kar Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Też będę, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Ja tez bede jest pretekst,zeby oderwac sie od stolu.Na jakiej ul.jest amfiteatr nieznam zbytnio Koszalina cb tez brak.Wescie ze soba swoje kobiety bo moja niechce mnie samego puscic pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 na piastowskiej jest amfiteatr, tam jest taki duzy parking, tam bedziemy ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 a Po co ci nasze Kobiety..ja swoją mogę wziąć ale po co ?? Wejdz na Zumi ..jest to skrzyżowanie Ulic Piastowskiej Z Jedności ...tam jest taki duży Parking i tam jest Amfiteatr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Poto aby moja sie nie nudzila! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Dobra to Wezmę Moją Kobitę ..a co tam niech stracę :polew:[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2011, 13:29_________________________________________________i Jak koledzy w domu all? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Juz w domciu teraz mozna spokojnie wypic malego drineczka.Okazalo sie,ze domykanie szybek z pilota dziala,juz testowalem.Mam nadzieje,ze na nastepnym spocie bedzie nas wiecej,bylo super pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 z Pilota działa?? hmmm u mnie nie...albo nie testowałem[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2011, 21:19_________________________________________________daniel_sen4 next time jak chcesz przeczyścimy ci laser w RNS-E....aby płytki banglały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MICKY74 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 właśnie siedzę przy trzecim drineczku Lubię takie spoty, kiedy jest z kim pogadać )) Pozdrówka i do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Pewnie Do Następnego.. aby jak najszybciej...jak będzie ciepło można jakiegoś Grila Zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fusse Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Panowie, gdzie w koszalinie dobrze zbieznosc ustawia i tanio? tylko nie u makulskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 a u Makulskiego to ile?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 u Makulskiego chyba z 50 - 60 zł, jakoś tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1974 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Makulski to lipa mi nawet równo kiery nie ustawili :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz_kierownicy Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 u Makulskiego chyba z 50 - 60 zł, jakoś tak. 60zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e2rdd23 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 sorki Panowie ze nie pojawiłem sie na spocie ale za ostro zapiłem dzien wczesniej i niebylem wstanie dotrzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz_kierownicy Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Chłopaki.....Chipował się ktoś na Lechickiej? http://www.chiptuningkoszalin.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 odpuść sobie ..jedno wielkie Gówno..... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=170612.150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz_kierownicy Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 odpuść sobie ..jedno wielkie Gówno..... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=170612.150 Link odnośnie czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi