Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany, kiedy ustawiamy się na jakiś spocik? Nowy Rok się zaczął, trzeba by przywitać go w zacnym gronie Audiczek :naughty: Kupiłem nowy interfejs (w weekend testuję), gdyby ktoś chciał sobie podpiąć B6 czy B7 to nie ma problemu. Stary do B5 też oczywiście dostępny. To jak, kiedy Wam pasuje?

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 148,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

po sesji :wallbash:

Opublikowano

Panowie, mam pytanko, czy ma ktos z was moze zawór n75 z TDI? ten co steruję turbem na kwadratową wtyczkę. czarna obudowa. biała główka. nie wiem czy sie moj sypie czy nie, a szkoda kupować. chcialbym choc na chwile pożyczyć ewentualnie kupic. pożyczyć oczywiscie nie za darmo :)

Opublikowano

Wie ktoś gdzie w Koszalinie można zrobić renowacje felg aluminiowych i za jaką cenę?

Opublikowano

Wie ktoś gdzie w Koszalinie można zrobić renowacje felg aluminiowych i za jaką cenę?

Najpewniej w Kamieniu Pomorskim....Jest jakiś mały warsztacik w Koszalinie...ale nie bardzo wiedzą, o co chodzi ... Sądzę, że musisz wydać ok. 150-200 od sztuki ..minimum ...;)

Opublikowano

A masz jakieś namiary na nich, np stronka internetowa, albo adres?

Opublikowano

Kolega malował na Wenedów nr 507 140 660 piaskowanie 120 zł. za 4 szt. malowanie trzeba się dogadać. :hi:

Opublikowano

Panowie co powiecie na dzisiejszego spota na 13tą,ładna pogoda trzeba zacząć w nowym roku :gwizdanie:

Opublikowano

Nikt się nie odezwał. Każdy leży po nocy... Może za tydzień się ustawimy gdzieś konkretnie?

Opublikowano

Ze względu,że musiałem być w koszałkowie to spot był jednoosobowy :D Za tydzień niedam rady :confused4: za dwa to tak :>

Opublikowano

Będziecie na mnie źli Panowie, jak wpadnę na spota nowym nabytkiem? B4 kupiłem...

Opublikowano

a co z a4?

Opublikowano
:hi: pokarz jakieś foto :naughty:
Opublikowano

A co to za regres ?

Nie chcesz grilla od RSa puścić ? :naughty:

Opublikowano

A4 zostawiłem chwilowo ojcu, taka przejściowa sytuacja rodzinna, że kasę trzeba było na co innego wyłożyć. A że potrzebne dwa auta, to kupiłem sobie do latania coś tańszego. Mam nadzieję, że niebawem A4 wróci w moje ręce. Grill RS4 zostaje :naughty:

Fota B4:

b4.jpg

Nie ma ktoś może przypadkiem jednego ori kołpaka luzem? Bo te co wrzuciłem są w sumie na sprzedaż, ori stała na takich bardziej popularnych, ale jeden był bez logo, to zmieniłem...

Opublikowano

Te kołpaki z fotki są spoko :good:

Opublikowano

Jak kupowałem swoje a4 w Berlinie to dałem 2600 E a obok stała taka ładna B-4 za 5000 E. To były bardzo dobre bryczki. :good: Benzyna czy Rudolf Diesel ?

Opublikowano

B4 ładna, na dodatek słuszny kolor ;p Ja tam czerwone lubie :) Który to rok ?

Opublikowano

Rok 93, zetor, ogólnie stan prawie idealny - na serio, byłem na diagnostyce i nie mam nic do roboty przy aucie Jedynie filtr paliwa zmienić i to wsio :) Oczywiście parę rzeczy do rezania, ale poza tym wóz idealny. I podstawa - nie był malowany ani uderzony, wszystko sprawdzałem. Serwis miał do 163 tysięcy, teraz ma 222... Niebawem będzie temat w dziale Moja Audi, to więcej Wam powiem :good:

Opublikowano

Ah te czerwone 80tki, kiedyś też w domu mieliśmy w takim kolorze tylko B3. Najlepsza fura pod blokiem była. Piękne czasy :)