Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To gdzie ty dorwałeś autko w takim stanie? Zagramanicą? Czy od jakiegoś miłośnika? :mysli:

A ten przebieg 222k jakby ciut nierealny, jak na ten motor i model. Ale jak to naprawde oryginał to tylko pogratulować udanego zakupu.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 148,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dorwałem w kraju, facet wystawił ją w czwartek o 21.20, a ja u niego w piątek rano o 9 byłem po wóz :naughty: Książka serwisowa niby jakaś tam do niej była, ogólnie też mi się wydaje ten przebieg lekko bajeczny, ale jak zajrzałem pod auto, to byłem w szoku. Nowy wydech, nowe tarcze, nowe klocki TRW, wszystkie osłony, nic nie malowane, nie szpachlowane (leciałem wszystko czujnikiem), wszystkie plastiki pod maską, olej półsyntetyk Shell, środek praktycznie idealny - no auto marzenie :good: A co do historii samochodu, dwa lata temu była przyprowadzona od jakiegoś gościa z Niemiec, gdzie stała w krzakach, miał jeszcze dwa inne samochody. Ponoć lakier był strasznie wypłowiały od słońca i to tyle. A na chwilę obecną jedyną poważną wadą jest lekko pęknięty tylny zderzak, trochę odstaje. Ale to się spokojnie ogarnie jak będzie cieplej. Parę drobiazgów i wóz igła :przebiegly:

Opublikowano

Chodzi za mną taka AUDI i to na poważnie tylko bardziej sie rozglądałem za wersją COMPETITION czyli 2.0 benza i quattro ;) Ale furgon kozak ma tą swoją magie, której nowsze audiki nie mają :)

Opublikowano

Ponoć te Competition to nie jadą zbytnio. To ma tylko 140 koni, ale te zderzaki :kox: Zawsze można zeswapować chociażby na 1.8T...

Opublikowano

Pod koniec produkcji b-4 wychodziły z ładniejszą tapicerką, dwiema poduszkami i klimatronikiem. Pamiętam, że się śliniłem na taką :slina:

Opublikowano

Dokładnie od końca 94 roku takie szły. Miały już parapety na boczkach, parę dodatków z A4, np. kierownicę. A co do climatronica to tylko w benzynach szły seryjnie z tego co wiem :gwizdanie:

Opublikowano

Jak tam Panowie wasz czas wolny w weekend?? może jakiś spot w sobote na zimowo ?? Np. 17:30 ........ Czy narazie odpuszczamy? :gwizdanie:

Opublikowano

Nie cwaniakuj, Ty masz ferie :naughty:

Opublikowano
:dance2::dance: ;p czyli narazie odpuszczamy ;)
Opublikowano

ferie już nie pamiętam co to było ;(

Opublikowano

Davidoati, ogarnąłeś już tego kolesia od szybek? Miałeś dać znać :gwizdanie:

Opublikowano

nie mam czasu grzebac przy tym po sesji, a pozatym jest mróz i zimno nie ma jak plastikow sciagnac ze slupkow

Opublikowano

Ogólnie większość z mojego roku ma sesje ale mi sie udało :rolleyes: ale i tak miałbym tylko 2 egzaminy wiec co tam ;)

Opublikowano

Ja na karcie też mam niby tylko dwa egzaminy, ale dziwnym trafem reszta przedmiotów też kończy się oceną, a co za tym idzie kołem. A to praktycznie w ogóle nie różni się od egzaminu niestety. Dawid, daj znać jak tam Golfina jak już odpalisz :naughty:

Opublikowano

A to prawda :)

Opublikowano

Ogólnie większość z mojego roku ma sesje ale mi sie udało :rolleyes: ale i tak miałbym tylko 2 egzaminy wiec co tam ;)

A co studiujesz? :wink4:

Opublikowano

Mechaniczny Transportowiec :polew:

Opublikowano

witajcie mróz trzyma rano u mnie -20 ale audiczka zapaliła od kopa :> :>

Opublikowano

Ja co prawda w Czarnem jestem i u mnie -18 jak odpalałem, ale też bez większych problemów :decayed:

Opublikowano

No taka prawda ;p transport od strony mechanicznej ;p hehe /// Mam inny problem .... pojeździłem audikiem po śniegu i podkreślam pare kółek samym gazem bez sprzegła i nagle dym spod machy z okolic skrzyni , smród niby spalonego sprzęgła i jkaby oleju no i podczas jazdy na trasie i depnieciu totalne slizganie sprzegła........ wczoraj odeszło troche slizganie ale przyszły drgania buda i drążkiem biegów przy przyspieszaniu....... jakos na dniach z pacjentem podjade gdzies do jakiegoś speca co jesyt grane... czy tylko sprzegło sie skończyło ,,, czy dwumas tez .. :confused4:

KOleega Insane podpowiada ze spec od audi/vw to Tomek Urbaniak na Topolowej wiec chyba tam podjade...