miszcz_kierownicy Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Mi w tygodniu raczej odpada Mam nienormowany czas pracy i trudno mi się ustawić na jakąś konkretną godzinę
marcin120383 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 dokładnie w tygodniu może być lipa chyba że późnym popołudniem :cool1:
prezesik18 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Ja na tygodniu mógłbym pojawić się na spocie Tak się składa że jadę autem do internatu i do piątku będę w Koszalinie. Co do godziny to wiadomo że po szkole (po 16.00)
danielo Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Witam :cool1:ja jak już wcześniej pisałem to mogę się spotkać pod koniec kwietnia,w tym czasie pasuje mi każdy dzień tygodnia mam upragniony urlopik!!!
jarmary Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 tia ja byłem na 3 spotach...a potem Temat Umarł :> ktoś marudzi że nie ma czasu..za daleko...nie odpowiednia pora...jak stare baby [br]Dopisany: 20 Marzec 2011, 01:57_________________________________________________hmm ja gówniarza...bo podjechałem i mówię że do wymiany rurka co idzie od Turbo...i przy okazji mam kpl wydech od 3.0 TDi i chcem na dwie rurki..i że plug &play tzn wspawanie i bangla...a on ze nie bawi się w takie coś... że za dużo roboty itd....pierdu pierdu... czekaj kiedyś był dobry a teraz obrósł w piórka a Ty co do zimbabwe sie przeprowadziles?? :polew: drogo tam?? :> ostatnio widzialem Cie kolo dzika, strabilem ale nic , zero reakcji..... swoja droga za te szybki to dowodzik powinien byc cofniety :gwizdanie:
insane_Infinity Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Jarmary może moją żonę Widziałeś...hehe ...eee tam szybki robią robotę Mam Chody W Policji :gwizdanie:
prezesik18 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 To jest ktoś chętny na spota w tym tygodniu? :>
Mateo1373 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 A wracając do tematu rezania kata. Jak wygląda kwestia przeglądu ?
krzysieqakces Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 jak nie przejdzie u jednego, to przejdzie u drugiego :gwizdanie: to jest polska
fusse Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 przejdzie przeglad bez problemu. na mierniku nic nie wyjdzie.
tomek1974 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Byłem dzisiaj u Czekaja w sprawie kata.Wywala środek i wstawia z powrotem. Czekaj jak to Czekaj że to nie legalne no ale mówi że około stówki :)
davidoati Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Byłem dzisiaj u Czekaja w sprawie kata.Wywala środek i wstawia z powrotem. Czekaj jak to Czekaj że to nie legalne no ale mówi że około stówki :) i co kolego decydujesz się ?
tomek1974 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Jak będzie wolna stówka to zadzieram kiece i lecę do Czekaja :cool1:
fusse Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 no i git fajnie turbo gwizdze jak nie ma kata jak wlozylem awxa to juz nie ma takiego efektu,ale na afnie to ladnie dmuchal
davidoati Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 To też tam do niego podskocze, mam turbo do czyszczenia to najpierw wywale kata...
jarmary Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Jarmary może moją żonę Widziałeś...hehe ...eee tam szybki robią robotę Mam Chody W Policji :gwizdanie: a to mozliwe, bo nie bylo widac kto za wodze tam trzyma chody to i ja mialem, ale tylko do zeszlego czwartku jak mnie zatrzymali we Wroclawiu, wysiedli odrazu z miernikiem i Pan z TVNu w kamizelce z kamera :polew: a ja w drodze do Wloch czlowieku zapakowany, a Ci mi tu dowod zabieraja :wallbash: Telefon do przyjaciela z Wrocka, 30min i foli nie ma, przeglad podbity, no i dowod z powrotem, ale co nerwow i stresu....a co najwazniejsze strata czasu to bania mala wiec lepiej na Wroclaw sie nie bujaj [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 18:23_________________________________________________ przejdzie przeglad bez problemu. na mierniku nic nie wyjdzie. no ja mialem na mierniku 70%,a powinno byc 30%max....wiec nie wiem jak kolego to mozliwe aby nic na nim nie pokazalo..... :gwizdanie: :gwizdanie: swoja droga to mi na przedniej wybija 29%.... a szyba oryginal
insane_Infinity Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 co Uwaga Pirat :polew: Wrocław ja tam nawet nie smigam ..drogi Tragiczne mają ..kratery same [br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 18:33_________________________________________________@ jarmary a tu chodzi o kata nie o szybki koledzy się pytają
krzysieqakces Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 każda szyba wychodząca z fabryki ma przyciemnienie 30% ta z przodu także
marcin120383 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 To też tam do niego podskocze, mam turbo do czyszczenia to najpierw wywale kata... kolego jaki koszt czyszczenia turbo
krzysieqakces Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 to zależy, ale 300-600zł trzeba dać - zależy u kogo chcesz regenerować czy tylko czyścić? bo można to zrobić samemu, tylko jest problem żeby ją rozkleić na pół, może być tak zapieczone że bez palnika sobie nie poradzisz :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi