Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Murdzi, masz może dalej kabel do VAG-a ? Przez przypadek znalazłem fajną instrukcję jak można przekodować swój moduł komfort . Np na opcję , że po przekroczeniu 15km/h automtycznie ryglują się drzwi, albo , że przy zamknięciu pilotem zamków, automatycznie zamykają się szyby.

http://www.e-warsztat.eu/2010/01/jak-ustawic-opcje-komfortu-w-swoim-samochodzie-vag/

Zastanawiam się czy to zadziała. Nie chciałbyś się spotkać i popróbować ? :)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 148,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To i ja bym coś takiego u siebie chciał ;p A fajnie by było jak bym się podpiął pod kompa bo mam błąd do skasowania, Service oil.

Opublikowano

OIL możesz skasować sobie bez podpinania do kompa.

1. Wcisnąć i przytrzymać przycisk A,

2. Włączyć zapłon,

3. W polu wyświetlacza licznika kilometrów pojawią się litery „Service OIL”,

4. Zwolnić przycisk A,

5. Wyciągnąć przycisk B i przytrzymać aż na wyświetlaczu pojawi się „Service – - -

Opublikowano

A co to przycisk A i B? Próbowałem już z tymi dwoma przy liczniku przyciskami, ale nie dało rady.

Opublikowano

przy zamknięciu pilotem zamków, automatycznie zamykają się szyby.

W moim z pilota mogę zamknąć wszystkie szyby ale możliwości otwierania nie mam. Tak sobie myślę, że latem byłoby fajnie przed wejściem do samochodu opuścić szybki i go trochę przewentylować.

Opublikowano

A co to przycisk A i B? Próbowałem już z tymi dwoma przy liczniku przyciskami, ale nie dało rady.

Chodzi prawdopodobnie o te pokrętła. Opcja możliwa w licznikach od 1998.

tmp20110906_234826.jpg

Opublikowano

Murdzi, masz może dalej kabel do VAG-a ? Przez przypadek znalazłem fajną instrukcję jak można przekodować swój moduł komfort . Np na opcję , że po przekroczeniu 15km/h automtycznie ryglują się drzwi, albo , że przy zamknięciu pilotem zamków, automatycznie zamykają się szyby.

http://www.e-warsztat.eu/2010/01/jak-ustawic-opcje-komfortu-w-swoim-samochodzie-vag/

Zastanawiam się czy to zadziała. Nie chciałbyś się spotkać i popróbować ? :)

jak wam się uda poustawiać te cudeńka to dajcie sygnał

fajnie by było aby zamki się zamykały po przekroczeniu 15 km bo się wozi dzieci

Opublikowano

Mi sie w audi zamykają własnie po przekroczeniu 15 i jak znajde dobry kabel który połączy mi sie z komfortem to wyłącze to ...... Kiedy z kim nie jade to każdy zapomina o tym i jak się zatrzymam to szarpie po klamkach, aż już zaczynają luźno latać.. Poza tym przy drugim pociągnięciu klamki i tak sie drzwi otwierają... :wink4:

Opublikowano

Dawno nie zaglądałem, wybaczcie, że tak późno odpisuję. Kabel mam, mało tego, kupiłem nowy i ten łączy się nawet z B6 na CANie :D Także VCDS już nawet na nim bangla, dajcie tylko znać kiedy robimy spota i możemy się pobawić. Ja aktualnie zajmuje się rezaniem swojego nowego cudeńka, tutaj mam tylko moduł ABSu i silnika :polew:

A co do tego antynapadu, to to jest strasznie irytująca rzecz jak dla mnie, ojciec miał to w BMW i szlag mnie jasny trafiał z tych cholerstwem. Bardziej mi się podoba opcja domykania szyb z kluczyka, niby też można zakodować... Będziemy próbowali :good:

Opublikowano

fajnie by było aby zamki się zamykały po przekroczeniu 15 km bo się wozi dzieci

Dzieci to chyba lepiej zabezpieczyć przesuwając ten dzyndzel przy zamku w pozycję w której można otwierać tylko z zewnątrz. Tak jak napisał kolega mario z antynapadem dzieci poradzą sobie pociągając dwa razy za klamkę. U mnie drzwi blokowały się po przekręceniu stacyjki ale to wyłączyłem.

Opublikowano

u mnie z tymi szybami jest odwrotna sprawa, mogę szybki otwierać z pilota, ale nie mogę zamykać - nie wiem jak to jest.. :(

Opublikowano

u mnie z tymi szybami jest odwrotna sprawa, mogę szybki otwierać z pilota, ale nie mogę zamykać - nie wiem jak to jest.. :(

Opublikowano

Opublikowano

Potrzebuję kupić nowe opony 17', 225/45... Ktoś może mi doradzić gdzie i co mam kupić żeby nie przepłacić, a żeby były jak najtrwalsze i jak najcichsze?.... Pozdro

PS. W wątku o oponach odpowiedziało mi echo ;) Pozdro

Opublikowano

Potrzebuję kupić nowe opony 17', 225/45... Ktoś może mi doradzić gdzie i co mam kupić żeby nie przepłacić, a żeby były jak najtrwalsze i jak najcichsze?.... Pozdro

Opublikowano

Opublikowano
  • Autor

No i mamy nowe forum

Opublikowano
No i mamy nowe forum

No i może w końcu zaczniemy nowe spoty?

Opublikowano

Witam ale dziwnie po tej przeprowadzce

---------- Post added at 13:41 ---------- Previous post was at 13:34 ----------

ale lipa nic nie mogę znależdż

Opublikowano

Ja już drugi dzień przed kompem i jeszcze jestem w lesie żeby to wszystko sobie poukładać tak jak było przed,ale już z górki.

To Pany kiedy spot?