Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja tez bede jest pretekst,zeby oderwac sie od stolu.Na jakiej ul.jest amfiteatr nieznam zbytnio Koszalina cb tez brak.Wescie ze soba swoje kobiety bo moja niechce mnie samego puscic pozdro!

Opublikowano

na piastowskiej jest amfiteatr, tam jest taki duzy parking, tam bedziemy ;>

Opublikowano

a Po co ci nasze Kobiety..ja swoją mogę wziąć ale po co ??

Wejdz na Zumi ..jest to skrzyżowanie Ulic Piastowskiej Z Jedności ...tam jest taki duży Parking i tam jest Amfiteatr

Opublikowano

Poto aby moja sie nie nudzila!

Opublikowano

Dobra to Wezmę Moją Kobitę ..a co tam niech stracę :kox::polew: :polew:[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2011, 13:29_________________________________________________i Jak koledzy w domu all?

Opublikowano

Juz w domciu teraz mozna spokojnie wypic malego drineczka.Okazalo sie,ze domykanie szybek z pilota dziala,juz testowalem.Mam nadzieje,ze na nastepnym spocie bedzie nas wiecej,bylo super pozdro.

Opublikowano

:good:

2011_04_25_18_00_54_688.jpg

Opublikowano

z Pilota działa?? hmmm u mnie nie...albo nie testowałem[br]Dopisany: 25 Kwiecień 2011, 21:19_________________________________________________daniel_sen4 next time jak chcesz przeczyścimy ci laser w RNS-E....aby płytki banglały

Opublikowano

właśnie siedzę przy trzecim drineczku ;) Lubię takie spoty, kiedy jest z kim pogadać :))) Pozdrówka i do następnego ;)

Opublikowano

Pewnie Do Następnego.. aby jak najszybciej...jak będzie ciepło można jakiegoś Grila Zrobić

Opublikowano

Panowie, gdzie w koszalinie dobrze zbieznosc ustawia i tanio? tylko nie u makulskiego.

Opublikowano

Makulski to lipa mi nawet równo kiery nie ustawili :wallbash: :wallbash: