Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dokładnie, zmieniacie całą zawiechę i nic nie trzeba grzebać ze zbieżnością, jedynie jak przy końcówkach pokręcicie to wtedy się geometria zmienia, a tak to śmiało można wykręcać wahacze i zakładać nowe :gwizdanie: jeśli będziesz robił sam Dawidzie, to wykręć cały macperson i wyjmij wszystko razem z amorkiem, tak jest chyba najszybciej - przynajmniej ja tak zawsze robiłem, nigdy inaczej. Wtedy jest łatwy dostęp do wszystkich wahaczy, a najlepiej jak się ma jeszcze podnośnik, wtedy to już w ogóle bajka :notworthy:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 148,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dokładnie, zmieniacie całą zawiechę i nic nie trzeba grzebać ze zbieżnością, jedynie jak przy końcówkach pokręcicie to wtedy się geometria zmienia, a tak to śmiało można wykręcać wahacze i zakładać nowe :gwizdanie: jeśli będziesz robił sam Dawidzie, to wykręć cały macperson i wyjmij wszystko razem z amorkiem, tak jest chyba najszybciej - przynajmniej ja tak zawsze robiłem, nigdy inaczej. Wtedy jest łatwy dostęp do wszystkich wahaczy, a najlepiej jak się ma jeszcze podnośnik, wtedy to już w ogóle bajka :notworthy:

Wszystko to prawda, tylko że w A-4 mcphersona nie ma jest natomiast kolumna zawieszenia ( to zupełnie inny wynalazek ). Wymotowuje się ją banalnie prosto. Kiedyś muszę wam pokazać jaką ja miałem zawiechę w swoim, była nie aluminiowa tylko żelazna. :)

Opublikowano

no mi o tą kolumnę oczywiście chodzi, ale wszystko mówię macpersony no to i ja na to przystałem :tongue4: całe zawieszenie zmieniałem już przynajmniej 5 razy, więc z zamkniętymi oczami już mogę to robić :decayed:

Opublikowano

jak mi cos stukalo (okazalo sie,ze lozysko stukalo! ) to tez z 5 razy juz to rozkrecalem wszystko ;) na pamiec wszystkie klucze i momenty znam :) z podnosniczkiem to jest bajka : )

na przyszly rok czekaja na mnie gumy belki tylnej, tam to dopiero jest zabawa, wszystko trzeba wykrecic, hamulce amory i sama belke.

Opublikowano

Panowie czy ktoś na miejscu posiada adapter can bus do concerta II ?

Mam radyjko i chciałbym sprawdzić czy działa, i czy wie ktoś może gdzie

można ewentualnie rozkodować concerta w Koszalinie ?

Opublikowano

Mi rozkodowywali w poprzednim autku navi plus chłopaki na władka czwartego,muślę,że poradzą sobie też z Twoim :wink4:

Opublikowano

Tam w podziemiach? Mi rozkodowywali radio Becker Traffic Pro z BMW E46 ojca dwa miesiące... Cholernie niesłowni jak dla mnie :thumbdown:

Opublikowano

bliźniaki?

Opublikowano

Już kiedyś korzystałem z ich usług, ale pamiętam, że wchodziłem po schodkach do góry, więc chyba nie chodzi o podziemia.

Opublikowano

A nie wiem czy bliźniaki, nie przyglądałem się im szczególnie. Wiem jedynie, ze więcej tam moja noga nie postanie.

Opublikowano
  • Autor

blizniacy zmienili miejsce teraz i wchodzi sie w podziemia(piwnica w bloku) kolo podkowy

Opublikowano

Kto jak kto ale jeżeli chodzi o bliźniaków z okolic podkowy to jak dla mnie kozacy. Nikt nie potrafił mi dojść czemu auto nie łąpało temp.. Auto stało też u chłopaków za ratuszem od drugiej strony zielonego młyna, którzy tez wymiatają ale nie ogarnęli. Bliźniacy szybciutko doszli ze gdzies tam w zegarach nie ma masy + ponowne programowanie zegarów i wszystko git za małe pieniądze :) POLECAM w 100%

Opublikowano

Mi bliźniaki rozkodowali radio w 40 min chyba, oddałem, dojechałem do domu i es, że można już odebrać, więc źle chyba tak u nich nie jest.

Opublikowano

w tym sa ok, ale nie dajcie sie namówić na czipy od nich. lipa jak ch..

Opublikowano

dajcie spokój, u bliźniaków zostawiłem radio, to tydzień czasu dzowniłem codziennie to słyszałem "będzie jutro", następnego dnia znów tu samo "będzie jutro", no to się wkurzyłem po tygodniu, radio zabrałem i spokój. Może i się znają, ale nie są poważni.

Opublikowano

Też bym nie wkurzył gdyby przetrzymywali mi sprzęt, ale kto inny w Koszalinie robi takie cuda ?

Opublikowano

koło ratusza naprzeciwko katedry chłopaki mi kiedyś w jeden dzień za 80zł rozkodowali ori radyjko Audi, tak więc polecam :hi: tam jest taki komis, wchodzisz, ładnie się uśmiechasz i ci zrobią :gwizdanie:

Opublikowano

koło ratusza naprzeciwko katedry chłopaki mi kiedyś w jeden dzień za 80zł rozkodowali ori radyjko Audi, tak więc polecam :hi: tam jest taki komis, wchodzisz, ładnie się uśmiechasz i ci zrobią :gwizdanie:

Też ich polecam wgrywali mi mapki i zmieniali język w RNS-e.

Opublikowano

Jak ja u nich byłem to niedali się przekonać, żeby rozkodować radio, mówili, ze się tym nie zajmują, ale można próbować.

Opublikowano

boją się po prostu :) idź do nich jeszcze raz i powiedz że koledzy polecali ten zakład, jak trochę rodzynem zaleci to ci pomogą :decayed: