Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobię telefon i Ci odpiszę, za ilę wymiana 4 sszprinów w zawieszeniu :wink:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 148,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To daj znać co i jak. BTW, masz dzisiaj czas? Zadzwonię po pracy i byśmy targu dobili z tą manetką.

Opublikowano

PW.

Opublikowano

Pany mam takie pytanie, jaki lokal byście polecili w Koszalinie żeby można było wyjść grupą z nauczycielkami. Chodzi mi żeby miło spędzić wieczór :drinks::jezyk:

Opublikowano

Ambrozja :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

żart

Opublikowano
Pany mam takie pytanie, jaki lokal byście polecili w Koszalinie żeby można było wyjść grupą z nauczycielkami. Chodzi mi żeby miło spędzić wieczór :drinks::jezyk:

Powiedz gdzie i o której będziecie szli :banan::kox::naughty::decayed:

Opublikowano

Jeśli coś w stylu baru, to polecam browarnię :wink:

Opublikowano

Myślałem o Irish Pub i Fenicja jeszcze, był ktoś?

Opublikowano

Bardzo fajne miejscówki, szczególnie fenicja polecam :)

Opublikowano

Wybrallem Irish Club. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze :wink::banan1:

Opublikowano

:hi:panowie kto w Koszalinie oklei mi ramkę grilla i dekory

zna ktoś adres gdzie można uderzyć :wink:

Opublikowano

Czym chcesz oklejać?

Opublikowano
Czym chcesz oklejać?

folia

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli carbon to tego gościa mogę polecić Kontakt ť PW Folit-System - ściemniamy profesjonalnie w poprzednim aucie oklejał mi maskę i dach w carbon. A ostatnio oddałem do niego audiczkę na przyciemnienie szyb- wykonanie 5+, pytałem go wtedy o oklejenie dekorów, ale w międzyczasie kupiłem alu szczotkowane... :decayed:

Opublikowano
Jeśli carbon to tego gościa mogę polecić Kontakt ť PW Folit-System - ściemniamy profesjonalnie w poprzednim aucie oklejał mi maskę i dach w carbon. A ostatnio oddałem do niego audiczkę na przyciemnienie szyb- wykonanie 5+, pytałem go wtedy o oklejenie dekorów, ale w międzyczasie kupiłem alu szczotkowane... :decayed:

Ok dzięki

Opublikowano

Poleci mi ktoś w Koszalinie dobrą myjnie? Mam na myśli taka nieautomatyczna, żeby nie niszczyć lakieru, ale z kompleksowym myciem, osuszaniem itp. :decayed:

Opublikowano

Jedź na gnieźnienską koło cmentarza, jak dla mnie najlepsza w koszalinie. Za 2zł spryskujesz całą OOOO aktywną pianą. Bierzesz porządną szczotę i auto szorujesz, spłukujesz i ma nabłyszczanie woskowanie. Jak już z myjki wyjedziesz to jest tam wiaterek do odmuchiwania fury(nie wiem jaki koszt).

Opublikowano

No ja dziś tam byłem właściwie, spryskałem piana aktywną, ale nie szorowałem, bo bałem się o lakier. No i samochód nie do końca domyty ;/

Kiedyś była taka myjnia gdzieś w garażach na północy i za 20zł robili pełne mycie z suszeniem, ale nie wiem czy to dalej funkcjonuje.

Opublikowano

ja ogolnie myja samochod na myjni na północy, miedzy lidlem a netto. O tym ze za 20zl myja samochody w garażach 1x slysze :D no ale jest na gnieznienskiej po prawej stronie orlen i za Orlenem jest jedna myjna gdzie sam myjesz a troszkę dalej jest myjnia gdzie za 20zl chyba , myja recznie woskują i wszystko co sobie zażyczysz (odkurzanie, czysczenie srodka, wycieraczki czyszcenie itp.)

Opublikowano

Generalnie chciałbym z myjni wyjechać samochodem który nie ma syfu na lakierze, brudu na felgach itp. a wydaje mi się, że bezdotykowa ciężej ogarnia takie tematy, szczególnie po zimie. Gdzie jest ta kompleksowa myjnia?

A ja mówiłem o myjni, która była w okolicy ulic Gierczak i Kwiatkowskiego, tam jest dużo garaży, jeden z nich był solidnie powiększony w każdym kierunku i dawno temu pamiętam, że myli tam bardzo dobrze samochody.