Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zadzwonię do nich w poniedziałek, a słyszałeś może o Urbaniaku lub na topolowej Bykowski?

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 148,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Urbaniak ok, tylko ceny wyższe niż np u Dydaka.

Opublikowano

I do Urbaniaka kolejka na kilka dni, jeśli nic się nie zmieniło.

Opublikowano

Bykowski najdroższy w regionie, odpuść temat.

Opublikowano

Mechanik samochodowy P. Rafał Tel. 609 420 635

Mścice

jest OK

Opublikowano

Ja jak sobie sam nie radzę to jadę na ul. Lechicką 70. Polecam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W piątek, przed 16.00 na Słowiańskiej w ostatniej chwili zauważyłem srebrnego avanta B5, chyba na klubowych ramkach, za zderzakiem rzucił mi się w oczy FMIC, ktoś z Koszalina? :kox:
Jak dobrze pamiętam auto klubowicza, który sprzedał furę, ale nie mogę sobie przypomnieć kto to :facepalm: Na lechickiej za rondem często je widuję.

to moje bylo :) znak szczegolny to brak koncowek wydechu :) no i fmic z przodu: ) mieszkam tam za rondem :)pozdro chlopaki!

---------- Post dopisany at 19:56 ---------- Poprzedni post napisany at 19:55 ----------

a co do mechanika to polecam Wlodka z konikowa. znam sie na mechanice w audi i wiem co mowie, koles ogarniety i niewiele bierze. jakby nie bylo kiedys glowny mechanik w vw, jedyny który ogarnial corrado.

Opublikowano

Chciałem podziękować koledze prezesik 18, za pomoc przy audiku :banan:.

Opublikowano

Nie było problemu :) wieczorem podesle te pliki o których mowilem

Opublikowano

Przetarła mnie baba na parkingu, na szczęście mam jej oświadczenie. Może ktoś polecić jakiegoś (dobrego i niedrogiego :decayed:) lakiernika?

Opublikowano

czyli chcesz zarobić ....ehh mnie też przetarła ostatnio jakaś menda ..ale c OC tego oszołoma oddaje auto do Mojsiuka na CBL i wiem że pro tam zrobią .:naughty:

Opublikowano
czyli chcesz zarobić ....ehh mnie też przetarła ostatnio jakaś menda ..ale c OC tego oszołoma oddaje auto do Mojsiuka na CBL i wiem że pro tam zrobią .:naughty:

Zajrzę do Mojsiuka, ale jak usłyszy ile lat ma samochód, to nie będzie mu się chciało d*py z fotela podnieść :facepalm:. Dzięki za podpowiedź :naughty:.

Opublikowano

Witam,

Koledzy czy możecie polecić jakiś dobry warsztat/aso żeby się umówić na sprawdzenie auto (Audi B7) w Koszalinie. Nie znam miasta, będę jechał z Bydgoszczy. Może ktoś z klubowiczów pomoże ?

Opublikowano

chcesz oddam ci moje B7 :) hehe

Opublikowano

koledzy pisałem już kilka razy o Urabaniaku i omijać go szerokim łukiem

od czasu jak przestałem do niego jeździć mam spokój z autem, maiłem do niego zaufanie a wyszło jak zwykle

z tego co słyszałem to nie jestem odosobniony przypadek,

opisze szybko jeden nr.

ręczny mi nie odbijał to za I razem coś poczyścił ( 80zł ), ręczny dalej nie odpuszczał i miał wymienić linki ( wizyta II- 120zł )

ręczny dalej to samo i III wizyta i Urabaniak stwierdził że zaciski do wymiany ( ceny nie pamiętam ale była z kosmosu)

dopiero u Włodka w Konikowie wyszło że linki nie były ruszane, podobnie filtr paliwa i świece

jak wróciłem do Urbaniaka po zwrot kasy to stwierdził że już nie ogarnia tylu samochodów, a kasy oczywiście nie miał

świnia do dziś telefonu nie odbiera a jak z innego nr. to nigdy go nie ma

u Włodka byłem kilka razy i razem z nim robiłem swoje auto- super gość i mechanik

drug to Piotr w bramie na Lechickiej w bramie ( tam gdzie Urbaniak miał swój warsztat)

w razie pytań piszcie

Opublikowano

od czasu jak przestałem do niego jeździć mam spokój z autem, maiłem do niego zaufanie a wyszło jak zwykle

opisze szybko jeden nr.

ręczny mi nie odbijał to za I razem coś poczyścił ( 80zł ), ręczny dalej nie odpuszczał i miał wymienić linki ( wizyta II- 120zł )

ręczny dalej to samo i III wizyta i Urabaniak stwierdził że zaciski do wymiany ( ceny nie pamiętam ale była z kosmosu)

dopiero u Włodka w Konikowie wyszło że linki nie były ruszane, podobnie filtr paliwa i świece

jak wróciłem do Urbaniaka po zwrot kasy to stwierdził że już nie ogarnia tylu samochodów, a kasy oczywiście nie miał

u Włodka byłem kilka razy i razem z nim robiłem swoje auto- super gość i mechanik

drug to Piotr w bramie na Lechickiej w bramie ( tam gdzie Urbaniak miał swój warsztat)

w razie pytań piszcie

Tak dla równowagi, właśnie wróciłem od mojego mechanika. Samochód oddałem, bo na blacie temperatura dochodziła mi tylko do 70. Myślałem, że to wina termostatu, a tu niespodzianka, mechanior mówi, że winien był czujnik temperatury. Pytam ile się należy, i tu niespodzianka kolejna - "czujnik wymieniał pan wcześniej u nas, więc robimy to w ramach gwarancji" :smiley:. Fakt, że tani nie jest, ale nie jest też pazerny, spokojnie mógł mnie naciągnąć, a tego nie zrobił.

Opublikowano

Czujnik temp drogi nie jest, ale same zachowanie mechanika godne pochwały :)

Opublikowano

O Urbaniaku ja też pisałem, cwaniak i omijać go szerokim łukiem. Za to polecam Dydaka. Co do sprawdzenia B7 najlepiej do ASO moim zdaniem. Przetrzepią ją porządnie :)

Opublikowano

opisze szybko jeden nr.

w razie pytań piszcie

Tak dla równowagi, właśnie wróciłem od mojego mechanika. Samochód oddałem, bo na blacie temperatura dochodziła mi tylko do 70. Myślałem, że to wina termostatu, a tu niespodzianka, mechanior mówi, że winien był czujnik temperatury. Pytam ile się należy, i tu niespodzianka kolejna - "czujnik wymieniał pan wcześniej u nas, więc robimy to w ramach gwarancji" :smiley:. Fakt, że tani nie jest, ale nie jest też pazerny, spokojnie mógł mnie naciągnąć, a tego nie zrobił.

pisze jak było, od ponad roku nie mam po co tam jechać

prawda taka że z mojej rodziny jeździły do niego 4 auta ( ja A4, brat A6 C6, drugi brat Golf V i ojciec Touaregiem)

polecałem go klientom z mojej firmy,

wiecie jaki wstyd jak mój klient po czasie mówi kogo poleciłem bo dał d*py

Urbaniak bez/pośrednio pomógł wykończyć katy w moim aucie

2-3 razy wstawił mi używane cewki , gdzie zastrzegłem że mają być nowe ( ani słowa że była akcja na cewki w ASO)

w nocy na trasie wywaliło cewkę i tak kulałem do domu, a paliwo szło w katy

poszukaj opinii o Urbaniaku w necie

---------- Post dopisany at 20:58 ---------- Poprzedni post napisany at 20:48 ----------

masz tu link na szybko

Auto-Service Mechanika Tomasz Urbaniak opinie komentarze

tak jak pisałem robił profi robotę i naprawiał bardzo drogie auta , ale z czasem totalnie miał gdzieś mniejsze roboty lub zadania gdzie trzeba poszukać przyczyny awarii

byłem świadkiem jak zgubili kluczyki od passata

no i brał więcej aut niż był w stanie obrobić, umawiałem sie na 8 i czekałem do 16 żeby usłyszeć że dziś nie da rady a ja zrobiłem 50 km w jedną strone

co to za mechanik że mam na ręce patrzeć czy nic nie spierdo...li

ok koniec bo mi ciśnienie skoczyło,

Opublikowano

opisze szybko jeden nr.

w razie pytań piszcie

pisze jak było, od ponad roku nie mam po co tam jechać

prawda taka że z mojej rodziny jeździły do niego 4 auta ( ja A4, brat A6 C6, drugi brat Golf V i ojciec Touaregiem)

polecałem go klientom z mojej firmy,

wiecie jaki wstyd jak mój klient po czasie mówi kogo poleciłem bo dał d*py

Urbaniak bez/pośrednio pomógł wykończyć katy w moim aucie

2-3 razy wstawił mi używane cewki , gdzie zastrzegłem że mają być nowe ( ani słowa że była akcja na cewki w ASO)

w nocy na trasie wywaliło cewkę i tak kulałem do domu, a paliwo szło w katy

poszukaj opinii o Urbaniaku w necie

---------- Post dopisany at 20:58 ---------- Poprzedni post napisany at 20:48 ----------

masz tu link na szybko

Auto-Service Mechanika Tomasz Urbaniak opinie komentarze

tak jak pisałem robił profi robotę i naprawiał bardzo drogie auta , ale z czasem totalnie miał gdzieś mniejsze roboty lub zadania gdzie trzeba poszukać przyczyny awarii

byłem świadkiem jak zgubili kluczyki od passata

no i brał więcej aut niż był w stanie obrobić, umawiałem sie na 8 i czekałem do 16 żeby usłyszeć że dziś nie da rady a ja zrobiłem 50 km w jedną strone

co to za mechanik że mam na ręce patrzeć czy nic nie spierdo...li

ok koniec bo mi ciśnienie skoczyło,

Żeby nie było wątpliwości, mechanikiem o którym pisałem nie był Urbaniak.