Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 148,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dokładnie włąśnie przed chwilą mi ktoś polecił, że jest tani i kumaty....

Opublikowano

Ja też słyszałem pozytywne opinie o gościu z Konikowa. Nawet jakby padło Ci samo sprzęgło, to przy okazji wyjmowania profilaktycznie bym kupił nowy dwumas. Spory wydatek, ale masz spokój zasadniczo... Jak to dobrze, ze w 1Z nie ma dwumasu :cool1:

Opublikowano

Byłem w konikowie i powiem że Pan bardzo kumaty, jak powiedziałem jakie były objawy a co jest stwierdził bez wahania ze na sniegu przypaliłem sprzegło i już sie dotarło wszystko i jest git tylko po śmierdzi troche.. Jak to określił w tym modelu wstawiali dupne sprzegło od ośki i nie wytrzymuje quattro i chipa. Jak kiedys przyjdzie wymiana to poleca jakieś wzmacniane sportowe lub cos w ten deseń. No i musze wymienic płyn hamulcowy zeby poprawić prace sprzęgła... Już wiem ze z paroma innymi drobiazgami przyjade tylko do Niego ;)

Opublikowano

A widzisz, czyli jednak dobry mechanior :wink4: Dobrze wiedzieć, jak coś z moim się będzie działo to też do niego podskoczę.

Opublikowano

:hi: dajcie jakiś namiar na niego

telefon lub adres :notworthy:

chodzi o Konikowo

Opublikowano

P.Wlodek byl kiedys glownym mechanikiem w aso koszalin, tak naprawde nikt tam nie kumal bazy tylko On.

co do tego sprzegla Twojego, to moze byc problem z kupnem mocniejszego, tzn kosztuje mega kase np u radzikowskiego. a jedynie co Ci zrobi to wzmocni docisk. docisk mozna samemu wzmocnić. [br]Dopisany: 07 Luty 2012, 20:45_________________________________________________aha i jeszcze pytanko. masz avf? z 6 biegową skrzynia? jesli tak to sprzedal Ci kit, bo sprzegla na 6biegowej skrzyni byly naprawde mocne. tarcza 240mm, nie 228mm jak w afn, awx,avg, 1z,ahu itd. takze musi Ci sie chyba grubo konczyc sprzeglo jak na sniegu lapiesz poslizgi sprzegla. kola traca przyczepnosc a nie sprzeglo.

goscie do grubo porobionych aut zmieniaja wlasnie skrzynie na 6 biegową, bo tylko do takiej da sie wrzucic tarcze 240mm i nie sa to setupy tj jak avf na czipie czyli jakies 170koni i 380Nm.

no ale to Wlodek jest mechanik,a ja sie nie znam :decayed:

Opublikowano

Tzn. Nic mi nie sprzedał tylko mówił ze tu były dupne sprzęgła ale nie pytał o skrzynię czy o model silnika. Mówił ze tylko przypalilem i tyle, ale jechałem do Zakopca i podczas wyprzedzania na 4,5,6 biegu jest poślizg sprzęgła. Będę musiał coś kupic ale nie wiem czy warto kombinować ze wzmocnieniami tarczy i docisku itd, czy kupic poprostu sachsA nowy komplet, może i z 2 masem . Tak mam avf 6 biegów.

Opublikowano

kup nowy komplet sacha, Wlodek pitolil cos. te sprzegla przenoszą bez problemu wiecej jak 400nm. juz Ci pisalem jakie masz sprzeglo 240mm tarcza! tylko pozazdroscic:)

Opublikowano

Czyli poprostu sie skończyło i tyle. Mam 357 NM wiec nie powinno być problemu... Zamiast kombinować ze sportowym sprzeglem kupię sachsA i może dorzuce na zestaw z 2 masem ;) . Dzięki :hi:

Opublikowano

Może jest ktoś chętny na spota w tygodniu?

Opublikowano

Ja mogę wpaść B4 :naughty:

Opublikowano

Coś małe zainteresowanie spotem. Może są jeszcze jacyś chętni?

Opublikowano

Ja mogę podjechać ale tylko w niedzielę,w tygodniu brak czasu,a tak pozatym trzy lub cztery razy w tygodniu jestem w Koszałkowie tyle,że sprinterem :>

Opublikowano

:hi:

zależy kiedy miał by być :kawa:

Opublikowano

Ktoś chętny na intercoolery od S4 B5 po dobrej cenie ?

Opublikowano

pany gdzie w koszalinie mozna wypiaskowac i pomalowac zaciski samochodowe?

Opublikowano

Panowie może jakiś spocik w niedzielę :naughty:

Opublikowano

pany gdzie w koszalinie mozna wypiaskowac i pomalowac zaciski sa mochodowe?

nie za wcześnie? :P jeszcze pewnie nie raz solą posypią, poza tym opłaca się za to płacić? :) ja tam wolę osobiście się pobawić :) ale jeśli kogoś szukasz, i chcesz to zrobić naprawdę dobrze to mogę zostawić namiar do jednego gościa, tyle że z sarbinowa.