Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Spoty w Koszalinie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W Koszalinie taniej jak 70 nie widziałem i nie słyszałem. :blink:

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 148,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja akurat mieszkam na stancji u mechanika i z tego co wiem, to on coś koło 100zł woła...

Opublikowano

ale zdzierstwo :decayed: w sianowie za 50zł z pocałowaniem w rączkę robią, chłopaki ogarnięci :tongue4: chyba że na starego dziada traficie to menda tylko wk***ić człowieka potrafi, nie lubię do nich jeździć :no: no ale jak ktoś chce przyoszczędzić to za 50zł w sianowie zrobią :naughty:

Opublikowano

:hi: to jak w Sianowie ustawiałeś zbieżność to tak jak byś w cale nie ustawiał :> :> wiem coś o tym

a w ZORD biorą 75 zł ale tam chociaż masz kierownicę równo :good: :good:

Opublikowano

Dobra, Panowie, może zrobimy osobny temat na pogaduchy, a osobny na spoty? Będzie trochę czytelniej, czy nie?

Opublikowano

etam, o spotach i tak nie ma co pisać, jak już są wszyscy zebrani w jednym miejscu to moim zdaniem niech już tu zostaną i sobie spamują :decayed:

Opublikowano
  • Autor

krzysieqakces popieram kolege bedzie za duzo zamieszania i nie porozumień. :hi:

Opublikowano

krzysieqakces, to raczej mój pomysł się nie przyjął :no: W każdym bądź razie, czy ktoś z Koszalina ma jakąś Audiczke na części? Bo parę pierdół bym potrzebował do swojej. No i priorytetowo - nie chce się nikt zamienić na dekory? Daję swoje drewno i chce w zamian też drewno :decayed:

Opublikowano

Ja wiem np jak są spoty w Gdańsku to wszystko jest w jednym temacie :D najpierw jest spot, a potem każdy każdego obgaduje w tym jednym wątku :decayed: jest tam natrzaskane grubo stron, a u nas cieniutko cieniutko :no: ja zrozumiałem że kolega e2rdd23 mnie nie poparł :gwizdanie: w sumie mi to obojętnie, byleby coś się działo :rolleyes:

Opublikowano

Zasadniczo dla mnie nie ma problemu zrobić spota ;) Tylko żeby przyjechało chociaż parę osób...

Opublikowano

no dla mnie też nie ma problemu :naughty: gdzieś na weekendzik na przykład, albo piątek :hi: ja jestem otwarty :notworthy: tylko w tygodniu może mnie nie być bo jestem na uczelni w Słupsku, ale na weekendzik wracam więc mogę śmiało zaprezentować moje stalówki bez kołpaków :polew:

Opublikowano

W piątek... Ale o której godzinie?

Opublikowano

ja w piątek na uczelni do 13, potem wracam do Sianowa i o 21:30 zaczynam grac imprezę, więc tak o 17 może? Albo 16, żeby jeszcze całkiem ciemno nie było i zimno :wink4: no ale proponujcie możesz jeszcze jakieś godziny? Kto się pisze w ogóle od tego zacznijmy? Bo znając życie to przyjadę ja i Murdzi :)

Opublikowano

Jak zostane w piatek w koszalinie to mogę wpaść również :wink4:

Opublikowano

davidoati, gdzie parkujesz brykę? :tongue4: bo coś mi się wydaje że cię czasem spotykam :hi:

Opublikowano

No mi w sumie o 16 by pasowało w piątek ;) Tylko gdzie? Pod amfiteatrem? Dawid też wpadnie, może ktoś jeszcze chętny?

Opublikowano
  • Autor

ja ale w piatek nie dam rady wpasc o 16 niestety bede w pracy jeszcze

Ale na przykład sobota lub Niedziela bardzo chetnie :naughty: :naughty: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

niedziela wstępnie bardzo chętnie :przebiegly: :przebiegly:

Opublikowano

niedziela wstępnie bardzo chętnie :przebiegly: :przebiegly:

W niedziele w porze poobiadowej to i ja bym się pojawił...