędu nie będzie a jednak. A z tymi rezystorami to jak to jest, bo nie za bardzo się w tym orientuje

Tutaj masz dużo info na ten temat :wink:http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/montaz-ori-ledowego-podswietlenia-tablicy-p-and-p-243245/

Opublikowano

Jak mnie pamięć nie myli, to jest sklep na Rokosowie z takimi tematami jak LED, HID etc. Dokładnie koło sklepu Auto Części Lubicz, kawałeczek dalej jest.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Byłem wczoraj w sklepie co kolega wyżej napisał, faktycznie, mają tam ciekawe rzeczy, ale żarówek nie pokazujących błędu nie ma. Zamówiłem dedykowane całe lampki ledowe, 50 zł sztuka, zobaczymy czy będzie działać.

---------- Post dopisany 07-04-2014 at 19:01 ---------- Poprzedni post napisany 02-04-2014 at 14:01 ----------

Dostałem dzisiaj lampeczki ledowe do rejestracji ze sklepu na Zwycięstwa, pasują idealnie, świecą pięknie, błędów nie ma.

Opublikowano

:hi:Panowie czy pan Włodek w Konikowie podejmie się zrobienie rozrządu

Opublikowano

Pytanko co to za przygłup po Koszalinie smiga B5 1,9 TDI (z znaczkiem z maską z filmu krzyk na klapie bagażnika) bo jak jeszcze raz mnie przyblokuję to nie zawaham się kuku zrobić koledze .Bo takie przyspieszanie jak ktoś chce się wpasować to raczej jest prostackie .

Opublikowano

Siemka , gdyby ktos chcial 3 maja jest zlot ogolny Vagow w Jamnie o godzine 12:30 zbiorka pod emka (KOszalin) :>

Opublikowano

podejmie sie. jak chcesz moj kolega tez Ci wymieni rozrząd, łącznie z ustawieniem kąta wtrysku na kompie, co nie wszyscy mechanicy robią. chcesz robic tylko pasek rozrzadu ,czy wszystkie paski?

---------- Post dopisany at 15:22 ---------- Poprzedni post napisany at 15:21 ----------

Siemka , gdyby ktos chcial 3 maja jest zlot ogolny Vagow w Jamnie o godzine 12:30 zbiorka pod emka (KOszalin) :>

no ale dokąd jadą i co bedą robic? jakies wyscigi bedą? :)

---------- Post dopisany at 15:22 ---------- Poprzedni post napisany at 15:22 ----------

Pytanko co to za przygłup po Koszalinie smiga B5 1,9 TDI (z znaczkiem z maską z filmu krzyk na klapie bagażnika) bo jak jeszcze raz mnie przyblokuję to nie zawaham się kuku zrobić koledze .Bo takie przyspieszanie jak ktoś chce się wpasować to raczej jest prostackie .

rozumiem ,ze ktos chcial zebys mu w klapę wjechal?

Opublikowano

---------- Post dopisany at 15:22 ---------- Poprzedni post napisany at 15:21 ----------

[/color]

no ale dokąd jadą i co bedą robic? jakies wyscigi bedą? :)

jadyma na przystan w Jamnie na dzien dzisiejszy okolo 20 osob (40 wezmie udzial ale to kazdy mzoe sobie na fb dolaczyc...) trzeba wziac jakeis kielbaski cos do picia bo bedzie organizowany grill

Opublikowano

podejmie sie. jak chcesz moj kolega tez Ci wymieni rozrząd, łącznie z ustawieniem kąta wtrysku na kompie, co nie wszyscy mechanicy robią. chcesz robic tylko pasek rozrzadu ,czy wszystkie paski?

---------- Post dopisany at 15:22 ---------- Poprzedni post napisany at 15:21 -----

---------- Post dopisany at 15:22 ---------- Poprzedni post napisany at 15:22 ----------

:hi:to jakbyś mógł spytać jaki koszt u niego takiej wymiany raczej sam rozrząd daj znać

Opublikowano

siemasz. koszt wymiany rozrzadu u kolegi 250zl . jakby co to pw.

Opublikowano

Podasz kolego link na facebooka do tego Jamna ?

Opublikowano
:hi: Pany kto zna jakiegoś naprawde ogarniętego elektryka/ elektronika samochodowego okolice Świdwin, Kołobrzeg, Koszalin?