edraven Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Jestem, pasuje. Godzina do ustalenia. Może być nawet późna;) Panowie i panie dopisywac się do listy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Mnie już w Koszalinie nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekp Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 A ja właśnie przyjechałem Będę na 100% do poniedziałku, w zależności od tego jak mi się tu przy okazji sprawy biznesowe ułożą może do wtorku/środy. Postaram się zaglądać na forum za info o jakimś spocie, w razie czego Troopers powinien mieć do mnie numer telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 a mnie juz nie ma, będę w wakacje nastepnym razem także może do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troopers Opublikowano 4 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2015 Coś ktoś keidyś? bo coś ciężko się zgadać? ktoś chętny? może Kołobrzeg się dołączy to zawse więcej osób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Jeśli coś się zorganizuje w tym miesiącu, to mogę się przespacerować na Wasz spot... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavetti Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 I co, rusza się coś na pomorzu zachodnim, czy brakuje czasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troopers Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Coś ciężko się zebrać ale w środę 10-06 można się ustawić na jakąs kawe.... do 22 mam wolne jak coś mogę podjehcać jakby ktoś także był... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavetti Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Środa może nie podejść za bardzo- robota do 20. Może w Kołobrzegu coś ruszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szocik Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Witam. Jestem z Koszalina, ale widze że ciężko tutaj o spot. Ale będę czytać i w razie czego będę chętny. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troopers Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Witam. Jestem z Koszalina, ale widze że ciężko tutaj o spot. Ale będę czytać i w razie czego będę chętny. Pzdr no ciężko ciężko się zgadać, ale zawsze wypad na jakś kawke zawsze można zrobić bo tak praca-dom praca ile tak można pzdr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szocik Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 No zawsze można pogadać tylko żeby chociaż z 4 osoby były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PARAF Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Straszną lipę macie chłopaki z organizacją... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Nie pamiętam kiedy ostatni raz w Koszalinie był spot, cos koło 2 lat temu chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szocik Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 to co kiedy robimy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chadury89 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Prezesik a ty dalej w Ustce czy juz wrociles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Dalej w Ustce do końca sierpnia, także któregoś popołudnia można się ustawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chadury89 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 No spoko, masz moj numer w starych pw, do ustki rzut beretem Jutro jade na te bicie rekordu guinessa czy jak to sie tam pisze do Charlotty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesik18 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Właśnie chłopaki z całej kompanii jadą tam, a ja akurat mam służbę dyżurną mam i uziemiony jestem całą sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chadury89 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 To lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi