Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

noooo, faaajne fotki :decayed: trochę mało widać, bo ciemno, no ale zawsze jakaś pamiątka :naughty:

tak sobie myślę, może byśmy organizowali spoty co tydzień? Jak mieszkałem w Gdańsku to chłopaki i DZIEWCZYNY ( :naughty: ) co tydzień latali i było super, od czasu do czas jakiś grill :) więc może byśmy ustalili jakąś konkretną godzinę i np w każdą niedzielę się tam spotykać? Z czasem pewnie coraz więcej osób by do nas zaglądało :wink4:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 148,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hmm... No ja bardzo chętnie, ale... Myślę, że jak mamy robić na parkingu podziemnym spoty, to lepiej w tygodniu to ogarnąć. Co byście powiedzieli np. na środy o 19-20 na parkingu pod Forum?

Opublikowano

Trafił się spontanicznie ;p Brakuje jedynie navi i tempomatu a tak to chyba full choć zawsze może być coś więcej czego pewnie nei wiem ;)

A zdjęcia extra :> następnym razem się ustawimy w półkolu i będzie git :good:

POmysł ze spotami regularnymi całkiem spoko ;)

Opublikowano

w tygodniu to pewnie kilka osób odpadnie, bo robota, itd. Ja np na cały tydzień wyjeżdżam do Słupska trochę poudawać że studiuję, no i wracam dopiero na weekend, więc mi w środku tygodnia nie bardzo pasi, weekend jedzynie, no i najlepiej niedziela :wink4:

dobra, trzeba rzucić propozycją jakąś, zobaczymy komu co pasuje: co powiecie na każdą niedzielę o godzinie 18, parking podziemny Forum? :naughty: rzucajcie propozycjami i coś konkretnego ustalimy :gwizdanie:

Opublikowano

Pomysł ok tylko o 18 w forum w niedziele jest ostro zawalone ... :confused4:

Opublikowano

ano właśnie, przeoczyłem to :tongue4: a w Kosmosie chyba mało miejsca, co? No i lipa... :mysli:

Opublikowano

No u mnie w weekend to raczej średnio, chyba, ze wieczorkami w niedziele, bo wcześniej to raczej do domu zjeżdżam :kwasny: Ale w sumie gdzieś tak koło 19 co niedziela... Nie byłoby źle. Tylko tak jak mówicie, parking pod kosmosem może być za mały, poza tym lipa jakbyśmy stali każdy sobie, a nie koło siebie (co pewnie będzie trudne do realizacji)... A Forum w niedziele czynne tylko do 20 jest :wallbash: Chyba, że parking dłużej otwarty :naughty:

Opublikowano

OJ tam oj tam wszyscy sie pobawią ;) Przejedziesz się i quattro jak będziesz chciał ;) :>

Przyznam Ci że środek masz zacny :good:

poczekaj aż ja swój skończę :naughty: może kupię to białą skórę co masz gość na forum na sprzedaż, potem jeszcze biały carbon i będzie totalny ogień, dupaki będą szybami wskakiwały hahaha :polew: :polew: :polew: :polew:

widziałem ta skórkę, jak założę chromy to też by mi taka w sumie do środeczka pasowała :slina:

Opublikowano

parking chyba jest dłużej mi się wydaje, chociaż głowy nie dam :) lipa lipa ogólnie, chyba jednak będziemy musieli się nacieszyć miejscówką pod chmurką :naughty:

Opublikowano

Tak mi się przypomniało teraz panowie ze na makro jest dobry parking. Jakoś rok temu takie mini spoty tam były...generalnie tłoku nie ma, ale przestrzeń i oświetlone dobrze...

Opublikowano

o, dobry pomysł :good: chociaż w sumie jest kilka takich miejsc, np na wylocie na Sianów jest Lidl, tam tez jest fajny parking i dość dużo miejsca, nigdy tam nie ma tłoku, jest dość dobre oświetlenie :)

Opublikowano

Mi pasuje, bo ja z Rokosowa jestem, więc LIDL jak najbardziej ok :)

Opublikowano

A mi Makro pasuje, 2 min drogi na piechotę i jestem, autem może z minute :) Jestem za Makro.

Opublikowano

mi się wydaje że obojętnie gdzie, każdy ma samochód i może dojechać :) kolega sbenios ma kilka minut, ja z Sianowa kilkanaście, więc chyba krzywdy nie będzie z tym lidlem :> zresztą, poczekajmy aż każdy kto ma zamiar wpadać na spoty wypowie się co i jak :good:

Opublikowano

OJ tam oj tam wszyscy sie pobawią ;) Przejedziesz się i quattro jak będziesz chciał ;) :>

Przyznam Ci że środek masz zacny :good:

Mój tyłek też pasował do tych kubełków kolegi mario0760 :decayed:

Chciałbym jeszcze raz podziękować za skasowanie inspekcji koledze Murdzi. :notworthy:

Opublikowano

mirek s, nie ma problemu, trzeba sobie pomagać :good:

Opublikowano

Ja bym przyjeżdżał na spoty gdyby były w tygodniu, ewentualnie w niedzielę wieczorem (tak jak ktoś wcześniej wspominał nie wcześniej niż o 18.00). Miejsce dla mnie nie ma najmniejszego znaczenia. Jak wiadomo nie ustalimy takiego dnia i godziny spotu kiedy to by wszystkim pasowało.

Opublikowano

To jest kto przeciwko tego by spoty były organizowane w każdą niedzielę powiedzmy o 18:00? Co do miejsca to jeszcze się ustali i pewnie zależne to będzie od pogody :)

Opublikowano

Może w pierwszego posta wkleimy jakąś fotkę z ostatniego wypadu co by była jakaś strona tytułowa :decayed: